Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 298
  • 886
  •   1
Отговори
# 840
Д-р Георги Вучков, кабинет на канала срещу Хеброс /Ескейп бар/. От Кметството по ул. Цар Шишман към Острова.

# 841
Д-р Ахмед, скоро отваря клиника срещу Пиканте. Иначе до скоро беше в СитиДент, в момента кабинета му се намира блока зад А1 при градската градина.

# 842
Дайте ми мнение за кардиолог за бременна

# 843
Доктор Адова-Биволарска.Кабинетът й е в Стоматологията,в дъното в ляво на първи етаж.Имам телефон за записване.

# 844
Доктор Адова-Биволарска.Кабинетът й е в Стоматологията,в дъното в ляво на първи етаж.Имам телефон за записване.
Работи ли с направление и ако може телефон

# 845
Работа с направление.Телефон за записване 0886 38 37 83

# 846
Препоръчайте ми добър ендокринология който работи с направление.

# 847
Здравейте, препоръчайте ми добър лицево-челюстен хирург.

# 848
Румен Попов, и друг път съм писала за него тук, извади ми 2 мъдреца, които не бяха поникнали, оперативно. Намира се в синята кооперация срещу Хигия. Аз лично нямам никакви забележки към работата му, доста го хвалят.

# 849
Румен Попов, и друг път съм писала за него тук, извади ми 2 мъдреца, които не бяха поникнали, оперативно. Намира се в синята кооперация срещу Хигия. Аз лично нямам никакви забележки към работата му, доста го хвалят.
Благодаря. Предполагам, че в интернет мога да намеря негов телефон и да си запиша час.

# 850
Не знам има ли телефон, отивайте на място.

# 851
Здравейте, момичета. Майка ми постъпи по спешност в ортопедията след падане и счупване на бедрена кост. Предстои операция. Някой минал ли е през това. Добри ли са ортопедите там?

# 852
Здравейте, момичета. Майка ми постъпи по спешност в ортопедията след падане и счупване на бедрена кост. Предстои операция. Някой минал ли е през това. Добри ли са ортопедите там?
Привет! Ако говорим за голямата болница, там са невероятни! Поне от личен опит (на почти цялото семейство) и от първа ръка информация от познати. Успех!

# 853
Привет! Ако говорим за голямата болница, там са невероятни! Поне от личен опит (на почти цялото семейство) и от първа ръка информация от познати. Успех!
да, голямата болница, на 6 етаж. Много, много благодаря!

# 854
Здравейте, момичета! Някоя от вас пие ли Синтром за разреждане на кръвта? Или ваш близък, който е извън ритъм? Може ли да препоръчате при кой лекар се следите в Пазарджик?

Общи условия

Активация на акаунт