Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Бг
 nataly76, изтрий данните и ги въведи наново, би трябвало да стане.

# 241
  • Бургас
На мен пък вече ми е неудобно да пазарувам от немското джавари. Всеки път един и същи куриер на ДХЛ с едни огромни кашони. Последният път детските ботички бяха в по-голям кашон от този на моите ботуши  Simple Smile

Аха, и на мен вече ми е неудобно.  Laughing
Едни големи кашони, а и всеки път се получават някакви странни ситуации с куриера...

# 242
  • Бг
 Joy Май на всички ни е неудобно, но това като гледам не ни спира да пазаруваме още, и още обущета. При мен пък няколко пъти така се случва, че не ме намират в къщи и пращам ММ да ходи до офиса им и последният път ми каза, че щял да се хване на работа в DHL, само да имало свободни места  hahaha. Ааа, сакън, не давам, така няма да мога да пазарувам на воля  Mr. Green.
Моля, някой ако намери чанта за дружка на тези тюркоазените, да свирка, че нещо не мога да си харесам, или това, което харесам не ми допада като цена.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 17:04 от Alexa_a

# 243
  • ...край Дунава
 hahaha И аз почнах да се срамувам от куриера, понеже ми ги носи на работното място, а освен това сме двете там със сестра ми, която и тя е редовна в немското и кажи речи през три дни е при нас, и само вика: Ти коя беше, а сестра ти коя беше/за имената/ hahaha, викам давай да подписвам едно цяло сме Joy

п.с. Поръчката ми от снощи е изпратена но нямам проследяващ номер Thinking Защо ли?

# 244
п.с. Поръчката ми от снощи е изпратена но нямам проследяващ номер Thinking Защо ли?

Не всички поръчки идват с куриер. Очаквай я в пощенския клон.

# 245
  • ...край Дунава

Не всички поръчки идват с куриер. Очаквай я в пощенския клон.

Е нали немското е с DHL newsm78

# 246

Имат и DHL пощи.

# 247
И на мен франсетата са ми превели два пъти едни 9 евро, дето трябваше да ми върнат. Достатъчно е само да им пиша да си ги изтеглят, нали? Не трябва някъде да натискам да ги упълномощавам за това?

# 248
Аз им се оплаках(меко казано  Mr. Green ,насметох ги направо  Embarassed) на  немците за постоянно  закъсняващите ми поръчки и те  явно  са решили  този път да ми пратят обувките с куриер. Grinning
Много са   готини  хората,чак   ми е съвестно за  сърдития мейл ,който им пратих  Embarassed
Поръчах тези -  
http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Marco%20Tozzi?node=3440750 … _1%26pageCode%3Dd

Дано да ми станат,защото съм със широк крак

# 249

И във мейла си ли нямаш проследяващ номер. На мен ми се случва понякога в имейла за изпратената поръчка да имам номер, а в акаунта ми в джавари да се появи по-късно.

# 250
Току що ги получихhttp://www.javari.co.uk/dp/B004TP8UHW?ie=UTF8&ie=UTF8Страхотни са - кафяви UK 4

77, дай реални снимки на кафявото  Praynig Praynig Praynig В сайта изглежда почти черно. Аз имам сиви, любими са ми и с радост бих забърсала едни кафяви, но да не са толкова тъмни  Confused

Anik, извинявай че толкова късно пускам снимките Embarassed

# 251
  • ...край Дунава

И във мейла си ли нямаш проследяващ номер. На мен ми се случва понякога в имейла за изпратената поръчка да имам номер, а в акаунта ми в джавари да се появи по-късно.

Потвърдителното писмо е едно към едно с последното потвърдително, за която поръчка имам в акаунта ми проследяване....абе няма значение с какво ще дойдат Laughing

# 252
има код за английското-ERLYJAVA -20%   Embarassed

# 253
Моля някой да ми каже как се отказваше поръчка в английското.Поръчах към 4 часа,а сега гледам код и ако може да откажа поръчката newsm78 newsm78.Благодаря  bouquetпредварително.

# 254
Според мен кода в английското е само за нова колекция, но не е лошо да греша ...

Общи условия

Активация на акаунт