Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 490
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, Априлки!  Hug Времето днес май няма да е от най-хубавото каквото беше тези дни Cry Аз отново съм ранобудна.........Хайде пожелавам ви един хубав ден изпълнен само с щастливи и приятни новини! И нека бебевалежа да не спира  smile3504 smile3504 smile3504  ylinfant Погал по коремчетата от мен Hug Hug Hug

# 601
Здравейте и от мен. Аз не съм писала скоро, защото с майка ми се бяхме разчистили.....и така.
Честита радост на всички родили. Пожелавам им много щастливи мигове и здрави бебчета, а на всички които очакваме с нетърпение леко раждане. На мен лекарката ми каза да не се надявам скоро да родя, даже да се приготвя за след термина ми.
Дано и днес да имаме хубави новини за появили са се на бял свят бебчета.
Успешен ден.

# 602
Добро утро коремчета. preggoЩе чакаме и днес хубави вести за родили се живи и здрави бебчета  ylinfant.Аз вече като си гледам лентичката как напредва и малко започвам да се плаше.Хем нямам търпение да се появи юнака,хем ме хваща малко страх от неизвестността.Но сигурно е нормално така да се чувствам.Хайде хубав и успешен ден от мен и ще чакам хубави новини  bouquet

# 603
Здравейте отново  Hug Hug Hug Hug Аз имам един въпрос-( може да ви се стори тъп, но не съм наясно  Embarassed newsm78  )-каква е ролята на вестителките? Благодаря предварително Hug

# 604
Добро утро!

Честита радост на мама slance80! Да е здрава и много щастлива малката Симона! Hug

Аз снощи си докарах контракции на 10 минути, понеже правих една баница, и си мислех, че ще съм следващата родила априлка, но след като полежах положението се стабилизира  Praynig Не, че не искам да си гушна малкия сладкиш, ама поне да вляза в 9 месец .....  Confused

bocinka Който иска да сподели раждането на бебчето си с всички в групата на Априлки се обажда на някоя от вестителките и тя публикува новината.

Усмихнат и слънчев ден на всички! Hug

# 605
Здравейте момичета,

Честита радост на Слънце80 - да е жива и здрава малката принцеса!
Да се напаснете бързо и  - спокойствието е в основата на всичко!

Хубав и слънчев ден, макар и малко по-свеж!

Hug

# 606
Честита радост на slance80, да й е живо и здраво момиченцето! Hug

Ох, аз съм много смешна вече - през нощта се поразсънвам, защото едва се обръщам, всичко ме боли и не мога дори да определя контракции ли са или просто ме присвива кръст/корем от тежестта, подута съм цялата, огромна съм иии изобщо ooooh! Laughing Положението е  Joy
Интересно ми е дали на 12 април ще успея да боядисам някое яйце или още преди това ще съм измътила моето и великденските ще ги пропуснем Whistling Thinking Така човек като не знае кога да очаква и наистина е забава Crazy Само всичко да е наред Praynig

# 607
  • София, Младост
Честита радост на родилите вчера мами!! Да са им живи и здрави малките съкровища!

Mia66. и аз като тяб всяка вечер си мисля, че аз съм следващата-едни контракции, едно чудо, но определено са си подготвителни все още, не са ония истинските.

# 608
Честито на всички мами!!!   bouquet Да са живи и здрави и те и бебоците, да се гушкат сладко, сладко и всичко да е наред!!!  ylinfant

Аз след прегледа миналия четвъртък съм с 2-3 см разкритие и така всеки ден съм в очакване. Нетърпеливи, близките ве прозвъняват ежедневно  Grinning - (много сладко).
В събота финално изчистихме вкъщи с майка ми и вече чакаме събитието да се случи  Simple Smile

Нека и тази седмица да има още радостни щъркелови новини за розови бебоци и щастливи мами с разтуптяни сърца!!! newsm10

# 609
  • sofia
Добро утро!  bouquet
Леле, колко много бебета, сууупер!!!! Grinning Grinning Grinning
Да са живи и здравички милите бебоци!!!  bouquet  bouquet  bouquet

На мен ми казаха, че най-безопасно е да раждам секцио (тесен таз)... Tired Не че не го очаквах, след като 3-ма други доктори ми казаха същото, но сега ми е много притеснено. дадоха ми да пия някакъв белтък, за да се подготвя за операцията и да мисля за дата в определената от доктора седмица...А как въобще се избира дата, на която да ти се роди бебока...иска ми се той сам да реши и дано така се стекат обстоятелствата.. Praynig

Хубав ден на всички!!!  bouquet

# 610
Момичетааааа, имаме си още едно бебчееееее!

Цитирам дословно Брук Дейвис: "Момичета, дъщеря ми Елица се роди днес в 8:48! Тежи 4.120 кг и е 53 см! Добре сме, надявам се скоро да се гушкаме! Поздрави на всички вас от нас!"

Да е жива и здрава малката Елица, а на мама бързо възстановяване!  Hug

# 611
Честито на Брук Дейвис! Да е жива и здрава и тя и малката й принцеска!  bouquet Hug

# 612
Честита Елица на мама Брук Дейвис!!!   bouquet Аз към коя вестителка мога да се обърна като стане работата newsm78 ако иска някоя мама вестителка да ми прати телефона си  Simple Smile

# 613
Lips_tongue , всяка мама може да ти бъде вестителка, стига да иска. Ако имаш конкретни предпочитания към някоя - пусни и ЛС и се уговорете. Иначе, на първа страница, в първия пост - на Априлки_2012 има имената на момичетата, пожелали да са вестителки. Ако някоя иска да бъде вписана - нека изпрати ЛС на общия профил и ще я добавя.

И в тази връзка, ако някоя не вижда името си или иска да промени/добави инфо за себе си или бебчето също да пише ЛС на общия профил.
Стараяя се да обновявам информацията, но понякога пропускам нещо споменато в темата. Затова е най-добре на ЛС към Априлки_2012.  Praynig

# 614
Честито на Брук Дейвис! Жива и здрава малката Елица! Да радва мама и тати винаги.

Общи условия

Активация на акаунт