Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 492
  • 886
  •   1
Отговори
# 465
И аз най-после да се включа. За мен добър педиатър в Пазарджик  е д-р Стоянов в Здравето. Много е внимателен с децата и си разбира от работа. Аз не съм от тук и докато намеря педиатър на малката ми отне доста време, но още първият път като отидохме при него разбрах че ще е той. И малката много го хареса Simple Smile

# 466
Още един глас за д-р Стоянов. Бивш педиатър, отличен диагностик, имаме му пълно доверие. В момента е личен лекар на цялото семейство. Нееднократно е преглеждал и мен, и мъжът ми преди да се прехвърлим и ние при него. Трябва да си призная, че не обичам лекарите, но в неговия кабинет влизам с радост. Simple Smile
Относно ваксините. На нас ни ги раздели първия път, защото бебето беше малко и докторът искаше да проследи как ще ги понесе.
За кърменето и захранването ми е давал обичайните за България съвети за вода (неподсладена) и сокчета, но никога не е настоявал да стават нещата по неговия начин. А за тези неща, ако иска човек да ги прави по друг начин, може да почерпи информация и от консултанти по кърмене, и от форума.  Peace

# 467
Подкрепям, че е много добър диагностик, винаги се отзовава на обаждания, както и уважава избора на родителите за отглеждане на детето и не натрапва мнение.

# 468
здр чудя се при кои АГ да се запиша за консултация и раждане при Кирянова Куруева  или някои друг даите мнението си  Simple Smile

# 469
Дани според мен Коруева е доста груба.... А за другата нямам мнение. Аз съм най доволна от д-р Глухов, но незнам в момента каде работи.

# 470
Аз препоръчвам Коруева. Към мен не е била груба. Хубавото при нея  е, че винаги си вдига телефона, независимо по кое време на денонощието я търсиш. Ако случайно не може да вдигне, по-късно, когато се освободи, винаги връща обаждане. Друг добър АГ е и д-р  Попов. Успех  Peace

# 471
С две ръце  Коруева,няма да сгрешиш

# 472
  • Софиянка в Пазарджик :)
За педиатъра и аз съм много довона от д-р Стояновв Здраве ,за АГ пак Стоянов в МБАЛ-а

# 473
Дани, аз мога да ти препоръчам Д-р Р.Попов  Peace той ми следи бременността и при него раждах -нормално. Д-р Коруева наистина е много груба, това са моите впечатления като страничен наблюдател, от лежането ми два пъти в отделението и престоя след раждането.

Сега търся ортопед при който да заведа бебчо за преглед. Минахме един такъв в Ескулап, доктора препоръча анатомични гащи, профилактично до 4-я месец  Tired Необходимо ли е!? Или ги препоръчват ей така, да върви търговията на гащи. Ако наистина има нужда, окей, но ако не -защо да се мъчим взаимно с бебето...Нещо не му хванах вяра на доктора  Blush Това, което ме притесни е че на следващия преглед (4 месец) каза че се прави ренг. снимка... това не е ли остарял метод..прави ли се все още?.. аз мислех че се гледат само на ехограф бебчовците.

# 474
  • Пазарджик
Моите деца ги водя при д-р Йончев в Здраве. Не им е правил снимки. Гледа ги на ехограф. Аз съм много доволна.

# 475
бейли, Не съм сигурна за името на лекаря.  newsm78 май беше д-р Йотов (?) в Здраве. Със сигурност е завеждащият ортопедично отделение. Гледа на ехограф с направление. Тази работа с гащите за профилактика не хващай вяра.  ooooh! А рентгена още по-зле...

# 476
  • Пазарджик
За един и същи говорим. Д-р Йотов е. Объркала съм му името.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 20:55 от Irina St.

# 477
бейли, Не съм сигурна за името на лекаря.  newsm78 май беше д-р Йотов (?) в Здраве. Със сигурност е завеждащият ортопедично отделение. Гледа на ехограф с направление. Тази работа с гащите за профилактика не хващай вяра.  ooooh! А рентгена още по-зле...
Благодаря мама Барба   bouquet Днес от още две мами чух добри думи за този лекар  Peace То той добре гледа с направления, но аз нашето го опуках при този първия  Confused и някак останах с чувството за недобре свършена работа... Сега ще се почувствам спокойна ако го заведа отново, нищо че ще си платя преглед. Важното е да съм спокойна че всичко е наред.

# 478
Дани, аз мога да ти препоръчам Д-р Р.Попов  Peace той ми следи бременността и при него раждах -нормално. Д-р Коруева наистина е много груба, това са моите впечатления като страничен наблюдател, от лежането ми два пъти в отделението и престоя след раждането.

Сега търся ортопед при който да заведа бебчо за преглед. Минахме един такъв в Ескулап, доктора препоръча анатомични гащи, профилактично до 4-я месец  Tired Необходимо ли е!? Или ги препоръчват ей така, да върви търговията на гащи. Ако наистина има нужда, окей, но ако не -защо да се мъчим взаимно с бебето...Нещо не му хванах вяра на доктора  Blush Това, което ме притесни е че на следващия преглед (4 месец) каза че се прави ренг. снимка... това не е ли остарял метод..прави ли се все още?.. аз мислех че се гледат само на ехограф бебчовците.
За съжаление все още се препоръчват и гащите, и рентгена.  Малкото ми дете е на 5 години. Когато ни дойде време за такъв преглед, звучах доста странно когато поисках ехография вместо рентген, независимо твърденията, че рентгенът бил по-показателен. Това едно. Друго: За съжаление НЕ е масова практика да се слагат предпазни плочки на репродуктивните органи при рентгеново изследване....
Ако има две и повече мнения след съмнителна ехография, едва тогава бих подложила бебето си на рентген. А и....както и да е. И това си има своите решения, но да се придържам към стандартната медицина на темата. Simple Smile

# 479
  • Точно където трябва
Някой ще даде ли координати на д-р Бесалева? Надявам се да мога да се свържа с нея и да се уговоря.

Общи условия

Активация на акаунт