Отговори
# 660
Скорпионче, миличка, пожелавам ти щастлива бременност и здраво бебче! Щом се е случило, ще се справите, ще видиш.  Hug

# 661

Скорпи, миличка Hug Hug . Честито Grinning ! Пожелавам ви много кураж и късмет! Дано лесно намерите изход Hug Hug

Дупето на Симеон има голямо подобрение Party .

# 662
скорпионче, честито!
Спокойно, всичко ще се нареди! Аз когато обмислях варианта за второ дете, майка ми ме посъветва, че колкото по-скоро, толкова повече време ще имам после да му се радвам Hug Ние не сме блестящи финансово, но на първо време повечето неща ще са купени вече, а за по-нататък - нищо не се знае. И милионери да сме днес в нашата държава няма гаранция, че утре няма да сме на улицата. Обратното също е вярно! Не се притеснявай от сега. Пусни се по течението и така нещата ще минат по-леко Hug
За алергиите от краве мляко - и аз знам, че може всякакво друго - козе, биволско, овче...
За посещението при доктора вчера - според нея е по-вероятно да е мъж:) Но още било рано...
Не съм, айде, че нямам търпение вече Hug

# 663
Blagodarh vi, razrevax se. Pone majo me podkrepq i kazva, che tova e Boji dar. Mnogo sam izplashena. A kajete kak se razpredelq taq lubov mejdu 2 deca? Vse si mislq kak shte obrashtam vnimanie na Aleks.

# 664
скорпионче, честито!
здравейте момичета отдавана не съм писала, но ви чета най редовно  Hug ние сме добре всеки ден ме изумява с нещо ново Simple Smile всеки ден сме по разходки
имаме си любимо филмче вече с което си изяждаме всичко и мога да сварша нещо като го пусна седи и не мърда Simple Smile) филмечето е Маша и мечока баща му каза че с това филмче първо на руски ще проговори  Laughing
Лека бременност на всички, които чакат бебчета! Hug
Anik честито ви ново съседче!
Не съм, леко раждане!!! Simple Smile Hug

# 665
Аз имам същия въпрос newsm78 Имам чувството, че второто детенце няма да го усещам като мое...От сега се тормозя как ще вляза да раждам, като Симона се надявам още да суче, а и не съм я оставяла и за ден сама Thinking

# 666
Zdraveite momicheta Wink Skorpionche Hug tova si e strahotna novina. Az vinagi sam iskala detsata mi da imat malka razlika - i nie ne sme mnogo dobre finansovo,shte spim v 1 staq vsichki,no znam,che shte se opravim,sigurna sam,che i vie sashto. A otnosno liubovta kam 2 detsa i az ima dni,v koito se 4udq,no spored men to si idva estestveno sled kato se rodi bebcheto. Hug Pri nas nqma nishto novo,malkata prodaljavat da i tekat sopoli,no sam pochti ubedena che e ot zabi. Ostavqm vi,che imam strashno mnogo da cheta. Hubav den! Hug

# 667
Скорпи, честито   bouquet. Ще се справите, както казват другите мами, вие всичко до 2 години си го имате  Hug. Много хубава реакция от страна на мъжа ти, така че му се довери. Шефката няма какво да се сърди, кажи й че не е планувано  Peace.

Мис Файн, ние сме с алергия към белтъка на кравето мляко и купувам на Ев Фризопеп(мляко с разграден белтък). Честита ви къща пак  Hug.

Оле, как е почивката  Grinning?

Ние сме много добре, ходим да играем в двора на една страхотна ясла в квартала, направо не мога да повярвам колко хубави катерушки имат  Crazy. За сега нали са нови и са страшно интересни на Ев.

Болничките да оздравяват!

# 668
Скорпи, честито!

За любовта към второто - не го мислете. Идва, без да се усетиш дори.
И три, и четири да имам, мисля че пак така ще ги обичам. Няма страшно.  Laughing

При нас много кофти време пак, точно изкарах летните дрехи и се приготвих за разходки...
Ние този уикенд ще празнуваме Великден, за първи път по холандски календар,
ама другия не сме вкъщи и няма как да боядисаме яйца, а за козунак да не говорим.

Цвети, чакаме снимки на къщурката.  Grinning

# 669
За любовта към второто дете: не си мислете, момичета, че ще трябва да вземете от любовта към едното, за да дадете на другото. Новото се заобичва по нов начин, по-различен от любовта към първото, но не по-малко.  Hug
Поне при мен е така!

# 670
Привет!

СкорпиHug горе главата! Simple Smile Щом мъжът ти те подкрепя и има такова отношение, опасенията ти трябва да се снижат до минимум. А за подялбата на мама спрямо децата си мисля, че сърцето на майката е необятно по отношение на любовта, която може да даде на децата си. Дали едно, две или три, ще можеш да обичаш всички. Вярно, че ще е по-трудно да се обръща внимание на всички по равно, но имате все пак и татко, който ще се включи по-активно. Всичко ще се нареди!  Hug

# 671
  • София
Скорпионче,  Hug бъди сигурна, че ще се справите! Финансите не са най-важното, а пред очите ми е доказателството, че е страхотно децата ти да са с малка разлика   Peace
Между другото, един приятел има теория, според която бебетата не се нуждаят от много, само две чекмеджета - едно, в което да събереш дсичките им дрехи и принадлежности и второ, в което да спят  Crazy
А любовта те преизпълва от всякъде! Ще имаш достатъчно и за две, че и за три деца! Всяко дете си се ражда със специално място в сърцето на мама!
Колкото до всякаквите му там притеснения как ще се справиш - нещата са доста по-лесни, отколкото ги мислим Wink Гледането на породени си е предизвикателство, но пък резултата на финала компенсира всякакви говоболия!
Тук има тема специално за породени, можеш да надникнеш там, сигурна съм, че ще ти подейства успокоително!  Hug

За Майчин дом и родилката съм в  Shocked Ето точно за това не исках никаква упойка  Mr. Green
ДА й е живо и здраво бебчето и бързо да минава главоболието!  Hug

За прясното мляко - действа лигогонно и дори и без алергия към белтъка му, е добре да се спира при хрема и отхрачваща кашлица. Ида е на "диета" без прясно мялко, само в течния му вид, другите млечни си ги хапва, заради дерматита. Но все пак на моменти се случва да хапне/пийне мляко, в торта, кремче или с какао, и ако й се посъберат повечко дни да пие мляко и й се обостря дерматита и пчти винаги започва и да кашля. Щом спрем млякото и за няколко дни нещата се оправят почти от самосебе си, в добавка включвам и една-две дози хомеопатия.
През останалото време пие соево мляко на Алпро. Много им харесва и на двамата и го пият в доста големи количества. Мисля, че има доста предимства пред прясното. Другите ядкови млека също са много полезни и са идеален начин за разнообразяване и балансиране на храната. Козето мляко знам, че е най-близко по състав до кърмата и всъщност зза Ида ни бяха да сменим кравите продукти с кози. Така че, Файн, каквото и мляко да избереш, различно от краве, ще си на прав път.  Peace

И на финала - Йоси каза първата си дума, различна от стандартните мама,папа,баба и т.н. И тя е ............. та-да-да-да-да-да-да-да (представете си барабанене) - думата е "дупиту"  hahaha  ooooh! Снощи се заляхме от смях! Викам му "ела, че имаш ако на дупето!", а той започна да повтаря "дупиту" и понеже вижда, че ми става смешно, продължи да го повтаря и започна и той да се хили, после дойде Ида да види на какво се смеем и започна и тя да повтаря с него "дупиту" и пак смях. Накрая мъжът ми дойде и той да се посмее, а Йоси горд, седнал на капака на тоалетната и не спира да повтаря "дупиту, дупиту"  Joy

АЙде лек ви ден, момичета!

# 672
  • София
Pone majo me podkrepq i kazva, che tova e Boji dar.

Скорпи, това звучи толкова мило, браво на мъжа ти, страхотен е  Hug Щом имаш неговата подкрепа, ще се справите, поздравявам те от сърце за новината  Hug  bouquet
А за любовта - аз имам чувството, че колкото повече са децата, толкова повече е любовта у дома, толкова е хубаво  Heart Eyes Направо ми се прииска номер 3, хехе  Laughing
Не се притеснявай за нищо  Hug

# 673
Момичета, да ви почерпя, днес моето голямо момиченце става на 4 годинки! Да ми е жива и здрава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скорпи, чудесна новина! Ще се справите разбира се, не се тревожи отсега! И аз мислех, че ще е много трудно, да има си трудните моменти, но те не са толкова много! Hug За кога е за декември ли?

Аз имах съмнения за бременност тези дни, писах в темата за бременни, но ми дойде накрая, макар че имах много бледа втора чертичка. Явно така е трябвало да стане, по-натам може и да опитаме пак. Simple Smile

# 674
Скорпи взема се базата т която са изчислени болничните.

Общи условия

Активация на акаунт