Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 447
  • 886
  •   1
Отговори
# 525
  • Пазарджик
За УНГ - Атанасов или Златарев в болницата.

# 526
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте можете ли да ми препоръчате класически хомеопат.Моето дете(1г.)направи алергия от панадол и нурофен,алергичен е и към лактоза,която се съдържа в доста лекарства и нашия педиатър вече се чуди какво да му изписва.

# 527
  • Точно където трябва
Не са ми познати като имена, може ли целите имена и  двамата ли работят в болницата?

# 528
Не са ми познати като имена, може ли целите имена и  двамата ли работят в болницата?
Ели и двамата работят в унг отделението на болницата ,който и от двамата да хванеш - няма да сгрешиш !Страхотни лекари са ! спасявали са ни не един и два пъти!
Ти последно ходиш ли при д-р пиронова или избра друг педиатър  Simple Smile

# 529
  • Точно където трябва
Ели и двамата работят в унг отделението на болницата ,който и от двамата да хванеш - няма да сгрешиш !Страхотни лекари са ! спасявали са ни не един и два пъти!
Ти последно ходиш ли при д-р пиронова или избра друг педиатър  Simple Smile
Ходя. Още веднъж благодаря, страхотна е! Само дето имам проблем с нашата лична. Като и поискам направление все се сърди и ядосва, че я пренебрегвам.
А там от къде се ходи, че хич не я познавам тая болница, от къде точно се влиза за отделението, с предварителни часове ли работят, някакво работно време, с направления работят ли?
Ако отида при Пиронова тя ще ми даде ли направление за УНГ?

# 530
Направлението  за педиатър не е ли като  за   женска  консултация. В смисъл  избираш веднъж  и от  там нататък си ходиш без направление при въпросния педиатър? newsm78

# 531
  • Софиянка в Пазарджик :)
Мама Барба оказва се,че не при всички педиатри е така,защото не били и лични,някаква такава простотия,която не мога,да,проумея все още.
Отново питам ако някой знае за хомеопат...

# 532
ели ,о д-р Пиронова вземаш направление и оттам в УНГ.Това е една от отделните къщички  ,пада се последната от стрната на Тарита-та HugПо което и време да отидеш има дежурен,но кога точно са на смяна тези двамата лекари ,не знам...Д-р Златарев езавеждащ отделението и предполагам сутрин е там.Аз ги уважавам много и двамата,Атанасов лекуваше предимно баткото ,а Златарев спаси 2 месечното ми бебе от една болезнена и излишна при нас процедура - пукане на тъпанчето ooooh!Според един друг негов колега се налагало незабавно ,но аз послушах него и не сгреших .Изчакахме,оказа се само възпаление ,изобщо душа човек  HugУспех ,когото и да избереш ! Д-р Пиронова и тя там ще те прати ,предпочита Атанасов Simple Smile

# 533
  • Точно където трябва
Хич не ги знам тези къщички. Влизам в двора на болницата/ от центр. вход/ тръгвам надясно и...? Чак към Тарита ли е, от там някъде има ли друг вход и къде да си спра най-близо колата? Иначе намерих телефони и ако са актуални ще звъня.

# 534
Да,да спри си отвън към Тарита.Ще влезеш от по-близкия вход ,там където има пункт на  детската кухня "Мечо Пух ".На портала питай и ще те упътят Hug

# 535
  • Точно където трябва
И още нещо- какво ви пише в направлението към педиатър ЛЛ? Моята все увърта, че няма причина да ме праща. Та тези, които само сте записани при ЛЛ и той дава направления какво посочва като причина? И в крайна сметка вярно ли е, че имаме право на 2 направления в месеца?

# 536
Здравейте! Желая да изразя и своето мнение по въпроса за лекарите в П-к, за жалост трудно можем да се похвалим с такива. По различни причини ми се наложи да пообиколя доста различните здравни заведения и да се запозная с различни доктори.. Доста се лутахме докато не намерихме Д-р Найденов (Здраве), смея да твърдя, че това е най-страхотния доктор на всички времена. Винаги внимателен, учтив, проверява всяко едно съмнение и достоен да носи титлата "доктор". Горещо ви го препоръчвам.. Simple Smile  Wink

# 537
Здравейте! Желая да изразя и своето мнение по въпроса за лекарите в П-к, за жалост трудно можем да се похвалим с такива. По различни причини ми се наложи да пообиколя доста различните здравни заведения и да се запозная с различни доктори.. Доста се лутахме докато не намерихме Д-р Найденов (Здраве), смея да твърдя, че това е най-страхотния доктор на всички времена. Винаги внимателен, учтив, проверява всяко едно съмнение и достоен да носи титлата "доктор". Горещо ви го препоръчвам.. Simple Smile  Wink
Споделям мнението. За съжаление обаче чух, че заминава да практикува в Германия....

# 538
Разбрах,че е заминал вече.Също като Павлова

# 539
Здравейте ,момичета!
Скоро не съм писала,позагубих се...но с бебките е доста напрегнато,от 12 г.д-р Найденов е до децата ми,диагностик от класа,за жалост вече работи в Германия и няма шанс да се върне,поредният изтърван специалист... сега си търсим нов педиатър...поздрави на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт