Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 492
  • 886
  •   1
Отговори
# 450
бихте ли ми препоръчали добър зъболекар /внимателен/ в Пз? Laughing

# 451
  • Пазарджик
бихте ли ми препоръчали добър зъболекар /внимателен/ в Пз? Laughing
Д-р Валентин Гагов или сина му Д-р Георги Гагов.И двамата са много внимателни казвам го от личен опит.Кабинета е в стоматологията на гърба на синагогата,2 етаж от стълбите леко в ляво и в дъното на коридора.

# 452
vancho79 благодаря за инфото Grinning

# 453
За зъболекар с две ръце препоръчвав д-р Микова,оснен че е много вницателна и любезна е снрахотен специалист..а мъжът и е от най-добрите зъботехници.. кабинетът и се намира на гърба на мин.баня..отсреща в кооперациятя на втория етаж..долу има туристическа агенция това може да е ориентир..

# 454
  • Точно където трябва
Има лаборатория и в новата кооперация на центъра срещу Галерията-кафето - входа е между кафето и оптиката.
За лаборатория Рамус ли става въпрос? Ако са те, може ли някакво мнение за тях?

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 13:07 от elliee

# 455
За "Рамус" - да. Мнение за какво? Внимателна е жената, работят с направления, правят и МБ изследвания, освен кръв и урина.

# 456
  • Точно където трябва
Интересува ме до колко са им коректни резултатите, че се начетох на негативи за тях, но за други филиали. Останалото ще го преживея.

# 457
Преди време минах от тук, много притеснена за избора си на АГ...Сега минавам да похваля Д-Р Р.Попов  Peace

Следеше бременността ми и нито за миг не съжалих в избора си. Спокоен, вдъхващ спокойствие... уверен, не пести от времето си, отдаден на сто процента на това, което прави и най-важното.. Човек!
Още от първите ни срещи знаех че това е Доктора, и искам с него да раждам....

На 23 април родих синът ми с помощта на Д-Р Попов и съм безкрайно благодарна за грижите и вниманието, което получих и от него и от целият му екип в болница Здраве.

# 458
  • Точно където трябва
Здравейте отново, търся си добър педиатър в Пз? Моля за съвети и аргументи, макар че аз самата не знам какво точно да изисквам от педиатър. Embarassed

# 459
Преди време минах от тук, много притеснена за избора си на АГ...Сега минавам да похваля Д-Р Р.Попов  Peace

Следеше бременността ми и нито за миг не съжалих в избора си. Спокоен, вдъхващ спокойствие... уверен, не пести от времето си, отдаден на сто процента на това, което прави и най-важното.. Човек!
Още от първите ни срещи знаех че това е Доктора, и искам с него да раждам....

На 23 април родих синът ми с помощта на Д-Р Попов и съм безкрайно благодарна за грижите и вниманието, което получих и от него и от целият му екип в болница Здраве.

Честита рожба, Бейли Grinning  bouquet

# 460
Здравейте, момичета  Simple Smile

Предстои ми раждането на първото ми дете, живот и здраве. Ще ви помоля да ми препоръчате някои добри педиатри в Пазарджик. Предпочитам педиатърът да е "за" кърменето, защото смятам да кърмя детето си. Чувала съм добри отзиви за д-р Агов от "Хигия", но и също съм чувала, че той не държи много на дълго кърмените деца и е по-скоро за ранно захранване. Ще съм благодарна да ми препоръчате добър педитър, който е и добър човек, преди всичко (надявам се, че все още има такива лекари). Имам амбицията да си избера педиатърът преди самото раждне, за да мога да се срещна и да разговарям с него. Имам и доста въпроси, относно ваксините, тяхното поставяне и най-вече, начините за тяхното отлагане във времето. Имам нужда от добър специалист, към когото да се обърна, да задам спокойно всичките въпроси, които ме вълнуват, да получа адекватен отговор, без да чувам изказвания от рода " Ние сме лекари и си знаем работата, не ви е нужно да знаете това или онова". Надявам се да ми помогнете със съвет и препоръки.

Благодаря предварително!  Simple Smile

# 461
Wickedly ,д-р Пиронова е твоят човек! Търси я във "Вива"!
Д-р Бесалева в "Здраве" също отговаря на твоите условия- дълго кърмене,късно захранване и т.н.

# 462
Данчето с трабантчето, много благодаря за информацията, ще се срещна да поговоря и с двете мадами  Simple Smile

# 463
  • Точно където трябва
Wickedly ,д-р Пиронова е твоят човек! Търси я във "Вива"!
Д-р Бесалева в "Здраве" също отговаря на твоите условия- дълго кърмене,късно захранване и т.н.
Работят ли със ЗК?

# 464
Ели,работят,да Hug
Повечето мои познати са при д-р Бесалева и са мнгоо доволни ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт