Отговори
# 600
  • Сливен
Ах АНИ.Аниии  hahaha Hug
ама бих казала " този месец на шега,другия на истина "  Hug Whistling

# 601
Dobro utro! Chesito na vsichki, imali povodi! Taka...oshte ne mi e doshlo, no ne sam pravila test, daje si nosq prevrazki, oh! A Alens zapochna da zaspiva sled 12 mnogo trudno, dali ne se e dosetil za cokaneto? Opitva da pahne raka tam, xm.

# 602
Добро утро!

Скорпи, Симеон като му докривее идва да ме разкопчава, но започваме да си играем с ципчето и каквито и да са били намеренията му, е забравил. Вероятно още помни, но едва ли точно кое, как и защо... (нямам впредвид техниката на цокане).
Хайде прави си тест,че да ни се похвалиш Party Hug

# 603
Здравейте.

Борис продължава да е болен. Много му тече носа, отпаднал е и е в лошо настроение. За мой срам установих, че зъбките са му 16, а не 20, както ги бях преброила преди. Възможно е да расте някой кътник, защото си бърка в устата.

Confused

# 604
Здравейте.

Борис продължава да е болен. Много му тече носа, отпаднал е и е в лошо настроение. За мой срам установих, че зъбките са му 16, а не 20, както ги бях преброила преди. Възможно е да расте някой кътник, защото си бърка в устата.

Confused

Облаче, дано е това... Милото Боби Confused . Пръскай физ. р-р да изтича по-лесно секрета.

Моят хубавец как ми се е подсякъл ooooh! Cry . Ама не си казва като се е наакал и така си седи, а последните дни хич не му мирише акото Rolling Eyes . Мажа със Судокрем, обаче няма голям ефект и се чудя дали може да не е ефикасен вече, след като е отворен от година и половина, а на опавковката пише да се използва 1г? А преди много ни помагаше...

# 605
Orchids,Miriams честити ви рожденици! Много щастие да си носите взаимно!
А тортите ви са направо прекрасни!
Blurmoi благодаря за сайта. Ще го пусна на малчо като се събуди. Тъкмо навреме е, че  досегашните любими взеха да му омръзват вече  Laughing А от песничките научи досега аpple и hisss /така казва змията според англоговорящите/.
Pashik много вкусно звучи суфлето! Ще го пробвам за някой от идващите празници  Grinning
Bob4enka цял екшън се е разиграл в работата ти. Дано се изяснят бързо нещата без да ти създават на теб проблеми!
Облачето дано наистина е от кътник и минат бързо сополите  Hug
Hailie за подсичане Судокрем на Светлозар отдавна му не действа - дори и в срок. Аз ползвам течна бебешка пудра на Бочко и много бързо минава.
Ние най-накрая купихме столче на кола - Феличе на Чиполино. Светлозар седи на него с една сериозно-доволна физиономия, все едно на президентски стол е седнал  bowuu Laughing
И го подстригахме с машинката на тати. Ама голям рев му удари, чак се изпоти от напрежение, но много сладък стана.  Heart Eyes

# 606
Moмичета, дайте идеи за векденски заглавия

# 607
Октомврийчетата тропат с крак, хапват сладко козунак  Mr. Green

Октомврийчетата хапват козунак, искат пак и пак, и пак Simple Smile

# 608
-Със свойте шарени яйца ще побеждават октомврийските деца!

-Великденски яйца ще има за октомврийската дружина!

-Октомврийчета яйца рисуват, за цветовете им умуват!

# 609
Октомврийска мама козунаци прави, Октомврийче проверява яйцата колко са здрави  Mr. Green Това в кръга на шегата.
rorrr, Noel, вашите заглавия са страхотни!  bouquet
Аз лепнах Гоговия вирус - с температура и  разстройство съм, не ми се яде, започнах да проверявам дали не ми никне някой зъб вече. Mr. Green Ама щом ми се пие кафе,положението не толкова лошо. На мен това ми е първият признак,че се разболявам сериозно - ставам и не ми се пие кафе.
Иначе зъб номер 18 вече е факт, Гого е пълен с енергия и засега отложих малко ученето да ходи в тоалетна,че с това разстройство, докато каже "ака" и... Laughing
Весела седмица ,момичета Heart Eyes

# 610
Здравейте и от нас, момичета!
Не съм писала от много отдавна, т.к. приеха Еличка в групата на батко си и минахме дълъг и труден период на адаптация ooooh!
Като Ви чета, май ние сме най-слабички: 7780 - ама ядем и малко, та няма начин да е друго. Иначе сме около 80 см. Ама само да е жива и здрава.
Иначе много разбира, брои до 10 без 7  Joy Joy Joy Joy, пее песнички, кара колело без педали Joy Joy Joy Joy...щура е за 10 Joy Joy Joy Joy
Весела и лека седмица Heart Eyes

# 611
От 8 часа по улиците, Валенсия и страшно красива. Поздрави на всички. Очаквайте включване.

Кой писа да се върнем трима? Пепел ви на езика, ще има бой. Сега да ме е страх да смачкам луксозните чаршафи на хотела заради вас.  Crossing Arms  Crazy

# 612
Много хубави заглавия.  Mr. Green

Хейли, на нас когато Судокрема не ни помогна, много ни помага Джиджира Алба (бял спрей е, мисля, че активната съставка е като на Судокрем, но може би концентрацията е друга или съпътстващите неща помагат - не знам).  Peace

Ние имаме 15 зъба и 16-ти на път. Засега само малко е кисел като тръгне да му излиза и идея по-неспокойно спи, иначе други "екстри" не сме имали. Ама той и си се буди всяка вечер.

Оле, приятно изкарване. Хапнете нещо вкусничко и за нас (няма да казвам какво, че има бременни  Mr. Green ).

# 613
Краси, махай пампата и му намажи нещо с нистатин  Peace
Оле, мачкай,сега ти е паднало. А аз си мислех, че няма да се включиш  Crazy

# 614
Махам памперса, но не мога да го държа дълго, че още е хладно по земята.

Сложих анкетка с предложения за великденски заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт