Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 448
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро майчета, моля за вашите стиснати палчета за нас с момчето ни! Вчера по обед получих контракции ( все още се намирам в Болницата с бактеурея) и ме поставиха на система. По-Късно спряха вливането и през ноща получих контракции на 5-7 мин. Сега очаквам визитация и подготовка за секцио. Притеснявам се, че "малкият" си е реално малко бебе. 

# 631
noneto стискам палци! Спокойно, всичко ще е наред Hug Само запази спокойствие Hug Ние ще стискаме палци и ще чакаме хубави новини от теб! Хайде успех и да се отчетеш после Hug Hug Hug

# 632
noneto - щом си под наблюдение - спокойно! Всичко ще е наред.
Не си някъде без медицински надзор.

Вчера направих разходка 3 часа, бавно, методично и славно без спиране - резултата - цяла нощ все едно някой с менгеме ми тегли тазовите кокали в двете страни - силни болки в таза и нищо друго.
Надявах се да тръгне госпожицата, ама не! Ходя всеки ден на тонове, там засичат регулярни контракции, ясни, които аз не усещам - да видим днес как ще е.
Сестрата вчера ми казва:" ОООО, ти като не ги усещаш тези контракции, а те са си добри, да не отидеш с пълно разкритие да раждаш!!!" Shocked Shocked Shocked Е, казвам си, чак пък толкова да съм заблудена да не разбера............... newsm78. Каквото дойде - седя и чакам.

Хубав ден!

# 633
  • Пловдив
Добро утро коремчета!!!
Slance80 и Брук Дейвис - честити бебоци!!!!
noneto - всичко ще бъде наред, спокойно  Peace и аз като знам че ще съм секцио като теб и аз се притеснявам непрекъснато, но спокойно, това е най -важното - да се държим "мъжката"   Hug стискам палци !!!
Вчера не се спрях и аз тази нощ имах чувството, че някой ме е бил в таза - сигурно 5 часа общо съм ходила - луда глава, док ако ме разбере  #2gunfire .... Ама кво да направя, обзе ме желание да си купя обувчици и реших да изпълня мисията до край, че се сдобих и с нова тениска ....  Mr. Green
В съботя ходихме до СФ  smile3534 да се разходим, до вашият мол на Цариградско, софиянки,  Grinning , /сигурно 3 часа поне го обикаляхме/, а в неделя до Димитровград, в следствие на което пак се прибрахме след няколко часа мотане и се сдобихме с ново спално бельо за нас  на супер цени Blush въобще луда работа ........ hahaha

# 634
Ееее, KRASI1982 аз от едно известно време много уважавам покупките newsm44...Уж излизаме на разходка, а се прибирам вкъщи най-малко с две неща Mr. Green Но нищо...Да сме живи и здрави!

# 635
Добро утро!  Nature Sun With Face 

noneto , стискам палци всичко да е наред и скоро да има добри новини.  Hug

Hadji , няма по-хубаво от това да идеш с голямо разкритие и бързо да излезе бебето, дано скоро се сети хубавицата и да излиза.  Heart Eyes

Аз утре влизам в болницата (толкова го чаках тоз април, но явно е било писано да е март).
Вчера не бяха добри тоновете на бебето и имам контракции, няма води вече и пъпната връв е презряла. Иначе имам 1 см разкритие, но док. не иска да рискуваме и да чакаме, да не би да тръгне сама и да трябва спешно секцио. Стискайте палци скоро да има хубави новини от мен и всичко да мине спокойно и добре (поне раждането да е берзпроблемно на тази толкова проблемна бременност).  Praynig

Хубав ден и дано има още радостни новини.  newsm32

# 636
Balonesa, имаш стиснати палчета от мен Hug Както по горе писах-спокойно, всичко ще е наред. Чакаме добри вести:) УСпех  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Стискам палци, за всички на които им е нужно. Hug

# 638
Офф, много ме дразни новата здравна министърка! Специалистка по всичко и всичко ще промени, айде да видим Crossing Arms

noneto и BalonesaPraynig Praynig Praynig Всичко ще бъде наред!

# 639
  • Пловдив
Balonesa  - стискам палци и за теб!  Hug Peace

# 640
  • София, Младост
Balonesa, Noneto, силно стиснати палци  newsm10 и ви очакваме с добри новини  Hug

# 641
Добро утро и от мен.Бяхме на ЖК.Бебо неще да излиза,главата била много висока,даже док. едва успя да я пипне и утре ме приемат за секцио  Sad Хич не ми се искаше ама каквото такова...Стискайте палци всичко да мине гладко и безпроблемно,че съм много притеснена.Балонеса в коя болница ще раждаш?Аз в ТК,ако си там може да се засечем някъде по операционните  Laughing

# 642
  • Перник
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета Heart Eyes
А на тези, които имат нужда - стискам всичките си палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 643
Във фейсбук не стана, дано тук стане  Laughing
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2976296370112&set=a. … ype=3&theater

# 644
момичета, някой знае ли какво се случва с Elena_anelE?

Общи условия

Активация на акаунт