Отговори
# 615
Хейли,на нас ни помага джинджира бебе и крем здраве!
Дерматоложката й изписа имазол паста ,но не я купих оправи се с крем Здраве!
Судокрема го хвърлих май наистина е от срока!

# 616
Хейли,на нас ни помага джинджира бебе и крем здраве!
Дерматоложката й изписа имазол паста ,но не я купих оправи се с крем Здраве!
Судокрема го хвърлих май наистина е от срока!

Ами преди с едно намазване всичко изчезваше, но сега не само, че не се оправя, а и по-зле става.

Това Джинджира вече няколко пъти го споменавате, ще го купя утре.
А Здравето обикновено или бебе?

# 617
Привет момичета.
За Судокрем, моят има повече от година от както е купен,но за подсечено,(ожарено) винаги помага,дори ми се е случвало вечерта като намажа на сутринта почти нищо не е останало от подсечено.За зъбките имаме 16,но все още ни е проблемен с яденето,опитвам се да не се вталясвам ,но понякога ми идва в повече. Twisted Evil
Мъжа ми се разболя.Аз бях болна преди седмица и половина ,та още влача една гадна кашлица и ми е възпалено ухото,та мисълта ми беше че тогава когато едвам гледах и с мъка ставах сутрин,мъжа ми беше на семинар а аз сама със 3 деца и една 90 год. баба вкъщи,готвене пране и т.н.,а той ще има да се вайка като малките деца,колко му е зле. #Cussing out
Но стига съм се оплаквала.Мисля си дали и аз да не си направя една кратка почивка като неговата, за няколко дни без деца ,без никакви грижи,но като знам каква съм постоянно ще мисля за децата. Mr. Green
А и честито на всички които имат и са имали поводи.Е лека нощ от мен,пожелавам ви сладко спящи цяла нощ бебенца. Party Hug

# 618
Не съм днес не е писала? Не съм-че, дай си отчета Mr. Green

# 619

Отчет 3,500 кг, 52 см. - мъж. Simple Smile (така си мисля аз де)

А къде са отчетите на другите, ааа?!?! Кат, МартакЕли, Тия? Имаме ли новини?  Hug

Краси, Бочко пробвала ли си? Когато на нас Судокрема не ни действаше, заменяхме с Бочко и редувахме. Дано се оправи Мончо! А тази Джинджира бебе какви поразии ми направи, когато Николай беше обринат по цялото лице....  ooooh! Уж го дават за суха и раздразнена кожа, а като го намазах малко след това беше двойно по-зле!!!!  Close

Силки, офффф...  Hug Поредно доказателство кой е по-силния пол в някои отношения!

Оле, по-смело!  Hug

Спокойна нощ на всички!  Hug  bouquet

# 620
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Тук съм още, не ми се ражда. Бях на консултация днес и ми се изчака чакалото пред кабинета, сменят акушерката и всичко ставаше мн бааавнооо. Нищо не ми казаха за скорошно раждане.
Рапорт даден!  Mr. Green

За кремчетата за подсичане не мога да помогна, мажа с каквото имам в наличност, обикновено помага - сега довършваме една пабловича мас (ако го написах правилно) и помага, когато има проблем.

Стоян се е обринал мн гадно по лицето и сега се чудим къде да го водим на дерматолог. Уж го мажем редовно, ама цъ! Ако знаете добър детски дерматолог няма да ви се разсърдим да ни споделите. Явно с др от поликлиниката няма да стане.  Crazy

Силки, я намери и ти малко време за себе си, ааа-ма-ха!

Заглавията са много хубави, аз вече гласувах, Хайли, мерси за анкетата!  Hug

Ааа и сложих решетката на кревата на Стоян, сега е отделен от нас с 1 решетка, ама да видим дали ще ми мине номера!  Whistling Уж идеята ми е да не ме рита, че напоследък е започнал да спи напреко на леглото и да ме подритва, ама да видим.

Оле, я мачкайте чаршафите, сега ви е паднало! Весело изкарване, да хапнете и пийнете и за мен!  Hug

Еййй, айде стига толкова от мен, че ми е време да си лягам!  Party

# 621
и аз след сума ти поразии от кремчета "за дупе", като се подсече Мая и направо с противогъбичния действам. В нашия случай - Бочко. направо на маймунско дупе беше станала накрая  ooooh!
 има много хубави кремове, които се правят в аптеките - не е нужно да носите рецепта, те фармацевтите си знаят  Peace но наистина, когато се касае за подсичане с гъбки, много трудно минава без специално мазило  Peace
айде, лека и безаварийна.

