Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
За сега само да се запиша

# 391
  • София
Бях на педикюр в Hair Fashion Studio по оферта от "Наполовина". Доволна съм, момичето е приятно, добре ми постави лака. Като минус отбелязвам това, че не ми предложи да ми направи декорации и лак на ръцете (включени са в офертата). От второто така или иначе нямах намерение да се възползвам, а за декорациите се колебаех дали са включени. Сега ме е яд, че не си ги поисках. Thinking

# 392
Вярно, че и на мен не ми сложи декорации, но и аз не знаех дали ги има в условията по ваучъра, пък и не държа много на тях.
Лакът ми обаче издържа мнооого дълго - повече от две седмици не мръдна и си беше като нов.

# 393
Здравейте,
Малко нахлувам във вашето форумче, ама съм си харесала една офертичка за екскурзия до Истанбул и ми се искаше да видя дали не сте я обсъждали и дали някой е ходил за малко отзиви Simple Smile
Чувала съм доста хубави неща за Истанбул и ми се приходи, но да знам дали да се възползвам от офертата или да посъбера повечко парички и тогава Simple Smile
Много благодаря предварително Simple Smile

Относно екскурзията - появяват се от скоро оферти в Грабо на Запрянов Травъл Simple Smile

# 394
  • София
Препоръчвам горещо тази оферта на Грабо за пица и салата в Red Fox. Заведението е много добро! Peace

# 395
Препоръчвам горещо тази оферта на Грабо за пица и салата в Red Fox. Заведението е много добро! Peace
newsm10
Днес вечеряхме там, смятаме да повторим, и салатите и пиците бяха хубави.

# 396
  • Бургас
Момичета какво ще кажете за тази оферта:
http://grabo.bg/burgas/podstrigvane-s-topla-nojitza-solingen-pli … ia-po-izbor-0v52b

# 397
Изследвания за деца, посещаващи ясла или градина
http://bg.kolektiva.net/burgas/paket-izsledvanija-za-detska-jasl … -gradina-new.html

# 398

по назад бяхме коментирали салона, че е доста мизерен...

# 399
  • Бургас
Този салон не е мизерен като обстановка ,Неди и Гери беше мизерен.

# 400
Някой бил ли е в салон Beauty Sun ? Добре ли се спрявят с боядисването на корени и прическите?

# 401

Извинявам се за объркването  Embarassed

# 402
  • Бургас

Извинявам се за объркването  Embarassed
Няма проблем,платих вече ваучера,ще пиша отзиви като се възползвам.

# 403
Привет! Преди малко си взех ваучери за фотоепилация от Сикера, обаче не съм сигурна дали съм ги взела наистина. За първи път пазарувам от тях и ми е малко странно. Пише, че имам поръчка, ама това какво означава, че трябва да направя още нещо или просто е нужно време, за да видят плащането и да ми издадат ваучер  newsm78 Платих с карта, а обикновено в другите сайтове след като платя с карта после веднага си виждам ваучера.

# 404
  • Бургас
В Сикера май се ходеше на място за ваучера.Бях си взела ,но отдавна и не помня със сигурност.Би трябвало да пише някъде из сайта.

Общи условия

Активация на акаунт