Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Доволна съм от педикюра в салон Hair fashion зад Грамофона.
Самият салон е една дупка, но момичето (Ани) си свърши работата отлично.
Копитцата ми са като бебешки Mr. Green

# 331
  • София

Привет на всички в темата! Записвам се при вас, тъй като съм в Бургас за лятото. Wink

Може ли линк към офертата, ако все още е активна?  bouquet

# 332
Аз се възползвах от оферта на Колектива, но тя отдавна изтече. Сега виждам същия салон единствено в тази оферта на друга фирма:
http://napolovina.com/offer.php?id=2265

# 333
  • София
Благодаря много, ще се възползвам! Hug

# 334
Надявам се да останеш доволна! Simple Smile

п.с. Grab-нах си ваучъри за "Секс, наркотици и рокендрол" на 25-ти newsm44

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 18:07 от Ловис

# 335
  • край голямата локва

Споделям мнението, но това само за педикюра с ваучера- наистина добра работа.  Записах си втори час /без ваучер/ , но за моя изненада в уреченото време салона бе затворен. Не просто заключен, да кажеш че е прескочила за малко, а направо с пусната ролетна щора. Помотах се малко и си тръгнах. Сега пак си търся салон.  Tired
Колкото до студиото на Мери, тя е много готина, но услугата не е до там качествена.
А за салона  на Неди и Гери специално от услугата маникюр/педикюр- бягайте. Друго не си и помислям да ползвам там.

# 336
А към кой салон, пускащ ваучери , мога да се насоча-специално за маникюр и педикюр? ...Салон  от който сте останали доволни?

# 337
В един момент,след всичките хвалби по "МЕРИ", бях решила,че аз нещо не съм в ред  ThinkingВсъщност там  е мястото,където най-некадърно са ме лакирали... В другия салон са доста по-добре, не се притеснявай  PeaceЩе препоръчам отново и студио "Алекс",също пуска често ваучери.
Kaто сте толкова доволни от това студио защо продължавате да обикаляте другите салони и да ги плюете.....жалка работа!!!!!!!!

# 338
  • Бургас
liglata91 ,аз лично освен, че искам мястото да ми е близо на пеша, обичам и разнообразието.  

# 339
liglata91 всъщност е  въпросната маникюристка от салона МЕРИ....
Както и да е,аз споделям мнение,нека който иска да си купи ваучер и да отиде,ако остане доволен,нека си ходи и без ваучер.Ама чак пък да плюя  Thinking  Явно не съм само аз недоволната...

# 340
Oт студио ''Мери'' съм много доволна ,ши-лакът ми не е мръднал почти месец и половина ,маникюристката е много учтива и много добре работи .На всички които ги плюят тук,мога да кажа,че вие сте хора без работа,които по-цял ден висите по салоните и клюкарствате!Като от всякъде не сте доволни стоите си вкъщи и се цапайте сами!Аман от ограничени хора .И ако някои иска да ме опровергае имам снимков материал,който с най-голямо удоволствие ще му го натиря в лицето!!!

# 341
  • Бургас
Име:    barbiemini
Публикации:    0 (N/A на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Съб., 28 Юли 2012, 21:56
Последно Активен:    Съб., 28 Юли 2012, 22:20

# 342
И се регистрира във форума,за да ни го кажеш???

# 343
Да специално за това се регистрирах .Защо някакъв проблем ли има?

# 344
liglata91 всъщност е  въпросната маникюристка от салона МЕРИ....
Както и да е,аз споделям мнение,нека който иска да си купи ваучер и да отиде,ако остане доволен,нека си ходи и без ваучер.Ама чак пък да плюя  Thinking  Явно не съм само аз недоволната...
Явно тук трябва вече и аз да напища няколко неща,аз съм маникюристката,с уважение четох до сега и добрите и лошите неща.Само едно не разбирам-лицемерието пред мен,недоволството тук -явно анонимността е в основата.благодаря на всички които ме порицават,те ме правят още по значима за всички които са доволни.Благодарна съм че всичките ми редовни клиенти са стойностни и аз много ги обичам-на  тях моите поздрави:)

Общи условия

Активация на акаунт