Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 43 030
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Къдричка, много се радвам, че сте добре и все още двама! Честит рожден ден на малката принцеска Алина! Да ти е здрава и много да те радва!
Бени, честит рожден ден на мъжа ти! Казваш, че родените на тази дата са много умни заради Алберт Айнщайн ли? Simple Smile
 newsm59

# 211
  • Варна
Привет и честит празник на рождениците-да порасне голяма и послушна Алина, и един много гальовен и грижовен татко за Бени    bouquet  Да са здрави най-вече ...

Отчетох се вчера и аз при док ...изследвания и микробиология-ок, бебът яко се въртя, ту с гръб в дясно,ту в ляво ...но за предпочитане е да се позиционира от лявата страна, така щяло да ми бъде по -лесно като напъвам...а то дотогава кой знае колко още ще се върти ...но е ужасно гадна болката, и корема ми направо щръква като остър връх напред ,когато го прави това ....

Питах пак и за болките в междукрачието, онова иглено забождане...било от разтегляне на костите на таза..и т.н., но с две думи, това се случвало по-често,когато се очаква едро бебе ...
Не че го искам дребно да е, но и едро не ми се ще....повече ще трябва да се напъвам... Laughing

Иначе и аз нямам признаци за скорошно раждане, ще си чакам ....и то бая, щом разпределихме часовете чак до 4 април...ще има да ходя на тонове ..ехееее....

Да ви споделя нещо за попуките-особено, тези които още не сте пазарували .... В европейския сайт на NEXT има страхотни неща, малко скъпи, но пък до БГ се доставя безплатно и то много бързо -за по-малко от седмица ...което спестява чакане и комисионни по посредници

Има страхотни гащеризони и бодита, и пак казвам-излизат по-скъпичко от другите сайтове, но пък можете да се поглезите с един комплект-за изписването примерно ,или снимки ....горе-долу бройката гащеризон излиза към 15-16 лв ...За качеството-отличен 6

Ето момчешкия сектор ....http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/newborn-boys
За госпожички е още по-изкушаващо ...http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/newborn-girls#LID=01_02_03_01_03   Heart Eyes

# 212
  • sofia
Добро утро!!!   bouquet
Честит рожден ден (със закъснение) на детенцето на Къдричка и на мъжа на Beni!Да са ви живи и здрави любимите хора!   bouquet

Г-ца Димитрова, мерси за линка за Некст. Hug А всъщност цените по-евтини ли са от тези в магазина в мола? Понеже не съм ходила скоро до там и затова се зачудих. Иначе това с безплатната доставка е чудно! Grinning

Пропуснах да питам - вие откъде си купувате от тези еднократни гащи за в болницата и въобще ще ползвате ли такива? Същото се отнася и за нощниците - къде продават такива по-смотани дето стават за 1 път? newsm78

# 213
Добро утро,
за еднократните гащи - вече на повечето места ги има, аз ги взех от Комсед, но и по аптеките има и по дрогериите. Ползвах миналия път и съм доволна. Имат размери.
По-смотана нощница, с копчета до пъпа, за да се кърми по-лесно, взех от Пиротска - 100% памук, 12 лв, цвета да не ти казвам - бабешко лилаво и винени цветя, но това беше най-приличното Crazy

Тази нощ направо бях в басейн - такова потене, ставах да се преобличам Thinking

И да ви се похваля, най-после пристигна количката/поръчана е на 30/01/, доставиха я в офиса, там има денонощно човек и бях посочила този адрес.
Довечера един колега ще я докара и ще ви пусна снимки.

# 214
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Благодаря Ви за хубавите пожелания Simple Smile  Hug
arete ми не само заради него... статистиката така показва... поне съм сигурна, че хората родени на този ден имат голям успех в ученето и владеенето на чужди езици (познавам и други родени на този ден) Simple Smile
Hadji суперрррр Simple Smile нямам търпение да я покажеш Simple Smile
Лек ден Simple Smile

# 215
benitabeni, с малко закъснение, но и аз да ти честитя рожденика, с  пожелание много да те слуша!  Hug
От утре започвам с прането и гладенето, а мъжа с чистенето.
Момичета, за родилното за бебето трябват само 1 пакет памперси, 1 пакет мокри кърпи и 1 бр. ръкавички, нали не изпускам нещо? newsm78

# 216
  • Sydney
petiapsb Благодаря  Hug
зависи си от болницата - накъде не искат такива неща  Peace

# 217
И аз да се отчета - младеж голям в момента 3кг, много дълъг, FL е почти 81мм... Rolling Eyes, доста тежи, поне не се е смъкнал много ниско.....Но до 21-23април с толкова контракции, паднала тапа, и с такава тежест не знам как ще стане работата......и затова с таткото май ще се поразбързаме, че много лежерно го даваме.....

Лек ден на всички

# 218
Здравейте!
Аз се отчетох вече при доки - тоновете са добри, минах и кардиолог, и кръвните изследвания направих...останаха ми за др.седмица анестезиолога и алерголога и съм готова за раждането  Mr. Green

Снощи беше най-голямото ми будуване, спала съм само час, какво въртене падна, ВЦ през 20мин., всичко ми пречеше и голямо потене, голямо чудо...хормоните ми вече са в пиковата си точка, добре, че имам само още 10-тина дни...

Hadji, хайде честита ви количка - чакаме снимки  Grinning

Хубав ден!

# 219
Айде и аз да кажа - вчера за първи път ми казаха тегло - 2,6 кг, според док до евентуалната дата на раждане ще е към 3,2. Все още е седалищно, записаха ми час за секцио ако не се обърне, че после било трудно да се вредиш в часовете. За подготовката на гърдите акушерката ми каза отвреме навреме да издърпвам напред зърното по отстрани, но все пак не много често заради контракциите. Не знам при вас как е, но моите вече са започнали да се оформят по този начин естествено.

