Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 326
  • 886
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, добър гастроентеролог в Пазарджик.

# 781
Здравейте, добър гастроентеролог в Пазарджик.
Аз съм доволна от Гърбева, има частен кабинет зад Батаклиев.

# 782
Благодаря Ви!

# 783
А мен ме интересува дали има имунолог в Пз ?

# 784
Има ли някой, който да е слагал брекети при д-р Еди Хугасян от град Пазарджик? Препоръча ми го една позната. Моля за мнения 😊
За брекети препоръчвам доктор Ангелова.Кабинета й се намира до Кроноса , който е при църквата Света Богородица.

# 785
Аз пък останах крайно недоволна от Ангелова преди години, слава Богу не се отказах и намерих своя ортодонт- д-р Сехер Йозгюр в Пловдив (Смирненски).
За Хугасян- не бях чувала, че слага и брекети.

Има ли някой, който да е слагал брекети при д-р Еди Хугасян от град Пазарджик? Препоръча ми го една позната. Моля за мнения 😊
За брекети препоръчвам доктор Ангелова.Кабинета й се намира до Кроноса , който е при църквата Света Богородица.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:27 от .t.a.r.a.

# 786
И аз ще ходя на консултация при Сехер Йозгюр, също и в Арт Дент при д-р. Джуркова, Пак в Пловдив. Но и Хугасян много ми го похвалиха...не знам.

# 787
И аз ще ходя на консултация при Сехер Йозгюр, също и в Арт Дент при д-р. Джуркова, Пак в Пловдив. Но и Хугасян много ми го похвалиха...не знам.
Съветвам те да отидеш и при тримата за консултация и да чуеш какво ще ти предложат за твоя случай.
Аз сложих брекети при Ангелова, но никак не бях доволна, след това направих консултация с Йозгюр, Джуркова и Йорданов мисля, че се казваше (в Капана). Джуркова искаше да вадя зъб, за да се подредят, което на тези години не бих направила (мой близък година след това слага брекети при нея и има много хубав резултат).
Йорданов като локация не ми беше ок.
Йозгюр ми допадна, имах и отзиви от колежка, на която и двете дъщери получиха прекрасни усмивки след носене на брекети при Йозгюр. Тя ми предложи и друг начин, без вадене на зъб, та избрах нея, махна ми брекетите от Ангелова и ми сложи други.
Свали ги в края на 2015, оттогава се усмихвам на воля Blush

# 788
Здравейте, трябва ми мнение за добър психолог в Пазарджик, както и мнение за Нина Николова хомеопат и психолог. Важно ми е и ще съм благодарна на отзиви.

# 789
Здравейте! Препоръчайте ми добър зъболекар-хирург в Пазарджик за сложна операция за вадене на мъдрец.

# 790
Скрит текст:
Някой беше питал за добър гастроентеролог. Предупреждавам да имате едно на ум за B€^€B. Прави гастроскопии и колоноскопии без нужда на здрави хора. Бях насочена към него от личния ни лекар. Колебая се дали да споделя името му.

За очен лекар съпругът ми остана доволен от Левичарова. Изписва много лекарства, но му постави точна диагноза.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 14:14 от mama Barba

# 791
Здравейте, искам да помоля за координати на доктор Стоянова-дерматолог. Как да си запазя час при нея? Някакви отзиви, ако може.

# 792
Здравейте,
Моля препоръчайте ми добър комплексен коремен хирург в Пазарджик? Сравнително спешно, благодаря!

# 793
Здравейте, искам да помоля за координати на доктор Стоянова-дерматолог. Как да си запазя час при нея? Някакви отзиви, ако може.
Водих дъщеря си при нея миналата година. Доволна съм. Контактите ги намерих в интернет, кабинетът й е на кръговото при джамията. Трябва обаче да си запазите час.

# 794
Водих дъщеря си при нея миналата година. Доволна съм. Контактите ги намерих в интернет, кабинетът й е на кръговото при джамията. Трябва обаче да си запазите час.
Много благодаря!!!🤗

Общи условия

Активация на акаунт