Отговори
# 690

lor, то същото и с вашата Джемре ! Ще ви се , ама - Кузей не ще ! Mr. Green

а на бас, че не си сложила ръка на сърцето  Hug Laughing

# 691

Аааа, сложих, сложих ! и двете даже ! Peace

# 692
  • Toronto
Абе иска ви се да не е влюбен в Джемре, а в Зейнеб, ама то се видя снощи...колкото и 'аргументи' и разсъждения да вадите са си чиста проба изсмукани от пръстите ваши  мечти за някаква си любов между него и Зейнеб...

Я с ръка на сърцето кажете, че целуна Зейнеб с любов и от любов - не можете естествено..

Жалко за любимката ви Зейнеб - просто е употребена в случая  Wink
Не съм забелязала някой да е писал, че Кузей няма чувства към Джемре, а само, че не ги иска, не иска тази любов - тя му вгорчи живота. Освен това никой не е казал, че е умрял от любов по Зейнеп. Но и към нея не е безразличен, ха сега ти си сложи ръка на сърцето и кажи, че не е така. Просто се надяваме за по-добро бъдеще за Кузей. Peace

# 693
Абе иска ви се да не е влюбен в Джемре, а в Зейнеб, ама то се видя снощи...колкото и 'аргументи' и разсъждения да вадите са си чиста проба изсмукани от пръстите ваши  мечти за някаква си любов между него и Зейнеб...

Я с ръка на сърцето кажете, че целуна Зейнеб с любов и от любов - не можете естествено..

Абсолютно !!! Аз направо се изненадвам, че някои не виждат тази любов или пък намират нещо между Кузей и Зейнеп. Любов, дълбоко чувство между тях няма. Има увлечение, което бързо ще мине. Само Джемре е любовта на Кузей и така ще е до края. Бих могла да се обзаложа.
Ама като се сетя какви полемики бяха и в Забраненият плод, очевидната любов между Бихтер и Бехлюл не искаха да видят, Нихал, та Нихал, ама се видя накрая....
Но явно е тук сега ще е така, ще виждаме различно, така си е  Wink

# 694
Четете внимателно - никой никъде не е написал, че Кузей не обича Джемре или пък припада по Зейнеп. Peace

# 695

Не съм забелязала някой да е писал, че Кузей няма чувства към Джемре, а само, че не ги иска, не иска тази любов - тя му вгорчи живота. Освен това никой не е казал, че е умрял от любов по Зейнеп. Но и към нея не е безразличен, ха сега ти си сложи ръка на сърцето и кажи, че не е така. Просто се надяваме за по-добро бъдеще за Кузей. Peace

Тупарова, посочи ми един турски сериал, в който да е била пренебрегната голямата любов, да е била преодоляна. Няма. Има болка, страдание, смърт дори, но никога не са дали такова нещо - как изгасва голямата любов. Ако беше ам. филм може, но в турски сериал, абсурд. Затова съм готова да се обзаложа, че Кузей никога няма да превъзмогне Джемре, че до последния си дъх ще обича именно нея.

# 696
Както не веднъж съм казвала, на мен важен ми е Кузей !  Peace И ми е мъчно, че искате да го обречете на една любов, останала в миналато, на една любов, донесла само мъка и болка, на една любов, която няма бъдеще ! Аз не искам това за Кузей и затова избирам Зейнеп ! Или някоя друга, ако завладее мислите и сърцето му, но не и Джемре ! Peace

# 697

Не съм забелязала някой да е писал, че Кузей няма чувства към Джемре, а само, че не ги иска, не иска тази любов

Ako ми кажете какво е вълшебното лекарство да спреш да обичаш някого като не искаш, ще съм ви лично благодарна... Hug Laughing

колкото до това какво изпитва към Зейнеб - ами привличане сексуално навярно като всеки мъж, като види готина мацка...обаче любовта и секса както ВСИЧКИ ЗНАЕМ Wink, са две напълно различни неща

# 698
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 699
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Galatasaray üniversitesi award ceremony

# 700
И аз искам най-доброто за Кузей, но не и лъжа. А дефакто ако той не обича Зейнеб няма как да е щастлив с нея Thinking
Както и да ги погледнем нещата все не ми харесват, ако е  с Джемре ще страда от това че е предал брат си, ако пък е с жена която не обича пак лошо.  Thinking

# 701
Дами, да не забравяме анонса при вкарването на З. във филма. Жената, която ще промени живота на Кузей. Ако беше някаква мимолетна и мижава роля, не биха я представили така, не биха и вкарали, както разбирам, една утвърдена актриса.Да не забравяме и първата им среща. Тогава К. също би трябвало да е толкова влюбен в Дж., колкото и към вчерашната серия, но пък хич не му личеше. Тогава и Дж не  беше осъзнала още чувствата си. Откакто ги осъзна, започна  да  го раздвоява. И това е проблема в момента. Но филмът сега започва, според интервютата. Ще развият нещата и в двете посоки. Вчера гледахме началото на края.

# 702

Не съм забелязала някой да е писал, че Кузей няма чувства към Джемре, а само, че не ги иска, не иска тази любов

Ako ми кажете какво е вълшебното лекарство да спреш да обичаш някого като не искаш, ще съм ви лично благодарна... Hug Laughing

колкото до това какво изпитва към Зейнеб - ами привличане сексуално навярно като всеки мъж, като види готина мацка...обаче любовта и секса както ВСИЧКИ ЗНАЕМ Wink, са две напълно различни неща
Не знам доколко е подходящо, но клин клин избива.

# 703
  • Toronto
И аз искам най-доброто за Кузей, но не и лъжа. А дефакто ако той не обича Зейнеб няма как да е щастлив с нея Thinking
Както и да ги погледнем нещата все не ми харесват, ако е  с Джемре ще страда от това че е предал брат си, ако пък е с жена която не обича пак лошо.  Thinking

Човек не обича един единствен път в живота си, освен редки екземпляри от рода на Ромео и Жулиета, и то само защото си умряха млади Mr. Green Няма как да разберем дали няма да обикне Зейнеп ако не опита, нали? Всъщност това искаме - да продължи с живота си, да върви напред. Това ще е много трудно обаче докато Джемре и Али го опъват назад.

# 704
  • Toronto
Дафне, напоследък си много точна  Mr. Green newsm10

Общи условия

Активация на акаунт