Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 488
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София, Младост
Честито на Брук Дейвис! Да е жива и здрава голямата Елица!!

# 616
  • Варна
Честито момичета, да са ви живи и здрави рожбите   Heart Eyes   bouquet

Моя мушмул е отново с вирус и съм в адска депресия ....нещо страшно е тази зима.-пролет...Никога не е боледувал толкова, а ходи на ясла от съвсем малък ....но този сезон ужасно му съсипа здравето ....
Нервите ми вече не просто са опънати,ами и почти скъсани ...отделно,че е толкова труден за един обикновен вит. С ...пък какво остава за капки и т.н.

И честно казано, както много ми се раждаше, сега грам не искам да ми се случва това, че идея си нямам как ще го оставя и отида в болницата или пък върна от там с бебе и болно дете вкъщи ...а контракциите стават вече болезнени... Outta Joint

# 617
Честито на Брук Дейвис, много здраве и спокойни нощи им желая!
Аз да дам отчет, че тъкмо се връщам от док. Бебето е 3600, но според доктора е поне с още 100-200 гр. по- големичко  Shocked. Нямам никакви признаци на скорошно раждане, с изключение на леко поомекнала шийка Sad. Док. прогнозира, че ако изобщо е преди термина, то ще е 1-2 дни преди това. А как ми тежи вечееее... Краката, особено вечер са ми ужасно отекли и ме болят, спя по 3 часа на нощ заради огромния корем...  Sad. Ама какво ли се оплаквам, като вие най-добре знаете как е.

# 618
Аз пък да ви кажа имах период в които се будех нощем да ходя до 00, но вече като легна с 22:00 часа вечер се събуждам чак към 5:30 часа Wink Разхождам се всеки ден ама нищо....Само дето днес като чистих праха и реших да клекна, но си поседнах лекичко Mr. Green И така иначе други оплаквания нямам Simple Smile

# 619
Еее, браво на Брук Дейвис!!! Такава голямка бебкааа!!! Да са живи и здрави двете, да се гледкато и обичат!

kristina86, аз също очаквам, че в петък, на прегледа, бебката ще ми я обяват вече около 4те килца Blush

# 620
Честита рожба на мама Брук Дейвис! Тя си има едно отгледано момиченце  Laughing

Много искам да ви покажа снимки, но тати реши да преинсталира компютъра и няма още качени кодеци. Ето малко инфо и от нас. Бебка Симона се роди 2750гр и 47 см (за разлика от кака си, която беше 4 кг и 52 см). Всичко мина толкова бързо, че направо се изненадах и аз самата. В четвъртък имах много активен ден и реших да не чакам мъжът ми, ами да измия сама детската количка. Тъкмо стана време да взема малката от градина и усетих как ми потекоха водите. Нямах нагласата, че ще се случи тази седмица (не ми се раждаше още  Laughing), а и нямах никакви предвестници затова. Отидохме в болницата съвсем спокойно, понеже нямах болки. Разкритието ми беше 3,5 см. За няма и един час направих пълно разкритие (за всеобща изненада) и с няколко напъна малката се роди в 19,28 ч. Всичко се разви за 3 часа. Като болките траяха около час. Родих без избор на екип в Тина Киркова, без обезболяване и без индукция с Окситоцин - съвсем естествено. Неприятната част беше шиенето накрая, че и този път се поразкъсах, но всичко мина и замина. Първата ни нощ вкъщи мина перфектно. Успяхме да поспим  Laughing. Сега мина и педиатърката вкъщи да ни види. Много ни се зарадва, понеже и каката ни е от бебе при нея.

# 621
Здравейте   bouquet

Какви прекрасни новини и колко бебоци в тези слънчеви дни  Laughing

Честито на Laguna, tsvetti, Slance80 и Брук Дейвис!!! Да са ви живи и здрави бебоците, да пораснат добри, умни и красиви, да са вашата радост и гордост!!!  newsm07 smile3521 newsm51

Ех, дано и ние, които все още очкаваме, последваме вашия пример - с леко раждане и здрави бебоци  newsm17 newsm10

Да ви кажа, момичета, вече и аз нямам търпение, това чакане вече започна да ме измъчва, а и колко съм тежка и огромнааааааа  Mr. Green

Slance80, браво на теб, че всичко е минало така бързо и леко.  Hug Като имаш време, ще споделиш ли за престоя си в Тина Киркова - как беше, на кой етаж и в каква стая, как беше отношението на персонала, помагаха ли ви за кърменето? Абе, каквото се сетиш - все ще ни е от полза  Blush Mr. Green  А относно шиенето - не ти ли сложиха упойка докато те шиха?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 14:27 от Andromeda_84

# 622
samm, то с теб вървим горе долу еднакво. Тъкмо след прегледа ще кажеш дали имаш признаци за скорошно раждане или ще си чакаме Великденските бебоци  smile3503.
Има ли някоя мама в Надежда, че аз си нямам с кой да се разхождам и умирам от скука?

# 623
Slance80, браво на теб, че всичко е минало така бързо и леко.  Hug Като имаш време, ще споделиш ли за престоя си в Тина Киркова - как беше, на кой етаж и в каква стая, как беше отношението на персонала, помагаха ли ви за кърменето? Абе, каквото се сетиш - все ще ни е от полза  Blush Mr. Green  А относно шиенето - не ти ли сложиха упойка докато те шиха?  Rolling Eyes

Когато родих нямаше места във ВИП-а и ни настаниха на втория етаж, където също беше пълно. Първата нощ в стаята бяхме пет, на другия ден ни преместиха в друга стая където бяхме четири жени и четири бебчета. Чак на третата нощ ме качих на петия етаж, а на следващата сутрин ни изписаха  Laughing. Голямо местене му ударих в Тина Киркова. В интерес на истината на вторият етаж ми беше много приятна компанията от мами и бебчета, но всичко останало е несравнимо с ВИП-а. В смисъл персонала не е нелюбезен, но просто се грижат за много повече родилки и бебета и всичко е като на конвейр. За всичко трябва да си настояваш. Във ВИП-а ми помогнаха за кърменето, отношението е чудесно и всичко ти носят в стаята. Само че ми беше малко скучно.
Иначе родилна и предродилна зали са обновени, за разлика от преди пет години. Въобще много съм доволна.
Относно шиенето - обезболяват с Лидокаин, но повярвай ми помага ако става въпрос за едно-две козметични шевчета. При мен имаше повечко работа, ама и аз съм си виновна като не слушам акушерката.

# 624
Честито на Брук Дейвис. Тя е герой, да роди толкова голямо бебе...

# 625
Дано всички имаме леки и бързи раждания, а за шиенето...каквото стане...
Аз днес се обадих да проверя кога е на работа доктора и ако до сряда не съм родила ще ходя на преглед, че да я видим малката инатка къде се е заклещила и защо не е решила още да излиза.
До термина ми има още време, ама от 7-ми не съм била на преглед и да видя как са водите, плацентата, че ако вече са им изчерпани функциите да каже доктора какво препоръчва.
Времето е малко по-скапано днес, ама още малко и слънчето ще е постоянно с нас.
Хубав ден и дано има още хубави новини за бебоци  baby_neutral

# 626
Честито на tsvetti, Slance80 и Брук Дейвис!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 627
Има ли други мами, които планират да раждат в Тина Киркова като мен? Ако  желаете да споделите дали ще правите ИЗБОР НА ЕКИП? От една седмица се говори, че било незаконно - особено за деца и родилки! Макар че не мога да си представя как тогава ще си ангажираш лекар по желание? newsm78

# 628
Не е незаконно, има си наредба, която позволява избора на екип. Новата здравна министърка каза, че ще премахне тази практика, защото според нея е нередна, а не защото е незаконна

# 629
Добро утро, шаващи коремчета!  Hug newsm44 preggo Пожелавам на всички един прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции Hug И нека и днес да се раждат живи и здрави бебета newsm30 smile3525 newsm51 На мен вече ми се ражда и въпреки разходките-няма такива изгледи, поне за тези дни smile3534 smile3521 Иначе утре съм на ЖК и нямам търпение вече. Утре пускам последните изследвания и така....Хайде пожелавам ви хубав ден с хубави новини Hug Flowers Sunflower А има ли бебета на път babydust7  newsm68 ?

Общи условия

Активация на акаунт