Звездни компромати-134

• 76 812
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Струва ми се доста странно, да не кажа по-тежка дума, че Никол никога не е снимана с по-големите си деца. Сякаш си има само това семейство, само това дете и дотам. Прави ми лошо впечатление, макар че то, естествено, е формирано само от клюкарски снимки.  Blush

Някъде бях чела, че според законите на сциентологията, при развод децата остават при по- преданния към Църквата. Говори се , че изперкалия Том е втория по власт човек в нея, така че Никол била предупредена много да не се противи, защото имало с какво да я компрометират.

# 421
# 422
Ева Лонгория празнува рождения си ден с Вики Бекъм и Кейт Бекинсейл
1  2  3  4  5  6  7

McKitty, по-голямото момиченце лично Никол си го роди. По-малкото е от сурогатна майка. Има и други две деца, големи, осиновени с Том Круз, но с тях нея много-много не съм я виждала. Да не кажа, че никога. Те принципно си живеят с Том Круз и Кейти Холмс.

Страхотна е:love:

Уилолу Смит е одрала кожата на баща си!

# 423
  • София

Мразя да се изказвам така за хората, ама това момиче / според мен/ са го набедили за красавица. Някаква мърлява ми е във физиономията. Нечистоплътно ми седи, също като Викито Бекъм.  Wink

# 424

Уилолу Смит е одрала кожата на баща си!

Направо зловещо много прилича на него. Особено с тази прическа.

# 425
# 426
Ако не се лъжа е фризьор и стилист. Май съм го виждала на снимки да се мотае и с Бритни. Rolling Eyes

# 427
Also joined by stylist Ken Paves, the well-dressed group opted to dine at Italian restaurant Cecconi's as they toasted the newly-single "Desperate Housewives" actress on her special day.

Стилиста, и, да Simple Smile

На мен лично ми прилича на вокалиста на Kasabian

# 428
Може ли някой да ми каже Моника Йосивова (жената на Станишев) кой набор е?

# 429
Може ли някой да ми каже Моника Йосивова (жената на Станишев) кой набор е?

Пише, че е на 39 години.

# 430
# 431
Тая Аврил, на колко години е, и защо продължава да се прави на тийнейджър?

# 432
  • София
Ех, Джия - тя баба ти Мадона се прави на тийн, пък какво остава за по-младите й колежки
Аврил е 84-ти набор.  Peace

# 433
Ех, Джия - тя баба ти Мадона се прави на тийн, пък какво остава за по-младите й колежки
Аврил е 84-ти набор.  Peace

Е, не изинявай обаче, не съм видяла баба ти Марджи, да се носи като емо.

# 434
  • Има много детски смях.

Мразя да се изказвам така за хората, ама това момиче / според мен/ са го набедили за красавица. Някаква мърлява ми е във физиономията.

И друг път съм казвала, че и за мен е набедена за красива и ми е мърлява.

Общи условия

Активация на акаунт