Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Burgas
Чак смешно ми стана....да се регистрираш за да може да възмущаваш от ,,хора без никаква работа дето само можели да плюят из форумите„ и в същото време и ти да плюеш и да бълваш огън и жупел.... явно доста са ви ядосали  Thinking  и кой в крайна сметка е ограничения в случая  Thinking

# 346
Не само че сте ограничени ми и нагли отгоре на това. И да както ти си се включила тук да бълваш простотии,така и аз съм се включила да ти кажа,че си ограничена.Пожелавам ти някой ден да имаш възможност да отидеш на маникюр без ваучер,но затова ще ти е нужно да излезеш малко навън,а не по-цял ден да висиш по форумите.

# 347
  • Burgas
Не ходя по маникюри, правя си ноктите сама и се справям много подобри от повечето маникюристки, които се навъдиха под път и над път и които си мислят, че с един курс и ай де работата е готова....... не, че всички са такива, но според хора,които работят добре и си имат редовна клиентела не пускат ваучери.

И ако обичате не обиждай те...развалихте приятния тон в темата.

Много ми е гадно когато някой нахълта в някоя тема само за да обижда и пише празни приказки, можехте да се защитите по друг начин.

# 348
Аз никой не съм обидила с нищо,а само казах истината.И само да поясня-ваучери се закупуват,за да се пробва дадена услуга,затова и е по-евтин,за да може,ако ти хареса да станеш клиент и без ваучер.Но тук повечето жени,както виждам им е мания да купуват ваучери за всеки салон и все са недоволни.

# 349
  • Burgas
Мисля, че като цяло в темата положителните мнения са повече от отрицателните като цяло не само за салоните  Peace

Аз досега съм си купила всичко на всичко 3 ваучера и от трите съм много доволна  Peace

# 350
Момичета, няма смисъл - вижте им никовете /лигли и барбита/, вижте им и правописа /включително и на studio meri /....
За всеки влак си има пътници
П.С.
За обида се информира модератор

# 351
  • Бургас
На никой, предлагаш дадена услуга няма да му е приятно, когато клиентът му остане недоволен. Няма как да очаквате всичките ви клиенти да са доволни. Какво толкова са казали жените - единствено споделиха, че не са останали очаровани. Нима нямат право на мнение.
В крайна сметка всеки има различни очаквания и представи за това какво означава хубав маникюр/педикюр. Получава се нещо от сорта "Как смеете да сте недоволни от мен".
И не е вярно, че само се оплюват салоните - например студио "Алекс" е доста хвалено, Hair fashion - също, по-назад в темата - и други салони. Нека не разваляме идеята и целта на форума да споделяме мнения и отзиви, без да комерсиализираме нещата и да си държим сметка взаимно. Всеки има право на мнение  Peace

# 352
И какъв ни е правописа ? Или може би твоя е по-добър ? Айде само да не си търсим грешките в правописа.Нещо май ви хвана яд,че някой ви каза истината в лицето.Просто някои хора и луната да им свалиш все са недоволни.

# 353
Аз не съм писала тук да се заяждам с някого,както другите си споделиха мнението така и аз моето. Grinning

# 354
  • Burgas
 ooooh! нямам думи повече..... щях да пиша още, но се отказвам. Лека нощ момичета.

# 355
Момичета, няма смисъл - вижте им никовете /лигли и барбита/, вижте им и правописа /включително и на studio meri /....
За всеки влак си има пътници
П.С.
За обида се информира модератор

Коя си ти че да обсъждаш никовето?Твоя да не го имаш за нещо уникално???????

# 356
  • София
Предполагам, че сте успокоили страстите.

Грозни думи има и от двете страни. На мен като страничен наблюдател... ми е смешно. Иде ми да ви кажа, че сте големи жени, но нещо ме възпира.
Надявам се да не се налага някой да минава с метлата.
Спокойна нощ.

# 357
  • Бургас
Лелелеее, в тези колективни сайтове всичко има   ooooh!
http://bulletin.grupo.bg/burgas-oferta-razvod-vzaimno-syglasie-s … dvokat-lidiq-2910

# 358
Оферти от люлката,сватбата,развода до погребението  Joy

# 359
www.grabo.bg/burgas/manikiur-s-opi-plius-4-dekoratzii-ot-dizaine … manikiurist-0dgq2 Сикера са пуснали пак ваучери  Hug за маникюр плюс 4 декорации.

Общи условия

Активация на акаунт