Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Hadji аз с такива натоварвания си докарвам единствено жестоки болки в гърба и кръста и после не мога да си намеря удобна поза за сън цяла вечер, а и корема ми пречи доста и той ме боли като го въртя насам натам в леглото...

biersdorf И моите пръсти на ръцете са изтръпнали постоянно от повече от месец поне,  в началото само докато спях изтръпваха, а сега вечер даже ме болят и не мога да ги свия...

# 676
Здравейте коремчета! Хайде още една щъркелова вест!!!!!!!!!!!!
Днес Alexan4o е станала мама на една прекрасна принцеса, която тежи 2650 и 52 см висока. Мама и бебка са добре!
Честито мамче! newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 Да е жива и здрава малката ти дъщеричка, нека бъде  много здраво, много послушно детенце! Да ви донесе много радост във вашият живот!

# 677
Здравейте коремчета! Хайде още една щъркелова вест!!!!!!!!!!!!
Днес Alexan4o е станала мама на една прекрасна принцеса, която тежи 2650 и 52 см висока. Мама и бебка са добре!
Честито мамче! newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 Да е жива и здрава малката ти дъщеричка, нека бъде  много здраво, много послушно детенце! Да ви донесе много радост във вашият живот!
Да й е жива и здрава бубулчеката  Hug Hug

Ти обаче ме кефиш максимално - как успя тия близнаци чак до тука да ги докараш  Crazy  Heart Eyes

Аз днеска си ходих пак по моите докторя.. Гледа ме, зяпа ме (на 7ми различен ехограф - не знам остана ли необиколен от мен в града  Mr. Green) - и вика ми всичко е наред.
Ми м****а ви ... може ли на единия ден да ми изкарате акъла не знам до къде.. после " Ми всичко е наред" ..  Crossing Arms

И се ядосах и се метнах вкъщи на валяка .. та боядисах набързо 2 стени  Blush

# 678
Честито на всички нови мами! Да са живи и здрави те и техните бебчета! Hug Hug Hug  bouquet

# 679
Честито на новите мамчета   bouquet

# 680
  • София, Младост
Hadji, пробвай да хапнеш компот от ананас-предизвиква контракции, може и да помогне. Аз като раждах каката влязох в МД с контракции, уж да раждам и си откарах 5 дена в патологията-спряха контракции, спря всичко. Дояде ми се компот от ананас и мъжа ми ми донесе една малка кутийка, изядох я и след 3 часа се почнаха истинските ефективани контракции и сутринта родих После като се прибрах вкъщи и случайно прочетох, че ананаса предизвиква контракции и даже не се препоръчва за редовна консумация от бременни. Може да е било случайно, може и да е помогнал. Не пречи да пробваш, поне е вкусно, няма да навреди пък може и да се похвалищ после  Laughing.
Аз между другото тази бременност нищо с ананас не съм яла, страх ме е Embarassed. Имам си една кутия компот и мисля другата седмица да го хапна, че до края на тази седмица имам доста ангажименти и не ми се ражда още  Laughing

# 681
  • Пловдив
Alexan4o - честито бебе! Малей, днес 100 честитки написах, страхотни новини!!!!!!!!  newsm51 smile3501
Духи - пухи
- много се радвам, че всичко е наред при теб, и аз така си мислех, че всичко ще е наред - то вече доктори много .... ама някой са само хонорис кауза  Mr. Green hahaha
Аз утре съм на док, докарах го, че от началото на месеца ме е оставил да се самонаблюдавам, да видим какво ще каже  Thinking
Усмивката - и аз се учудвам как не си родила още, знам че близнаците не чакат много  Crazy Пакостници ....  Hug

# 682
Давам отчет от прегледа: Никакви изгледи за скорошно раждане, според доки ще си изкарам до термин, че може и след това, иначе всичко е наред, просто бебка хич и не бърза да излиза, аз също, така че за сега имаме сделка  Mr. Green

# 683
Айде момичета да се похваля станах леля на бебчето на nikoli752, на която термна беше 01.04.
Малкия Росен се роди преди малко 3800 гр., 51 см, естествено Simple Smile
Да ни е живо и здраво новото бебче Simple Smile

# 684
Честито на мама nikoli752. Да е жива и здрава  bouquet Нека синът й я прави много щастлива и да расте жив и здрав! Hug

# 685
  • София, Младост
Честито на мама nikoli752 и на щастливата леля sladuranata_.   bouquet

# 686
duhi_puhi  всеки така се чуди newsm78 но ето с Божията помощ докарах до 38гс и аз не вярвах, но факт!  Laughing Laughing Laughing Чувствам се прекрасно, просто един ден не съм се спряла, изчистих си, измих си прозорците , е с на мъжа ми помощта, колата още си карам, нищо че корема ми е до кормилото и така. Laughing Благодаря на Господ че си карам такава чудесна бременност! Нооо скоро може да ви изненадам   love001

# 687
Добро утро, коремчета  preggo Аз изчезвам на ЖК и на тонове и викам да се отчета за днес, че не се знае..... newsm44 Пожелавам на всички ви един прекрасен ден изпълнен само с хубави новини! Ох, няма да ви казвам колко съм гладна и как нямам търпение да мине прегледа, че да видя бебка колко е пораснала Hug Хайде от мен за сега чао Hug Hug Hug

# 688
  • София
Честито на Брук Дейвис, nataliai, Мама Васи, Alexan4o! Честито на nikoli752! newsm51
noneto и Balonesa, стискам палци! Praynig
viliandar, благодаря за информацията за ананаса! Аз ядох този уикенд и бях решила да си купувам пак, защото съм трудна с плодовете, а ананасът е сред малкото, които обичам. Но... след Великден сладичко ще си похапвам!  Laughing
Духи-пухи, помоли ги вече да не те преглеждат на ехограф, а само записи Simple Smile Кой знае още какво ще измислят за 4 седмици!

# 689
  • Пловдив
nikoli752 -   bouquet честита малка радост! Да ви е жив и здрав малкият Росен и много радост да ви носи! ЧЕстито и на лелята  Grinning Hug
Май наближаваме нова темичка ....  Blush

Общи условия

Активация на акаунт