Страхотни сте!

Пожелавам годината да ги донесе предимно положителни емоции, мъжкото съсловие в къщи да те обожава, разбира и подкрепя (от най-големия до най-малкия
), приятни пътувания, да си здрава и много щастлива! Весел празник 
- или тича да гони гълъбите или се опитва да хване някоя пълзяща буболечка, после със замах се впуска да гали тревички и цветенца, защото й се карам, ако ги къса и само ме дебне да се разсея за секунда и почва да ги бере

Борко вчера цял ден беше с кошмарно разстройство, днес сутринта обаче акото беше добре.
Снощи му дадохме много силно препечена филия, имаше овъглено даже, дали тя помогна не знам. Не ще да пие никакви лекарства, пищи, плюе, само свещички ни оправят, ама при разстройството няма как.
Обаче съм решила да й давам по едно яйце кокоше на ден. И от онези витамини, дето преди ги давах, но ги спрях.

След като забременееш отново страхът пак ще го има,няма начин,но просто трябва да се пуснеш по течението и да не спираш да си повтаряш,че всичко ще е наред.ПРегръщам те силно 

с какъв препарат да ги изчистя,оф така ме хвана яд

това е безотказно за обезцветяване,но трябва все пак да провериш етикетите на дрешките,защото ,може да променят допълнителните си цветове. 

Препоръчани теми