Отговори
# 570
  • In a strange romance
Аз от скитня пропуснах цялата серия, но като ви чета нещо ми се отщява да гледам. Какви са тия заровени живи, какви са тия глупости???? Shocked Да не сме на по 15 години да ни залъгват с подобни тъпни?  Mr. GreenТия двечките все повече изтрещяват явно. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 571
Емели,  newsm51 благодаря ти, че беше с нас тази вечер !  bouquet

# 572
Не тържествувайте за Дж. Това е първия момент, когато К. така категорично се разграничава от нея. Естествено, че ще бъде много трудно. Ще го преживеят.

# 573
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е, не, не е честно така да свърши!

да бе...наистина ...сега цяла седмица трябва да си представяме Кузей в гроба...ужасно гадно ни подредиха тая вечер

еми това е била идеята на сценаристките според мен... а може и гроба да е отворен и само да е сложен в него и Али да го намери просто вътре ударен... абе криминално ще е с това течащо време  Rolling Eyes

# 574

Госпожата, познай къде ще ни хвърлят двете дами в края на сезона

Чак не ми се правят предположения !  #Crazy

# 575
щЕ изпробват приятелството на Али  Peace Някой май си го беше поръчал  Laughing

# 576
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
От мен лека нощт дами извинявам се ако съм обидила някой с нещо лека и спокойна    1countingsheep

# 577
# 578
Бях провъзгласила Али за Глупак номер едно на сериала, но сега виждам, че Кузи му оспорва това място. Толкова пък ефтинджос, всички разбрахме колко коварен и силен враг е Фърат, само той не разбра. Как си тичка след него, като го види, как крещи - Фърат, как не се оглежда, все едно, че в училищния двор си играе на стражари и апаши и се бори само за някоя и друга точка в играта.
'Като на кино' - в най-лошия смисъл на този израз. Жалко за хубавата игра на актьорите в този наивен сценарий.

# 579
Определено серията беше интересна и очаквам с нетърпение фрагмана и следващата сряда, за да разбера какъв е замисълът на Ферат и какво цели с него.

Лека нощ. Hug

# 580
Бях провъзгласила Али за Глупак номер едно на сериала, но сега виждам, че Кузи му оспорва това място. Толкова пък ефтинджос, всички разбрахме колко коварен и силен враг е Фърат, само той не разбра. Как си тичка след него, като го види, как крещи - Фърат, как не се оглежда, все едно, че в училищния двор си играе на стражари и апаши и се бори само за някоя и друга точка в играта.
'Като на кино' - в най-лошия смисъл на този израз. Жалко за хубавата игра на актьорите в този наивен сценарий.

Да, така е.

# 581
Артистът, който играе Фърат е много интересен, дори харизматичен...

Забелязахте ли как откакто се завърна Фърат във филма всички останали мъже с изключение на Кузей избледняха...

Фърат грабва вниманието и успява да се централизира във филма...

Джан, Баръш, Гюней, дори Али са само сателити...

Много ме кефи с игра този човек, само с един поглед успява да каже много повече, отколкото други с десетки думи... Мъжкар... Rolling Eyes

# 582
Kuzey Güney 27 Bölüm Son Sahne

# 583
Ей затова се ядосвам, че толкова опростяват образът на Кузей и го правят елементарен и първосигнален на моменти ! Това ме дразни много и тази вечер беше поредното доказателство !

# 584

Да, така е.

Присъединявам се, прилича ми на *Стъклен дом* как го прецакаха сценаристКите и стана пълна боза, наистина жалко за невероятните актьори

Общи условия

Активация на акаунт