Ние не сме блестящи финансово, но на първо време повечето неща ще са купени вече, а за по-нататък - нищо не се знае. И милионери да сме днес в нашата държава няма гаранция, че утре няма да сме на улицата. Обратното също е вярно! Не се притеснявай от сега. Пусни се по течението и така нещата ще минат по-леко 
ние сме добре всеки ден ме изумява с нещо ново
всеки ден сме по разходки
) филмечето е Маша и мечока баща му каза че с това филмче първо на руски ще проговори

Skorpionche
tova si e strahotna novina. Az vinagi sam iskala detsata mi da imat malka razlika - i nie ne sme mnogo dobre finansovo,shte spim v 1 staq vsichki,no znam,che shte se opravim,sigurna sam,che i vie sashto. A otnosno liubovta kam 2 detsa i az ima dni,v koito se 4udq,no spored men to si idva estestveno sled kato se rodi bebcheto.
Pri nas nqma nishto novo,malkata prodaljavat da i tekat sopoli,no sam pochti ubedena che e ot zabi. Ostavqm vi,che imam strashno mnogo da cheta. Hubav den!
. Ще се справите, както казват другите мами, вие всичко до 2 години си го имате
. Много хубава реакция от страна на мъжа ти, така че му се довери. Шефката няма какво да се сърди, кажи й че не е планувано
.
.
?
. За сега нали са нови и са страшно интересни на Ев.
горе главата!
Щом мъжът ти те подкрепя и има такова отношение, опасенията ти трябва да се снижат до минимум. А за подялбата на мама спрямо децата си мисля, че сърцето на майката е необятно по отношение на любовта, която може да даде на децата си. Дали едно, две или три, ще можеш да обичаш всички. Вярно, че ще е по-трудно да се обръща внимание на всички по равно, но имате все пак и татко, който ще се включи по-активно. Всичко ще се нареди!
бъди сигурна, че ще се справите! Финансите не са най-важното, а пред очите ми е доказателството, че е страхотно децата ти да са с малка разлика 
Гледането на породени си е предизвикателство, но пък резултата на финала компенсира всякакви говоболия! 

Снощи се заляхме от смях! Викам му "ела, че имаш ако на дупето!", а той започна да повтаря "дупиту" и понеже вижда, че ми става смешно, продължи да го повтаря и започна и той да се хили, после дойде Ида да види на какво се смеем и започна и тя да повтаря с него "дупиту" и пак смях. Накрая мъжът ми дойде и той да се посмее, а Йоси горд, седнал на капака на тоалетната и не спира да повтаря "дупиту, дупиту"
Щом имаш неговата подкрепа, ще се справите, поздравявам те от сърце за новината

Направо ми се прииска номер 3, хехе

За кога е за декември ли? 
Препоръчани теми