Отговори
# 720

а Зейнеб ще се усети за какво я ползват и сама ще си иде в Милано  Wink

Определено няма да позволи си играят игрички с нея.Очаквам интересен развой на нещата

# 721
Дами, аз малко на шега и заради обвиненията в похотливост на З. подхвърлих, че  Дж първа ще легне с К. като крайна мярка срещу З. Не е изключено. Тя си плаче в къщи, но няма да се даде лесно на З. и ще се бори за К.

# 722
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами, аз малко на шега и заради обвиненията в похотливост на З. подхвърлих, че  Дж първа ще легне с К. като крайна мярка срещу З. Не е изключено. Тя си плаче в къщи, но няма да се даде лесно на З. и ще се бори за К.

Малко грубичко smile3505

# 723

# 724
  • Тук някъде.....

">#![/video]

Предполагам, че може да сложа това в темата, за всички, които харесват Джемре за Кузей и вярват в любовта им! За другите остава да се насладите на страхотната песен на Марк Антъни. Клипчето го направи една моя приятелка, специално по моя молба /за което не ме бива, просто не ме бива  Mr. Green/ Надявам се да ви хареса!

# 725
# 726

">#![/video]

Предполагам, че може да сложа това в темата, за всички, които харесват Джемре за Кузей и вярват в любовта им! За другите остава да се насладите на страхотната песен на Марк Антъни. Клипчето го направи една моя приятелка, специално по моя молба /за което не ме бива, просто не ме бива  Mr. Green/ Надявам се да ви хареса!

Благодаря много  newsm51

# 727
Момичета, новата тема е готова, можем да я налазваме  Grinning

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 19:09 от RominaB

# 728
Момичета, новата тема е готова, можем да я налазваме  Grinning

Еми то чудесно ама като цъкна на нова тема ми дава ГРЕШКА  Peace

# 729
Пробвай пак  Wink

# 730
  • София
 Laughing Здравейте виртуални приятелки! Hug

Виждам, че спора -  за или против Джемре - все още продължава...След като си припомних някои предишни епизоди, мисля, че стремежа на Джемре да завладее сърцето на Кузей се засили особено  след появата на Зейнеп и от зародилата се ревност, а понякога дори злоба към приятелката от детинство...Вече няма и помен от предишната притеснителна и скромна Джемре...Прекрасната й майка също забеляза това...Същите чувства изпитва и Зейнеп към Джемре, защото на няколко пъти я попита какво е отношението и към Кузей и дали го обича, но "добрата приятелка" не и сподели чувствата си, отрече дори пред майка си...Според мен това нахъси Зейнеп и тя реши да се бори с всички женски прийоми...Кой ще победи в тази битка за сърцето на Кузей ще разберем надявам се до края на сериала...
А до тогава да се заредим с положителни мисли, че всичко, което тепърва предстои на нашето Момче ще завърши благоприятно за него и ще го видим на финала истински щастлив... newsm47
Увлякох се и моля да не ме #2gunfire

# 731
София, благодаря.   bouquet  Песничката е страхотна - много харесвам Марк Антъни.  Wink

# 732
Дами, аз малко на шега и заради обвиненията в похотливост на З. подхвърлих, че  Дж първа ще легне с К. като крайна мярка срещу З. Не е изключено. Тя си плаче в къщи, но няма да се даде лесно на З. и ще се бори за К.

За Кузей или с Кузей. Защото и сега се бори, ама той не се дава.
Сещам се за друга страхотна  песен на Марк и Дженифър -No me ames/не ме обичай, която точно изразява чувствата му.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 19:56 от dukesa

# 733
Дами, аз малко на шега и заради обвиненията в похотливост на З. подхвърлих, че  Дж първа ще легне с К. като крайна мярка срещу З. Не е изключено. Тя си плаче в къщи, но няма да се даде лесно на З. и ще се бори за К.

"Няма любов, няма щастие.... макар датирани по-късно, срокът им на годност изтече днес". Това  в общи линии написа Джемре, не вярвам да продължи да "досажда" на Кузей. Peace

# 734
Нахалната винаги е била Зейнеб Peace
Според мен Джемре ще се отдръпне от Кузей освен ако той сам не и даде надежда Peace
И понеже все още и аз вярвам че голямата любов ще е Кузей -Джемре( докато не ни покажат обратното разбира се), мисля че той няма да се забави много със сигналите си към нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт