Звездни компромати-134

• 76 812
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
А според мен Воднянова е един от малкото модели, които са красиви и правят впечатление и без грим. А дори не харесвам този вид кукленска красота, но на бялото не мога да кажа черно.

# 436

Мразя да се изказвам така за хората, ама това момиче / според мен/ са го набедили за красавица. Някаква мърлява ми е във физиономията.

И друг път съм казвала, че и за мен е набедена за красива и ми е мърлява.

Хаха и аз като я видя и ми се приисква да я хвана и да и измия лицето  Crazy

# 437
А на мен ми е смешно как може Виктория и Ева да ходят при един и същ фризьор и гримьор, дори когато се появяват заедно.

# 438
А на мен ми е смешно как може Виктория и Ева да ходят при един и същ фризьор и гримьор, дори когато се появяват заедно.

Е, какво толкова?  Crazy Да не ги прави по калъп.

# 439

Е, какво толкова?  Crazy Да не ги прави по калъп.

Точно .

# 440
# 441
изма ,коки 1 -хванахте ме -аз съм една злобна ,завистлива и ограничена хейтърка-сега станали ви по -хубаво?

Прави сте -ако едно малко момиченце се облича с момчешки дрехи и отговаря на името Джон се развива нормално ...
тю, каква съм мизерна и жалка човешка отрепка да твърдя обратното...

кои сме ние, че да характеризираме децата -не знам за теб-на мен това ми е работата...
Tи обаче продължаваш да твърдиш, че едно малко дете е с личностно разстройство -цъ -твърдя,че думата "разстройство" има по-широк смисъл от буквалният й свързан със стомашно -чревният тракт-ако беше прочела статията щеше да разбереш какво се опитвам да кажа.
А ти защо твърдиш ,че аз греша-лично ли познаваш обсъжданото дете?
Не разбирам това ограничено мислене.
-нито пък аз ,за това се опитвам да уважавам чуждото мнение без да се опитвам да дискредитирам изказалият го,понеже в анонимното интернет пространство не знам кой стои отсреща,не знам какво е образованието му,нито светоусещането му,нито какво е преживял,нито какви житейски уроци е научил...Ограничено е да си мислиш ,че само собственото ти мнение е меродавно.

Закачих малко от "Пътят към короната".Претендентките много не ги огледах-видяха ми се доста обикновени средностатистически млади момичета .
Но пък водещата Теди Велинова ми се видя плащещо грозна.

# 442
Сашето развява цици във видео
http://blife.bg/article-13212

# 443

Ще почина !!  Sick #2gunfire

# 444
  • UK
Аз като бях малка бях извънземна на име Мая. Диагностицирай ме, моля те. Simple Smile

# 445
  • I want it all and I want it now.
Crazy Shocked Shocked Shocked Нямам думи  Mr. Green

# 446
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това е предлагане на секс услуги на гърци ли?  newsm78

# 447
  • София
Ветинари, прекалено много влизаш в конспирации.  Peace
Мислиш ли, че ако Шайло имаше сериозен проблем, родителите й нямаше да предприемат нещо. Разбирам да нямат пари за детски психолог... Аз лично съм убедена на 100 % че е имало консултации с професионалист. И на мен ми идва малко грозно да поставяме диагнози на чуждите деца. Да, странно е, че едно момиченце ходи постоянно облечено като момче, но никога не бих се замислила дали това дете нещо не е в ред, и то при положение, че е още толкова малко и е голяма вероятността това да е просто една детска приумица. Може Шайло да се е повлияла от по-големите си братя например.

Моята дъщеря пък е убедена, че е принцеса. Постоянно се кълчоти пред огледалото, иска само в рокли да се облича, изживява се като една малка кокона, което на мен ми идва малко в повече, но всичко с времето си.  Peace

Аз като бях малка бях извънземна на име Мая. Диагностицирай ме, моля те. Simple Smile
Joy
Аз бях Лепа Брена. Съвсем сериозно!

# 448
  • София
Прави сте -ако едно малко момиченце се облича с момчешки дрехи и отговаря на името Джон се развива нормално ...
тю, каква съм мизерна и жалка човешка отрепка да твърдя обратното...

А ти защо твърдиш ,че аз греша-лично ли познаваш обсъжданото дете?

Ама ти лично ли му казваш Джон на това момиченце и то се обръща на това име, или така си го чела някъде?! Защото те писаха и за близнаците им, че имат Даун....

# 449
Потрес! Тая жена стигна дъното  Sick.

Общи условия

Активация на акаунт