# 622
  • Сливен
и аз да се изкажа   Whistling
за подсечено-нито здраве,нито судокрем,нито дактакорт
заведох на кожен-казаха да махаме вече пампата,били големи,дерматит някакъв и предписа ЛАТИКОРТ ,за няколко мазанета и мина всичко,а беше огнено червено
Беболе давай мачкай чаршафите те хората за какво са ги сложили,няма да се занимават с вас я  Peace Hug
Не съм  Hug ей не казвате,ще ни държите в неведение до раждането  Whistling
другите тумбачета къде сте  newsm78

# 623
Didan, а как да позная дали има гъбки? Иначе, е много зачервено, но според мен е от акито, което стои повече време в контакт с кожата... Thinking

Не съм, много съм доволна от др Ангелова от 29 ДКЦ (Тони Hug ). Направо е страхотна. Най-хубавото е че за бебета и малки деца не се записва час, иначе чакаш по 20 дни за час. Само с направление, изчакваш пред кабинета - на 2-3 с час вкарва едно дете.

Симеон яко ми се беше изринал мин. лято от топлото в комбинация с прахта и мръсотията във въздуха. Педи и бившия педи само кортикостероиди изписаха. Тя ми препоръча бебешка козметика и термална вода и за 2 дни се оправи. Отделно термалната вода си я ползвам сега за всичко! Даже като са ми много сухи ръцете си ги пръскам с нея преди да ги намажа с крем.

А къде са отчетите на другите, ааа?!?! Кат, МартакЕли, Тия? Имаме ли новини?  Hug

А?А?? Айде, де, поне една? Hug

СКОРПИОНЧЕ?? А ти, миличка, къде си? Защо не писа днес? Направи ли си тестче?

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 00:50 от hailie

# 624
Вчера не можах да се добера до комп. Но и на преглед не ходих - нямаше кой да гледа малката  Rolling Eyes Остава за сряда...Другите?

# 625
Krasi Hug tuk sam, ama oshte nqmam novini- nito test, nito cikal. Mnogo me e strax, neznam dali sam gotova. A sega zakasnqvam za rabota, sinkoveca za poredna sutrin stava v 7 i reve, po nqkoe vreme pak zaspiva. A drugi bebeta da si lqgat sled 1 ve4erta?

# 626
Dobro utro Wink Vchera nqmah vazmojnost da pisha. Ami znachi za sega na 99 prozenta shte si imame momichenze. Za zacherveno dupe izpolzvam Djindjira Alba - za nqkolko chasa vsichko e minalo. Malkata neshto pak se sopolevi,no da se nadqvame,che shte sprem do tuk. Ostavqm vi,che imam mnogo da cheta. Hubav den! Hug

# 627
Кат, сложих ти едно розово бебче Heart Eyes . Дано бързо се оправя Гери!

# 628
Добро утро! Ха така, коремчетата да казват как са  Hug Кат, още една девойка, супер  Simple Smile

Ами Краси, аз действам така - започвам крема, който е с лекарство с/у гъбички и ако има, той действа още на първото намазване - не е толкова червено, а на 2-3-тото вече го няма обрива - минава за два дни с такъв крем. в него няма кортикостероиди  Peace няколко пъти се е подсичала и крема с нистатин не е помагал, нямам идея какво беше това подсичане - дали от храна (май беше яла нещо с много вит.Ц в него)  newsm78 дали от нещо друго....

# 629
  • София
И дребния беше два дни с червено дупе, абсолютен маймун, но вече е ок. Мазахме го с едно мазно чуждоземско кремче, като гъстота тип Здраве и Пенатен и за едно мазане се оправи. Аз подсечено  с кортикостероид не бих мазала. Naughty

Като цяло зъбите го мъчат ужасно! Мисля, че излизат всичките 6 наведнъж!  ooooh!
А пък кака му е с варицела и сега чакам и ние с дребния да се изприщим.  Crazy

Та купонът е на 6!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт