Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Бг
kgg, отвори си мейла, с който си регистрирана ако нямаш там от Джаварци мейл, значи, че не си ги поръчала. А ти къде го видя това с UK7 ? Аз на моделът, за който казваш, в Джавари намирам това, където много ясно се вижда EU 38, UK 5.

# 226
kgg, отвори си мейла, с който си регистрирана ако нямаш там от Джаварци мейл, значи, че не си ги поръчала. А ти къде го видя това с UK7

Благодаря момичета,нямам нищо  в пощата и поръчките.Отказах ги на последна стъпка,след като  въвеждам  картата и там се показва страница с всичко/адрес,карта,артикул/.В кошницата артикулът е само с европейската номерация,но тук вече беше даден така и аз го копирах,за да го покажа: G-Star PATTON III Wmns Corporal GS41340, Damen Stiefel, Braun (Dark Brown Lthr 044), EU 38 (UK 7) (US 5)..Видях бутон Loschen и ги отказах.Предполагам са объркани us и uk ,но иначе са 38

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:58 от kgg

# 227
  • София

Ето какво пише
G-Star PATTON III Wmns Corporal GS41340, Damen Stiefel, Braun (Dark Brown Lthr 044), EU 38 (UK 7) (US 5)
Момичета,да не направя някоя беля,че не разбирам немски ,но ако ги няма като поръчка в моя профил,то значи съм успяла да не ги поръчам нали?

Според мен са го объркали на моите пише eu 38/uk 5/us 7

# 228
  • София
Някой да има представа как вървят размерите на Colours of California?? Имат много готини гумени ботуши в немското и в момента на добро намаление, но как вървят...

# 229
  • София
Някой да има представа как вървят размерите на Colours of California?? Имат много готини гумени ботуши в немското и в момента на добро намаление, но как вървят...

Имам тези Colours of California, 36-ти номер. Според мен си отговарят на номера.

# 230
Благодаря на всички.В крайна сметка ги поръчах,но им написах e-mail на английски за номера,и пет минути след поръчката получих отговор ,че потвърждават eu 38 uk 5 , извиняват се за грешката и ще коригират каталога.Отговорът също беше на английски.

# 231
момичета за марката отзиви имате ли, и как са с номерацията...благодаря   bouquet

http://www.javari.co.uk/Head-Over-Heels-A11L-Lbc0240/dp/B005ACI2 … I2ZI%2CB001OI2RBC

# 232
  • Пловдив
момичета за марката отзиви имате ли, и как са с номерацията...благодаря   bouquet

http://www.javari.co.uk/Head-Over-Heels-A11L-Lbc0240/dp/B005ACI2 … I2ZI%2CB001OI2RBC

Според мен си отговарят точно, нося 36-ти номер и поръчах UK 3, но става въпрос за съвсем друг модел.
Мое лично мнение е обаче, че не са с кой знае какво качество и не могат да се сравняват например с Хъшките, но и ценовият им диапазон е различен все пак.
Ако са на поносима цена, взимай.

# 233
момичета за марката отзиви имате ли, и как са с номерацията...благодаря   bouquet

Според мен си отговарят точно, нося 36-ти номер и поръчах UK 3, но става въпрос за съвсем друг модел.
Мое лично мнение е обаче, че не са с кой знае какво качество и не могат да се сравняват например с Хъшките, но и ценовият им диапазон е различен все пак.
Ако са на поносима цена, взимай.

Благодаря за бързият отговор

# 234
  • зад парка
Дали последните 3 покупки с код от английското /чантички за общо 30 лири/ не дойдоха отделно опаковани?! Всяка в отделен кашон от по мин 50 см на размер. Прилежно сгънати.

Joy

Следващия път трябва да сменя или клона на пощата или да им занеса бонбони. По-скоро първото. Кой знае какво си мислят, че купувам.

# 235
На мен пък вече ми е неудобно да пазарувам от немското джавари. Всеки път един и същи куриер на ДХЛ с едни огромни кашони. Последният път детските ботички бяха в по-голям кашон от този на моите ботуши  Simple Smile

# 236
Току що поръчах тези
http://www.javari.co.uk/dp/B0049MPNY8?ie=UTF8&ie=UTF8
Гледах ги Shocked чудех се newsm78 Пък то точно моя номер и само един чифт,все едно чакаха мен PeaceДано съм уцелила Peace

# 237
  • Пловдив
Някой с отзиви за Victiria Delef отговарят ли си,ако някой има да ми измери стелката на 41.Благодаря.

# 238
  • зад парка
Искам да попитам купували ли сте Jenny Richmond и Sioux FRANCESCA? Моля за отзиви.
Отговарят ли на номерата, удобни ли са, здрава ли е кожата?

Пак да попитам  newsm78

# 239
  • Варна
Здравейте, благодаря на всички, които ми помогнаха за изпращането на бележката за пощенските разходи до джавари. Мисля, че този начин е добре да се упомене в първа страница на темите.

Сега имам друго питане. Направих си нова поръчка от jeveri.de . В картата ми има наличност, но не ми приема плащането. Какво да направя? Опитвах се да актуализирам плащането чрез натискане на бутона но нищо... пак не приема картата. А с тази карта винаги си плащам.

Общи условия

Активация на акаунт