Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 44 860
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
А, за него ли става дума! Аз си помислих, че го има до всеки модел като коментар от сайта,пък не го виждам..Благодаря!

# 676
Как върви номерацията на Мустанг?

# 677
  • София
Дами спрете се   Laughing  изкупихте всичко за мен нищо не остана  Sad                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Desi_2 ,чудесни покупки.Аз имам ботуша на Marco Tozzi много е хубав,скъсах ги от носене не са мръднали,а сега са направо без пари.

Отговарят си   Peace

# 678
  • София-Лагера
Здравейте момичета   bouquet
Моля за помощ. Имам няколко покупки и успеха ми е 50:50 с номерацията  Sad
Сега съм харесала едни Replay и едни Fornarina. Моля, някой който има от марката да ме ориентира за крак 25 см., 6 или 7 да взема   Rolling Eyes
Според мен си твърдо 6,и двете марки си отговарят на номера.

Dzuls ботушите нали си отговарят на номера?
Че поръчах точен номер.Хич не обичам да ми хлопат. Laughing

Ще чакам отзиви за чантата ,че много ми харесва. Heart Eyes

# 679
  • София
Май по-скоро зависи от модела, имаше едни и умалени, мисля,че са за тесен крак  Peace

# 680
Ако някой има информация отговарят ли номерата на марките Les Tropeziennes и Högl? Има много интересни модели, но не можах да открия дали сте ги коментирали.

# 681
  • София

Отговарят си   Peace

Ти какъв модел си имала? Аз вчера поръчах едни сандали по-голям номер, защото помня,че имаше едни обувки, които бяха поръчани от доста хора тук и май се оплакваха,че са малко умалени  Thinking

# 682
  • София

Отговарят си   Peace

Ти какъв модел си имала? Аз вчера поръчах едни сандали по-голям номер, защото помня,че имаше едни обувки, които бяха поръчани от доста хора тук и май се оплакваха,че са малко умалени  Thinking
аз ги имам тези обувки и според мен си отговарят, просто са за по-тесен крак  Peace

# 683

Чакам я да пристигне, но е доста голяма да знаеш.

# 684
  • София-Лагера
Голяма,малка поръчах я.
Обичам голями чанти,мисля,че ще ми хареса.
А и 40лв за ест.кожа е супер. Grinning

# 685
  • София
Desi_2, отговарят си  Peace   На мен ми идват леко широчки,защото съм с тесен крак,но с стелка са ми ок.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Отговарят си   Peace

Точно този го нямам,но имам няколко чифта на марката и си отговарят,стелката на 38 номер е 24.5 см.

# 686
  • FR
Ако някой има информация отговарят ли номерата на марките Les Tropeziennes и Högl? Има много интересни модели, но не можах да открия дали сте ги коментирали.
Аз имам първите и според мен са умалени с половин номер. Моите са 39 номер, мога да измеря стелка, ако те интерсува.

# 687
  • София-Лагера
Dzuls   smile3525
А на снимката изглеждат още по-хубави.

# 688
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, дами, да препоръчате детски ботушки апрески - Kamik, Killtec, Lico. Фен съм на Richter, но номерцата са малко. Peace

# 689
marinela_meri

покажи модела на мустанг, който си харесала Grinning Аз съм от тези, които не са били доволни от номерация  bowuu Обувки, които купих, били са добре като по дължина и широчина, но каишката - не. Затова ако нямат зашита каишката може и твоя номер да ти стане Peace

Desi_2 , Dzuls

Аз също  взех тези ботуши  Grinning сега чакам да дойдат

Общи условия

Активация на акаунт