Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 410
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Ми то пък, за да не ми се разстрои душата от вълнение, от тях точно няма 41, та не ми се получава... Tired А Тамариса определено ми грабна сърцето и с височина на тока, и с фасон.
Нищо де, и Марко Тоци ми харесват. Peace
Сега ще ровя за кафява чанта.

# 436
  • София
Моля немско говорящите, какво значи  MESH и  STOFF, в описанието като вътрешност на обувките. Гугъл не ми превежда нищо смислено  newsm78.

# 437
  • Бг
Betelgeize, мисля че и двете значат изкуствена материя, но не съм на 100% сигурна.

Бижу, те ти и дружка Simple Smile, само не знам дали цената те устройва.

# 438
  • Варна
Моля немско говорящите, какво значи  MESH и  STOFF, в описанието като вътрешност на обувките. Гугъл не ми превежда нищо смислено  newsm78.

STOFF означава плат, може и от ест. материали.
MESH e мрежа, предполагам става въпрос за мрежестата материя - изкуствена

# 439
 ooooh! #Crazy Какво правят немците, като гледам поне 10 чифта боти мога да си харесам на ниска цена....

Кажете как е въпросът с поръчване, ама плащане след време  Mr. Green времето, ако е 3-4 дни (в смисъл да попълня сметката в понеделник/вторник)...автоматично ли ще си дърпат парите или трябва да цъкам и нареждам нещо?

Дайте по едно мнение за:

- бяха 16Е и им се каних да ги вземам, сега вече са направо изгодни, а и бели ботуши нямам  Mr. Green (т.е. имам причина да си ги купя)

Grinning харесвам сиво

Някой код за немското да сте изнамерили?  Blush

# 440
  • София
Алекса, мен ми е ясно че е изкуствена, ама и от изкуствена до изкуствена има разлика, може да е нещо като гумирано тип изкуствена кожа, може да е тип вълна изкуствена, полара мисля че е някаква друга дума на немски, не е една от тия двете.

# 441
  • на 90 км от морето

Stoff -  по принцип означава плат
Mesh - за това не мога да кажа, и при мен го няма в речниците, освен германците да  не са го изписали правилно в сайта  newsm78

Дано поне малко е помогнало инфото   bouquet

ПС. Изпреварили са ме  Blush

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:56 от Donchevas

# 442
  • София
Благодаря мацки, помогнахте ми определено    bouquet.
Защото аз това стоф все си мислех че е нещо като изк кожа, защото доста мокасини има с такова нещо и като зумна си е точно като кожено нещо, явно е плат обаче.
Меш щом е мрежа, вероятно е или като вълнено изкуствена подплата или няколко слоя такъв материал, като подплата.
Може и да бъркам някъде, ама ... ще видим  Grinning.

# 443
Бижу, те ти и дружка Simple Smile, само не знам дали цената те устройва.
Уууу, те пък се заметнали! Не ме устройва, егати! Crossing Arms Двама абитуриенти имам и тия неща не трябва да купувам, мене ако питаш, ма "не моа се запра", както се казва на чист български! Mr. Green Мнооого е хубава чантата, но за 8-ми март получих от ММ торбе от естествена кожа, 30Х25х8 за 70 лв и някак си не ми е удобно да си взема още една кафява чанта(щото и тази е кафява, ама не точно каквато съм си наумила, че сега пък искам) с аргумента, че е толко пари, защото е хубава... Crazy

# 444
# 445
  • Бургас
Днес получих тези две чантички качвам реални снимки, че някой искаше ама не помня ... ooooh!
Първата е мн. готина с 3 отделения и е за мен
Втората е тип торба но не е голяма, няма вътре отделения и джобове- тя е за една млада тийнейджърка  Grinning
http://madlenaivanova.snimka.bg/daily/kolichka.590836

# 446
  • Luxemburg
Искам да си поръчам тези ботуши http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__s/280-4748702-0324748/? … _5%26pageCode%3Dd нося 36 размер и би следвало да си взема 3.5 номер нали? Нали си отговарят на номерата тази марка? Някой има ли ги за да сподели?

# 447
  • Бургас
Чисто технически 3.5 е 36.5, но много рядко може да се намери особенна разлика между 3 и 3.5. Майка ми е този номер и съм и взимала и двете  Peace Този модел обаче го нямаме

# 448
Бижу виж тези мила има номера
нети, харесах ги и аз тези, да! Обаче ми идват по-елегантни с тоя по-фин ток. А аз искам нещо за дънки, тъп "каубойски ботуш" защото това ми е любимият и най-удобен фасон. Ъъъ, имам два чифта обуща(еднакви, защото толкова ги харесах, че си купих два, за да си имам завинаги), но искам боти. А миналата година си купих тези кафяви, елегантни на Хъш пъпис и още не съм ги обувала даже... Вярно, че това е бежово и светличко, много са красиви, но искам другия фасон.
Благодаря ти за предложението! Hug

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 15:42 от Бижy

# 449
Моля моля Hug
Аз да питам тези ботички светло бежавите на Марко Тоци ако ги има някой да каже много ли са светли newsm78. Все си купувам черни ботуши и обувки сякаш искам нещо по светличко
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-Premio-2-2-25343-27-Stiefel/dp/ … 8WQG%2CB004ZQ8VMY

Общи условия

Активация на акаунт