Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 315

А иначе някой ходил ли е в салон за красота Неди и Гери зад Аква?
www.grabo.bg/burgas/piling-na-litze-plius-masaj-i-maska-s-produk … rf79ss?affid=9185
Ако има добри отзиви може да взема един ваучер и да ги посетя Август.
Скрит текст:
Пробвай септември ако не са ги затворили от ХЕИ  Laughing Laughing Laughing

# 316

А иначе някой ходил ли е в салон за красота Неди и Гери зад Аква?
www.grabo.bg/burgas/piling-na-litze-plius-masaj-i-maska-s-produk … rf79ss?affid=9185
Ако има добри отзиви може да взема един ваучер и да ги посетя Август.
Скрит текст:
Пробвай септември ако не са ги затворили от ХЕИ  Laughing Laughing Laughing

Teзи са такава отврат, че не ми се коментира! Поисках от Грабо да ми върнат парите. Върнаха ми ги!

# 317
Толкова ли е зле там?

# 318
  • Бургас
Аз пък не мога да разбера Грабо нали имат представители,не ходят ли на място да видят за какво става въпрос ами пускат постоянно техни ваучери при положение,че няма един хубав отзив.
Скрития текст много ми хареса Wink

# 319
Аз пък не мога да разбера Грабо нали имат представители,не ходят ли на място да видят за какво става въпрос ами пускат постоянно техни ваучери при положение,че няма един хубав отзив.
Скрития текст много ми хареса Wink

Ами като няма друга дупка за пускане пускат каквото им падне ....

# 320
Днес хапвахме пици на Йорка и много ни харесаха.  www.grabo.bg/burgas/hapni-vkusno-salata-i-pitza-po-izbor-za-624l … -0dd95?affid=9185
И салатите са добри.   chef

# 321
Моника,стига вече!Следим офертите на Грабо,няма нужда при всяка нова оферта да слагаш линк!

# 322
Моника,стига вече!Следим офертите на Грабо,няма нужда при всяка нова оферта да слагаш линк!

Рекламира момичето  Laughing заплата трябва да вади  Laughing

# 323

Рекламира момичето  Laughing заплата трябва да вади  Laughing
А аз ще направя антиреклама-от първите посещения с ваучер в Йорк-а бях много доволна.Последното-за пица и салата беше пълно разочарование.Пицата с 4 сирена беше с 2 вида сирене, много дискретно.А салатата беше много малка и определено не отговаряше на грамажа.На рекламното лице ще кажа-спечелиха ме като клиент, и после грубо ме изгониха!

# 324

Рекламира момичето  Laughing заплата трябва да вади  Laughing
Взеха ли я вече на работа, че преди няколко дни като я питах отричаше? А рекламира оферитете на Грабо за Бургас, Варна, Пловдив, че и Русе hahaha hahaha

Зана, моля те да опишеш каква е процедурата за да ти върнат пари от Грабо

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 14:12 от Gianna

# 325
Едно отрицателно мнение поставям и за салон "Мери" зад блок "Народен юмрук", специално за ши-лак , ето тази оферта:
http://www.zadrujno.bg/deals/1340640285-shellac-cnd-oformiane-de … racia-stampa-2394

За маникюристката нищо лошо не мога да кажа, мила, любезна, обяснява много кое какво е , кое е полезно, кое вредно и т.н. , но не успя да ме лакира както трябва. На самите нокти отстрани оставя едно нелакирано пространство, а на някой от ноктите все едно сама съм си поставяла гела.

За обикновения маникюр нямам мнение, но ши-лак не бих повторила там!
Още едно отрицателно мнение за маникюр в "МЕРИ"!
Маникюристката беше много мила, предразполагаща, съветваща, фамилиарна даже, но:
1. Закъсня с 15 мин. за часа ми, трябваше да я издирват по телефона
2. Явно заради закъснението не ми накисна ноктите във ваничка и работи само на сухо, затова седмица по-късно ръцете ми са все едно маникюр не са виждали от години
3. Уж обеща, че няма да ми изрязва кожички, но всъщност ми ги изряза
4. Като поставяше декорациите с печат на два пъти ми разваляше лака, защото не беше засъхнал и затова почваше отначало
5. Цялата процедура се проточи час и половина, направо перкулясах Crazy
6. За капак лакът ми стана целият на балончета, ама целият ви казвам, такъв ужас и сама не мога да си причиня!

А, и освен това има крайно ограничен асортимент лакове, повечето са в тъмночервената гама или някакви електрикави дискотечни цветове.

Това ми беше първата "греда" със сайтовете за колективно пазаруване, дано да е последна. Стискайте ми палци, в събота съм на педикюр в Hair Fashion Studio.

# 326
В един момент,след всичките хвалби по "МЕРИ", бях решила,че аз нещо не съм в ред  ThinkingВсъщност там  е мястото,където най-некадърно са ме лакирали... В другия салон са доста по-добре, не се притеснявай  PeaceЩе препоръчам отново и студио "Алекс",също пуска често ваучери.

# 327
Опознай родината, за да я обикнеш!
Експозицията я посетихме първия ден на промоция и си заслужаваше.Кофти само е ,че не дават да се снима с фото,но ако имаш хубава камера на телефона няма проблеми  newsm78

# 328
Ще препоръчам отново и студио "Алекс",също пуска често ваучери.
И аз съм доволна, но имайте предвид, че момичето е в 8ми месец и не знам до кога ще може да работи. Това ме спря да си взема повече ваучери Peace
Monika Ivanova хайде спри се! Да информираме модератор ли, че да се усетиш.....

# 329

Рекламира момичето  Laughing заплата трябва да вади  Laughing
Взеха ли я вече на работа, че преди няколко дни като я питах отричаше? А рекламира оферитете на Грабо за Бургас, Варна, Пловдив, че и Русе hahaha hahaha

Зана, моля те да опишеш каква е процедурата за да ти върнат пари от Грабо
Процедурата е бърза и лесна - пишеш тук и реакцията ще е светкавична Simple Smile  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт