Звездни компромати-134

• 76 812
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
изма,коки 1,спондж боб-в клюкарската тема,ще си клюкарствам колкото си искам.

Казах ,каквото казах,ако някой го тълкува по друг начин проблема е в неговият телевизор.
Не съм поставила никаква диагноза на никого.Просто думата "разстройство "означава отклонение от общоприетото...

"Този, който с поведението си не отговаря на нормите, изискванията и очакванията на съответен социален контекст, се смята за носител на личностно нарушение"

Хайде преди другият път да се информирате по-добре преди да скочите на някой,а? Peace

Пак напомням -тази тема е клюкарска-стига някои са чели морал и са търсили как да изкарат инакомислещите по-черни от черното,ок!

# 406
  • На земята, която е всъщност звезда.
 Гуен Стефани като тийнейджър:

# 407
  • София

Хайде преди другият път да се информирате по-добре преди да скочите на някой,а? Peace

Прощавай, но това ми е любима фраза от форума  Simple Smile.

# 408
Просто думата "разстройство "означава отклонение от общоприетото...
"Този, който с поведението си не отговаря на нормите, изискванията и очакванията на съответен социален контекст, се смята за носител на личностно нарушение"

Tи обаче продължаваш да твърдиш, че едно малко дете е с личностно разстройство, само защото носи панталонки, а не рокля. Какви норми, какви изисквания, какъв социален контекст? За кого говорим - за пет годишно дете, или за голям човек, завършен в своето развитие?
И кое е общоприетото при децата - розово за момичетата и синьо за момченцата?
Не разбирам това ограничено мислене.

# 409
Модна икона на 2012 е Джони Деп. Peace
http://www.ykone.com/magazine/articles/johnny-depp-cfda-fashion-icon-2012-
Човекът със стил "не ми пука за модата", получава награда за мода. Grinning

Фърги не е случила с изкуствената четина на главата
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115421-122B53 … C-449_468x567.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115421-122B4E … DC-45_224x348.jpg
и без такава
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115421-1212DE … C-832_224x348.jpg

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:57 от SANDS

# 410
Ветинари, естествено, че щом си решила да клюкарстваш за някой, пък било то и дете, никой не може да те спре! Продължавай в същия дух! Нас, обаче също никой не може да ни спре, да защитим личната позиция на една майка да е майка на детето си и да си го гледа както намери за добре!
Какво толкова ни навираш в очите да забележим, че едно сладко бонбонче е било с личностно разстройство! Пак ти казвам, кои сме ние, че да характеризираме децата?
Това е тема за звездните родители на децата, не за децата им и поведението на едно или друго лапе!
Отказвам се да споря с теб, но на теб ако ти харесва - продължавай!

# 411
  • София
Дженифър Лопез  за априлския брой на  Воуг
Линдзи Лоън  в добро настроение в Лос Анжелис
Рейчъл Уайз  на премиерата на The Deep Blue Sea
Дженифър Анистън и Теру  някъде из Холувуд
Мила Кунис в Глазгоу
Анджелина Джоли с Шайло и Закара се завръщат в Щатите с подаръци  1  2  3  4
Миранда Кер и Франки
Сандра Бълок
Ева Лонгория в деня на рождения си ден (15 март)  1  2  3  много свежа и хубава
Алесандра Амрозио с дъщеричката си  1  2  3  4  5
Дакота Фанинг  на фитнес
Кейт  Мидълтън  играе хокей  на изкуствен терен  много е лъчезарна
София Вергара, Ед О`Нийл и останалите от Модерно семейство  1  2  3  4  5  6  7  8  9  много са готини, страхотно сериалче
Ашли Джъд  в Добро утро, Америка  красива, както винаги - една от любимите ми актриси
Никол Кидмън семейно  2
Ники  Минаж  снима  ново видео  не съм запозната с творчеството й, но като я гледам и тя е от едрогабаритните като К.Кардашиян

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 08:57 от tonkabonka

# 412
  • Bayern

Джесика Алба

Джейсън       Бейтман  с дъщеря си

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 09:37 от ROSHLA2006

# 413

Нещо май съм изпуснала. Кое е по-голямото момиченце? От предишен брак на Кийт ли е?
И сега, да не ме захапете, но да споделя едно мнение. Струва ми се доста странно, да не кажа по-тежка дума, че Никол никога не е снимана с по-големите си деца. Сякаш си има само това семейство, само това дете и дотам. Прави ми лошо впечатление, макар че то, естествено, е формирано само от клюкарски снимки.  Blush

# 414
  • София
Ева Лонгория празнува рождения си ден с Вики Бекъм и Кейт Бекинсейл
1  2  3  4  5  6  7

McKitty, по-голямото момиченце лично Никол си го роди. По-малкото е от сурогатна майка. Има и други две деца, големи, осиновени с Том Круз, но с тях нея много-много не съм я виждала. Да не кажа, че никога. Те принципно си живеят с Том Круз и Кейти Холмс.

# 415
Аха, значи за по-малкото бебе съм изпуснала.  Grinning За Изабела и брат й знам, точно затова се чудя защо Никол не е близка с тях.

# 416
защото Никол Кидман  е в Австралия , а Том Круз - в Щатите .

# 417
  • София
защото Никол Кидман  е в Австралия , а Том Круз - в Щатите .
Това не е голяма пречка, при положение, че имаш достатъчно пари за самолетен билет.  Wink

# 418
Никол и Кийт живеят в Нашвил.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт