). Ще ги изчакам тях и ако има време, ще дойда. Сега с двете кухни много ми се ограничава времето за щъкане напред-назад... Уффф...Ама да видим де, ще ти звънна.
Ааа, забравих да кажа,ч е към копривата в края добавих и сирене малко и стана, ммммм....
Днес ходихме на една друга площадка и там децата почти всики на нашата възраст. Ами преобладаваха дебелите якета, дебелите пухени елеци, дебелите шапки...
Аз по едно време съблякох на НИки пролетното якенце и остана по тънка блуза на фона на другите. По едно време ги гледам и някои от родителите намалиха дрехите на децата. ААма беше много странно...
Четохме снощи една книжка с куче и кокъл, и цяла вечер повтаряше 'кУкъл, кУкъл, кУкъл' 

Дано животът скоро те компенсира с нещо прекрасно

Добре че и вие споделяте същото, че вече взех да мисля, че на мен ми има нещо. Щото аз пропускам извеждане на малчо само в изключително ужасно време
Горе главата, починете си малко от опитите и опитайте ак. Сигурна съм,че ще се получи 

ТИ с тази втора бледа черта, ходи ли после на лекар. Питам, защото имам колежка, която и тритеси бременности изкара с менструация всеки божи месец. 
. Не мине ли женскаръка след него, не ми е чисто като хората.
Направете си изследванията да разберете дали има проблем. Прегръдки!
Ще започна да й давам калций и ще й намаля сладкото, тя доста обича да си похапва.
Ne barzai s ginekologa. Lurdes chestita rojdenni4ka, da raste mnogo zdrava i 6tastliva!
I az zabelqzvam kak xorata sa navlekli detsata si i pri 20 gradusa sa pokriti s 4uvalite na koli4kite

. Успокой се и не го мисли, той Господ си знае работата.
, с дебелите шапки и шушлековите якета
. Направо й се скарах.
, съжалявам, че отново не се е получило.
Направете нужните изследвания и стискаме палци следващият път всичко да е наред! 
много силно гуш от мен. Не мога да намераюя думи ,с които да те ободря, момичетата преди мен са казали достатъчно. Кураж и не се отчайвайте!
и се моля следващия път всичко да е наред
!Сега се радвай на детенце ,когато ви е писано тогава ще стане!Не се отчайвай!
оооо ти определено тънко ги обличаш щом вече Стоян е по къс ръкав 
Препоръчани теми