Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Привет и от мен. Включвам се и аз в темата.
От прочетеното до сега разбирам, че мога да се възползвам от офертите на Сладкарница Лозенец, но да внимавам какво точно ще предлагат. Спокойно мога да си хапна палачинки или гофрети от Панини, защото на всички, които споделят, че са ги пробвали, са им харесали.
Разбрах, че ако си взимам ваучер за Стар Център Глория да си запазя час най-добре при Чочи.

Ще споделям, вече какви ваучери ползвам и дали съм доволна.
Сега се чудя тук за един ...

# 361
  • Живее на Луната
Давам добри отзиви за студио Алекс и студио Кокона (на александровска), приятни момичета и си вършат добре работата. Утре съм на козметик при една дето буквално ми се скара по телефона, ще дам повече информация след това  Wink

# 362
  • Бургас
Радваш ме с "Кокона", че се запасих с два броя на сляпо.
А пък Чочи от Глория беше в напредваща бременост  Grinning преди 2 месеца, не знам дали още работи. Знам, че Катя се казва шефката, логично е и тя да е старателна, все пак за реномето на собствения си салон да се напъва.

# 363
Гледам, че Стар Център Глория са пуснали и ваучъри за кола маска. Може ли някой да сподели мнение, ако сте пробвали вече услугата?

# 364
Искам да похваля салон "Кокони", останах много доволна от услугата (постригване, измиване оформяне на косата със сешоар) фризьорката е много приятна и старателна не претупва, както повечето, в салона е чисто и приятно Peace
И един минус от мен за Fashion Hair Studio имах ваучер за маникюр Naughty

# 365
  • Бургас
lusia_ , откъде купи този ваучер и колко струваше ? Моите са само за миене и сешоар newsm78

# 366
  • Живее на Луната
Доволна съм от студио shvartzkopf - педикюр, само малко избора на лакове им е беден.

# 367
  • у нас
Желаещи за екскурзия до Мамая и Констанца за 26-ти август?

http://www.karacitours.bg/offers/591/Konstantza-i-Mamaya-s-tragv … rgas-i-Varna.html

# 368
lusia_ , откъде купи този ваучер и колко струваше ? Моите са само за миене и сешоар newsm78
/

Доплатих си за постигването. Peace

# 369
Да се отчета и аз. Направих си маникюрче с Seelac CND в салон "Мери" за 17 лв.
Наистина както някой от вас казаха салончето е малко, но пък чисто и уютно. Доволна съм от маникюристката. Ще докладвам колко време ми е издържал лака.

А сега съм пред друга дилема. Дали са си взема ваучер за Кавитация. Цената е добра 14 лв. и студиото на снимките изглежда добре, но питах няколко приятелки дали са се подлагали на подобно нещо, но нито една не беше.
Споделете мнението си като цяло за Кавитацията, че съм малко боса по тази тема.

# 370
Аз ходих на кавитация с ваучер в ''Angel face ''мисля беше салона. Честно беше си пълна загуба на време .Ефект нулев даже и повърхностно на кожата не забелязах резултат...

# 371
Взех си ваучър за балеяж, но ще го ползвам може би през септември. Искам да се боядисам преди това.
Макар че нямам търпение да се видя с такива кичури Mr. Green

# 372
Мами да сте чували за това http://grabo.bg/gel-lak-za-nokti-shellac-ili-komplekt-ot-bazov-g … k-i-top-lak-0hs2t пише, че е Shellac но това не е на CND та... не е Shellac. Но някой поне ако има наблюдение дали е хубав и колко време трае, ще съм много благодарна.

cveti_burgas - кавитацията, не е зле, но да е медицинската апаратура. Има два вида вълни ниско честотни и високочестотни. Повечето апарати внесени в Б-я са високочестотни и при неправилно използване може да си причиниш сериозни медицински проблеми и дори разкъсване на цялостта на тъканите!

gravityburgas - странно е че не си видяла резултат, обикновено е много бърз, но после и много бързо се връща всичко обратно, поради големия стрес в организма и агресивността на процедурата.

# 373
Взех си ваучъри за Hair fashion зад Грамофона, не е много зле, но не е и много добре, средна работа, за хигиената има доста да се иска, използват се едни и същи ръкавици и т.н., с две думи няма да повторя.

# 374
  • Северо=Западналия край
Здравейте. Търся си двудневен пакет за двама през септември в Банско на цена до 100лв./задължително да има вътр. басейн/, но сайтовете за колективно са много и не мога да ги прегледам всички. Ще съм ви много благодарна ако някой забележи подобна оферта да ми прати ЛС или да пише тук в темата.

Общи условия

Активация на акаунт