Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
LilaC , виж след кои постове се включих. И двете потребителки имат по 0 мнения, но дойдоха да хвалят и да наблъскат по хиляда !!!!Извинявам се че мнението ми се е приело като реклама.Бих обсъдила например един ваучер за круиз,а не за разни кадаифи и манджи. Simple Smile
Ехе..какъв смут сме сторили с мненията си.А зашо се извиняваш,?

# 196
enthusiastic girl - малко е неетично да слагаш етикети на хората. Ако направиш, както пишеш и погледнеш последните постове ще видиш първо, че аз имам 3 пъти повече постове от теб. Че пиша главно в други теми, а не колективно пазаруване и от 200 общо имам десетина поста за Сикера. С майка ми обичаме да се поддържаме и глезим и до скоро за целта ходих в С-я и П-в. Ефикасни отслабващи процедури тук нямаше! А и се дразня като ме гледат като 100 доларова банкнота. Там няма клюкарски издания, не ми говорят за семейни проблеми, нито кой с кой спал. Има само научни издания и всички ми станаха приятели. Що се отнася да работя там, чудя се дали да не стана маникюристка при тях, но за сега се въздържам  Wink

Съгласна съм с LilaC - няма никакви свястни оферти за Бургас! В София има  Thinking Даже вече пускат от 100лв. намалено на 100лв.

# 197
LilaC , виж след кои постове се включих. И двете потребителки имат по 0 мнения, но дойдоха да хвалят и да наблъскат по хиляда !!!!Извинявам се че мнението ми се е приело като реклама.Бих обсъдила например един ваучер за круиз,а не за разни кадаифи и манджи. Simple Smile
Извинява се, защото и passion_06, както и ти liglata91 имате постове само и единствено в тази тема, а ние не ядем доматите с колците, ок?
Направихте антиреклама на "студио" Мери и е време да спрете, че оспамихме темата

# 198
Някой ходил ли е тук да каже: http://promograd.bg/offers/view/id/994/c/1002610

# 199
Аз не съм, но се заинтригувах. Макар че златната терапия би трябвало да е за кожа над 40г.  newsm78

Какво значи това под офертата с точките? Събираш точки и после какво  Thinking

# 200
Аз съм ходила при Бени с ваучер за шоколадова терапия.Не е лукс, но е приятно там, и аз съм доволна, защото съм с много чувствителна и алергична кожа, но продуктите, които тя ползва, не ми я раздразват.

# 201
http://promograd.bg/page/points-info

# 202
Включвам се с отзив за суши сет филаделфия в Хепи от грабо - взехме два, не сме правили резервация, но нямаше проблем; не усетих разлика в качеството на храната или обслужването, доволни сме.

# 203
За кратко съжалих че прокоментирах.Кой как ме е разбрал-зависи от интелекта!!! Simple Smile

# 204
enthusiastic girl - малко е неетично да слагаш етикети на хората. Ако направиш, както пишеш и погледнеш последните постове ще видиш първо, че аз имам 3 пъти повече постове от теб. Че пиша главно в други теми, а не колективно пазаруване и от 200 общо имам десетина поста за Сикера. С майка ми обичаме да се поддържаме и глезим и до скоро за целта ходих в С-я и П-в. Ефикасни отслабващи процедури тук нямаше! А и се дразня като ме гледат като 100 доларова банкнота. Там няма клюкарски издания, не ми говорят за семейни проблеми, нито кой с кой спал. Има само научни издания и всички ми станаха приятели. Що се отнася да работя там, чудя се дали да не стана маникюристка при тях, но за сега се въздържам  Wink

Съгласна съм с LilaC - няма никакви свястни оферти за Бургас! В София има  Thinking Даже вече пускат от 100лв. намалено на 100лв.
Cамо ще те допълня-мога да препоръчам дентална клиника във Варна:))

# 205
Аз не съм, но се заинтригувах. Макар че златната терапия би трябвало да е за кожа над 40г.  newsm78

Нямам представа, до сега съм пазарила само от Грабо и за първи път се интересувам от оферта в друг сайт. Ако не беше логването през фейса, хич нямаше и да се регна.

# 206
Извинява се, защото и passion_06, както и ти liglata91 имате постове само и единствено в тази тема, а ние не ядем доматите с колците, ок?
Направихте антиреклама на "студио" Мери и е време да спрете, че оспамихме темата
За какво да се включвам драга ми-в Бургас не си позволявам лукса да отида дори за една хрема,камо ли за разни козметични процедури-дори и без ваучер.Когато ми се прияде суши-отивам в Хепи-опс,реклама.Сладки си купувам от Турция.Само за ръчичките и косата ходя в едно миниатюрно бургаско салонче.

# 207

За конкретната терапия нищо не мога да кажа, но Бена е моята козметичка и съм си много доволна от нея. Преди време работеше в центъра в един друг салон, от близо година и половина се отдели на това място ... аз лично си я следвам където се премести. С ужасна кожа съм и нейните процедури са единствените, които са ми помагали ... с две думи - препоръчвам я с две ръце  Peace

# 208
Включвам се с отзив за суши сет филаделфия в Хепи от грабо - взехме два, не сме правили резервация, но нямаше проблем; не усетих разлика в качеството на храната или обслужването, доволни сме.
съгласна съм,добра оферта!!!

# 209

И аз се включвам, ама останахнме разочаровани. Имах чувството, че е второ качество като за намалено наполовина...Sad
а на картинките и в менюто, и в грабо изглеждаше страхотно...Да, ама не и наяве.
Съжалявам, че не мога да кача снимката от хепи, а детето дори го изплю, при условие, че обича суши и е като терминатор щом види суши...

Общи условия

Активация на акаунт