Леле, страхотни неща има из тези чужди сайтове, които показвате.  Crazy  Аз да се оплача, поръчах някои неща от пакостник - пелени, спален чувал, едно гащеризонче, което като го видях се оказа, че е с отвратителна материя и качество  Sick  да не ви казвам колко пари дадох, че още ме е яд ..  ooooh! таа, аз бях дотук с пазаруването от български онлайн магазини..  Naughty  Joy

# 220
  • София
Мамчета, най-накрая и ние ще ходим на голям пазар за бебо и мама. Та съм в чуденка за гащите за еднократна употреба и дамските превръзки за родилки(коя марка). Навремето аз си купих няколко чифта гащи от Илиенци за в родилното, а акушерката ме убеди за лигнин. Сега лигнин не искам и да помирисвам, че хем дере, хем ставаш на прасе.
Предварително благодаря за споделения опит!  bouquet
pezota, L!n вие направо манекенски мерки сте докарали на бебчовците! Wink

# 221

Да ви споделя нещо за попуките-особено, тези които още не сте пазарували .... В европейския сайт на NEXT има страхотни неща, малко скъпи, но пък до БГ се доставя безплатно и то много бързо -за по-малко от седмица ...което спестява чакане и комисионни по посредници

Има страхотни гащеризони и бодита, и пак казвам-излизат по-скъпичко от другите сайтове, но пък можете да се поглезите с един комплект-за изписването примерно ,или снимки ....горе-долу бройката гащеризон излиза към 15-16 лв ...За качеството-отличен 6

Ето момчешкия сектор ....http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/newborn-boys
За госпожички е още по-изкушаващо ...http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/newborn-girls#LID=01_02_03_01_03   Heart Eyes

И аз си накупих бодита и гащеризончета от NEXT, но от Мола. Лошото в сайта е, че за онлайн доставка асортимента е доста намален (например липсват аксесоарите за дома, спалното бельо) И най важното НЯМАТ НАМАЛЕНИЯ. Това е част от политиката им спрямо представителите за конкретната държава. Аз попаднах в началото на февруари на страхотно намаление в Мола (3 гащеризончета, 2 шапки и комплект ръкавички  ми излязоха 33 лева. Качеството е наистина превъзходно!
Да ви призная, предпочитам да пазарувам само по намаления. В противен случай се чувствам леко поизлъгана. А откакто навлязоха всички тези марки (NEXT, Reserved, ZARA, FOX, H&M) по Моловете се успокоих. Истината е, че намаленията се правят достатъчно често и успявам да попълня гардероба на дъщеря ми с необходимите неща за този или следващ сезон.  Освен това винаги можеш да провериш през телефона си, дали в съответния он лайн сайт тази стока не е по-изгодна. Това например откривам редовно при Mothercare или Laura Ashley. Представителите за БГ не само, че продават стоки от миналогодишни каталози, а и ценообразуването им няма никаква логика - поне за мен.

# 222
  • sofia
Hadji, мерси, че сподели за гащите и нощницата! Laughing Hug
И честита количка - ще чакаме да я видим! Wink

А в крайна сметка цените от сайта на Некст същите ли са като в магазина тук? Simple Smile Ако е така - не виждам смисъл да пазаря онлайн.. Peace
Аз да ви се оплача. че тези дни едвам ходя - сякаш от тежестта на коремчета ми захапва на 2 места нерви (кръста и слабините) и направо се парализизрам за миг. Sad А не съм качила много - док казва, че всичко е на корема, но явно си тежи,а и аз съм дребничка. И ми е много кофти, че не мога дълго да се разхоьдам както преди - направо на моменти все едно ток протича на съответните места и се парализизрам...

За раждането - видях се с една докторка, която евентуално ще избирам за екип. И я питах на този етап как ги вижда нещата - секцио или нормално. И тя казва - ще те "мъчим" нормално, а ако не стане - секцио. При все, че 3-ма лекари до сега категорично казват, че съм с много тесен ханш..И взех да се притеснявам, защото не е никак безопасно нито за майката, нито за бебето да те напъват да раждаш нормално, ако физиологически е затруднено... Sad Та се чудя вече дали да не ходя при друг лекар.

А и да ви питам - напоследък имам чувството, че коремът ми се е смъкнал - това нормално ли е и всъщност колко време преди раждането е нормално да се случи, ако някой знае? newsm78

# 223
Здравейте и от мен! Аз току що се връщам от болницата... уж за изследвания за секцио влезох, а се оказа, че ще си раждам нормално. Леко се притесних сега де, защото 2 месеца се пренастройвах за секцио, но така е по-добре май. Казвам май, защото си гледам резултатите от прегледа и главичката на бебо е доста голяма ( ще се поизмъча) 92.5мм. отговаря на 38.2г.с., а аз съм 36г.с. и 2дни. В понеделник съм отново на ЖК и ще говоря с доктора.
Момичета, аз нещо взех да губя доверие в доктора ми и болницата, която бях избрала... вече не знам какво да правя, а нямам много време за мислене  Tired

# 224
Здравейте !! Искам да пожелая на всички леко раждаме и сладки бебоци!

Да ви попитам какво ви е мнението за многократните пелени и дали смятате да ползвате. Аз разглеждах тези  http://bg.bambinomio.com/bg/nappy-system/new-to-reusables
и тези     http://www.matatama.com/mnogokratni-peleni-

Лек ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт