Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 460
  • 886
  •   1
Отговори
# 540
  • В къЩи.
Здравейте.  Hug
Искам да попитам какво ви е мнението на д-р Гено Топкаров, гинеколог в Хигия?

Видя ми се много мил и отзивчив човек, но днес ми постави "набързо" диагноза и бих искала да знам ,мога ли да му се доверя или да търся второ мнение.  newsm78

Благодаря.   bouquet

# 541
Здравейте! Нови приемате ли? Да си кажа и аз мнението за специалистите в нашият Пазарджик. Положението е направо трагично  ooooh! Заради много добрите ни хирурзи съм оперирана 3 пъти от апандисит. Историята е дълга и широка, но само ще кажа, че при последната операция докторите намериха не отстранено парче от апандисита и конци, които за малко да ме докарат до перитонит. Отделно от няколко години обикалям по гинеколози и до сега съм минала през 5 специалиста и никой явно не е компетентен да ми реши проблема. Единственото, което мога да кажа е: Ако имате възможност ходете на лекар някъде другаде.  Peace Жалко, но факт  Peace

# 542
За доктор Найденов ,искам да кажа,че аз го смених защото изобщо не е страхотен!не можа да хване хриповете на малкия и го изпуснахме с плевмония ,като беше бебе му слагаше по-две ваксини на веднъж Ако за някой е добър лекар за друг не е!И чак пък най-страхотния за всички времена!!!!!!добре че спрях таткото щото щеше да отнесе един пердах този страхотен лекар!

# 543
  • Пазарджик
За личен лекар на децата препоръчвам доктор Бесалева. В Здраве работи. И двете ми деца са при нея и съм много доволна. За пет години нито едно неадекватно лечение.

# 544
  • Точно където трябва
Аз бих се отнесла малко резервирано към д-р. Бесалева. Била съм веднъж при нея, за хомеопатично лечение и хич не ми вдъхна доверие. Тя не е виновна, че очаквах класическа хомеопатия, а не боаронска. Обаче за 3 минути заключи, че детето има АД и от една ваксина ще стане на рани цялото. При целия ми ужас, който имам от ваксините само това ми липсваше. Е, вече имаме една бита. Засега рани няма, слава Богу.

# 545
Здравейте момичета,за първи път ще пиша в тема, от както боравя с нета и нещо ме интересува,  винаги се информирам от забавните ви, компетентни и добронамерени изказвания във форума. Преди дни попаднах на тази тема,  защото се интересувах от добър кожен лекар, макар че вече имах записан час в Химия при д-р Бейска, от която останах много доволна и не ми се наложи да търся второ мнение. Та в отговора си ще ви по съветвам да не посещавате гинеколог д-р Димитрова.  Аз съм на 20 и отидох с оплакване течение, изострящо се,  след цикъл, бях с предварително записан час,  жената закъсня с 20тина минути и да не говорим,  че чаках още 20, тъй като бях предредена от нейна позната. Направи ми преглед и обясни, че е гъбична инфекция, на въпроса си как стоят нещата с цитонамазка, получих отговор на висок тон, че засега не можело. И така помежду другото ми каза , че имам кондиломи и трябва да отида да ми ги изгорят на кожен, без обяснения даже какво представлява това чудо.. от там личната ми обясни, че направление трябва да взема от гинеколожката, тъй като тя установява диагнозата. След хиляди разправии Димитрова се съгласи да ми даде, но " услугата " и бе придружена с жлъчен коментар, че няма да се излекувам доживот, че брадавиците съм ги хванала, защото сигурно често сменям партньорите. От там 2 дни преди кожния се побърках, като четях за тези гадинки.. Пратих и приятеля си на лекар, но след прегледа при д-р Бейска,  се установи, че нямам никакви кондиломи,  а безобидни кожни образувания, които тя ми махна и проми, даже ме светна, че лекарствата, които Димитрова ми е изписала, били за интимните брадавици.. Чудих се дали да не отида и да и тясна на тази невъзпитана,  груба и лоша жена рецептата за 50 лв.. Та така, чак ми олекна, като изписах случката Simple Smile не се лъжите.. Не ходете при тази жена

# 546
  • Пазарджик
Къде работи тази д-р Димитрова?

# 547
Аз в Хигия на гинеколог ходих при Генчева и Стоянкина  ooooh! Първата не можа да ми излекува гъбички (хванати от плаж), а втората даже отказа да ме прегледа като разбра, че съм отишла с оплаквания за бяло течение и констатира, че ми е хронично и да не се надявам на чудо, защото няма оправяне  Naughty Сега записах час при д-р. Арман Христамян в Пловдив, защото ми писна от некадърници  Crossing Arms

# 548
Къде работи тази д-р Димитрова?
В западно крило мисля, че се водеше на Хигия

# 549
Здравейте , детето ми е доста болно бяхме с 39 градуса температура 4 дни, днес вече не, но кашлицата му много ме притеснява. Не съм от Пазарджик и нямам време да ви изчета. Звънях в Хигия за час при Спиридонова (само за нея съм чула отзиви), но няма за днес часове. Предложиха ми Христева или Шопова , но нищо не знам за тях. Моля ви за мнение коя от двете да избера, или пък препоръка за някой добър педиатър, при който да мога веднага да запазя час и да отидем днес да го чуе. Малкия ми е на 2 годинки.
Благодаря ви предварително

# 550
При д-р Христева сме ходили няколко пъти. Доволна съм.

# 551
  • Пазарджик
И от мен един глас за Христева - доволна съм  Peace

# 552
Знам,че темата е само за майки,но се надявам да не ме критикувате.С майка ми ще ходя на ортодонт ( на 13 съм),защото горната ми челюст е по-напред от долната и ако може да ме посъветвате някой добър ортодонт,който си върши добре работата и не гледа просто да ти вземе парите.   newsm78   Peace

ПП:Ще бъда благодарна ако някой ми отговори   bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 11:06 от Локумче11

# 553
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте.Знаете ли къде работи д-р Вирджиния Йотова(педиатър-хомеопат)?Сина ми е с ангина,но и с алергии към лекарства.Надявам се с хомеопатия да се опрвИ.

# 554
Локумче, съжалявам, не мога да ти помогна. Още не сме ходили с децата на ортодонт. Иначе темата не е само за майки. Simple Smile

д-р Йотова не е ли в Хигия? Моя приятелка ми говореше за нея много хубави неща. Ако трябва, ще се обадя да питам за координати.

Общи условия

Активация на акаунт