Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 413
  • 886
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, детето ми има проблем със стъпалата.Проблема е достатъчно сериозен. Посъветваха ме да отида на преглед при ортопед във Вива.
Само там  можело да се направи протокол, с който държавата осигурява безплатно изработване на ортопедични обувки два пъти годишно
Ходих веднъж и попаднах на др.Тодоров, който ми каза, че детето ще се мъчи с грозни обувки и няма смисъл от тях.
Мина време и се убедих че проблема се задълбочава, затова отидохме при други специалисти и започна да носи стелки.Резултата бе много добър.
Миналата година, обаче имахме проблем със стелките-бяха дебели и не пасват добре .Притеснявам се, че тази година пак ще е така.
Говорих с познати и разбрах, че трябва да отида не при Тодоров, а при шефа на отделението.Той пишел протоколите.
Интересувам се има ли някой повече информация за ортопедите във Вива?Знам  минава се през ТЕЛК, но това не ме притеснява.
Ще съм благодарна на всякаква информация,

# 586
Здравейте! Препоръчайте ми добър ортопед в Пз. става въпрос за възрастен човек.

# 587
  • Пазарджик
За Пазарджик незнам, но за  Пловдив препоръчвам Арнаудов.
http://www.arnaudov.info/zapazete-chas.html
Запазва се предварително час, не се чака, внимателен е, обяснява, изглежда съвестен.
Все пак съм водила само бебе и не съм имала сериозни проблеми, но мненията в нета за него са добри.

# 588
Благодаря!

# 589
  • Смолян
Здравейте мами от Пазарджик.
Може ли да ми дадете информация за невролога д-р Чилингирова.
В понеделник имаме запазен час за синът ми,който е на 2 години.Ще идваме от Смолян.
Всякаква информация ще ми е полезна,даже и къде точно е кабинета и.
Благодаря ви предварително.

# 590
За пръв път  я чувам. Simple Smile В интернет  не намерих  нищо за кабинета й. На какъв адрес е?

Може ли да  дадеш  отзиви, след прегледа? Благодаря! Simple Smile

А, да! И как се ориентирахте  към нея? Смолян е доста далече, а Пловдив е по път.

# 591
  • Смолян
Ул Георги Бенковски 13 ет.4
 срещу магазин Пени.
Личната ни лекарка ни насочи към нея,защото се познавали лично,а и има специализация по детска неврология.
Ще дам задължително.Дано само нищо ни няма.

# 592
Ако влизате  от магистрала Тракия  е лесно  за  намиране. Карате все направо и  когато забелеите училище (Брегов) от  лявата  страна, сте  наближили. Имай предвид, че Пени го затвориха. Не съм ходила и  не знам дали табелите стоят.

Дано е здраво детенцето, да! Simple Smile

# 593
Не съм доволна от Чилингирова.За ЕЕГ, препоръчвам ИСУЛ, ТАМ ПРАВЯТ НАЙ-ДОБРОТО РАЗчИТАНЕ

# 594
Момичета, Данчето и IrinaSt, можете ли да ми дадете повече информация за д-р Бесалева и д-р Пиронова. Четох назад. Пишете, че обясняват. Интересува ме дали диагнозите им са точни, лечението адекватно и щадящо. Важно ми е да не лекуват с хомеопатия.

# 595
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пазарджик мога да се направя консултация с мамолог?

# 596
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пазарджик мога да се направя консултация с мамолог?
в Ескулап и в Здраве има мамолози

# 597
в Ескулап и в Здраве има мамолози
[/quote
Много благодаря

# 598
Много благодаря.

# 599
Мамчета,имате ли впечатления от ендокринолозите в Пазарджик-Търся си ,читав да обяснява и да е специалист?

Общи условия

Активация на акаунт