Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 45 366
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • StZ
Ц! и това най-отгоре не е кожа  Mr. Green
благодаря, Бижу1!
а Fleece като вътрешно какво е? - превежда ми го руно  newsm78

избирам обувки за  мама и трябва да са и за широк крак и желателно кожени, че да се нагодят по крака сами  Crazy

# 496
  • София
Не съм много сигурна, но fleece мисля е полар  newsm78.

# 497
а Fleece като вътрешно какво е? - превежда ми го руно  newsm78
Полар Peace

О, Betelgeize е отговорила! Hug

# 498
  • StZ
отивам да ровя за други  Sick

Hug Благодаря Ви, момичета!

# 499
Здравейте, в понеделник получих обувки Bronx EU39 http://www.amazon.de/Bronx-BX058-64907B1-Damen-Halbschuhe-Schwar … 618251&sr=1-8 , но са ми малки. И друг път съм носила същата марка, но изглежда самия модел е по-къс, така че предполагам отговарят на EU38. Изпратих запитване евентуално за по-голям номер, но доколкото виждам от сайта нямат 40. Ще видя какво ще отговорят, но за първи път ще връщам.
Ако някой проявява интерес ще дам и снимки.

# 500
Току що пуснах първата си поръчка от немския сайт  Party
http://www.javari.de/dp/B003Q5DIC8 18 евро са  newsm44
Сега с DHL ли да чакам да ги донесат или по пощата като английското?

# 501
тези мъжки ботиотговарят ли на номера си,впечатления?

Нали няма код за немско,че не съм следила темата.Благодаря Simple Smile

# 502
http://www.javari.de/dp/B003Q5DIC8 18 евро са 
Нали знаеш, че са уголемени с цял номер?

# 503
http://www.javari.de/dp/B003Q5DIC8 18 евро са 
Нали знаеш, че са уголемени с цял номер?
стига деееее  Sad
по-рано нали ги коментирахме, някой беше мерил стелка и каза че на 37 ми е 24 см  newsm78

# 504
Аз си купих със същата подметка, но този модел, едва ли не първа този сезон и сто пъти поне казах, и твърде достатъчно го коментирахме това, че 7 ми е голямо, 6 щеше да ми е точно. Който купи после се увери, че е така. Уголемени са с 1 номер.
Една мацка от Варна(така и не запомних ника, да ме извини)също си купи, №4(37 според дадените мерки). Носи 38 и са и точно.

# 505
Да,скечърс вървят уголемени,с номер.аз имам друг модел ботуши,и маратонки също. Peace

# 506
Да,скечърс вървят уголемени,с номер.аз имам друг модел ботуши,и маратонки също. Peace
ще изчакам да дойдат, ако са големи и още има моя номер ще си купя по малки, а тези ще идат за размяна
Бижу, аз помня какво писа ти, даже май ги мери твоите ако не се лъжа, но все пак реших да рискувам с моя номер, ще видим като дойдат  Praynig

У дома ли да ги чакам или в пощата?  Laughing

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 22:13 от anbibian

# 507

Аз я получих в кафяво, много е хубава. Една идея е по-тъмна от снимката. Голяма е, удобна за носене на рамо. Изработката е чудесна, вътре има два малки джоба като за GSM и един с цип.
Харесва ми и на мен,но ми се  виждат  къси  дръжките за рамо или  греша?Колебая се,защото  за  рамо я искам  newsm78
Мога ли да те  помоля за размери и ако   можеш реални  снимки   bouquet
Мисля че за рамо не стане Confused Само така "на ръка" ще я носиш Wink

Става и за рамо, аз точно на рамото си я нося. А иначе е едно към едно със снимката на сайта.  Между другото дъното е меко, не стои издута много.

Размерите на сайта също са точни - 40х28 см.
Мерси   bouquet

# 508
Здравейте! Аз съм абсолютен новак по темата и във форума също. Обаче и аз се захласнах по този сайт с обувки, мъжа също   Grinning Харесал си е модел на Соле Ребелс. Не мога да меря обаче инфо за тази марка - мнение за качество, отговарят ли като номерация? Може ли да помогне някой, моля! Благодаря предварително!

# 509
Харесал си е модел на Соле Ребелс.
Тези Sole Rebels, повечето не са ли домашни пантофи всъщност? Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт