Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Момичета,някой да се възпозлвал от услугите за ноктопластика и маникюр тук:
http://grabo.bg/burgas/manikiur-ili-pedikiur-s-opi-ili-noktoplas … udaljiteli-096v99

# 436
"Взех си ваучъри за Hair fashion зад Грамофона, не е много зле, но не е и много добре, средна работа, за хигиената има доста да се иска, използват се едни и същи ръкавици и т.н., с две думи няма да повторя."
Това го писах август, правих си маникюр и педикюр, за ноктопластиката нямам мнение.

# 437
  • Живее на Луната
Това да не би да е един салон който прилича на коридор?  newsm78

# 438
  • Бургас
Благодаря за информацията,и аз не бих направила комприс за здравето си ,в салон с ниска хигиена.

# 439
Да

# 440
  • Живее на Луната
Да

Значи и аз потвърждавам, че хигиената е супер зле. Освен това мацката нямаше никакъв асортимент от лакове. Иначе момичето е приятно.  Peace

# 441
Кое точно е зле на хигиената?

# 442
По въпроса със салона - и на мен не ми хареса.

Иначе да питам - търся оферта на фондация подпомагаща бездомни животни, може и да не е активна към настоящият момент. Преди се въртяха доста такива, а сега не откривам. Моля, ако видите да ми пратите. Благодаря!

# 443
# 444
Верно ли е най-добрият?Simple SmileПриятели си мислят много за комбинация там и хвърляне на "гюлета" на Атлантис тъй като и двете са за Сарафово.

# 445
  • Бургас
Eееее, писна ми от плоските ви реклами - не ви ли стана ясно, че не вървите много??? Не само че няма да успеете по този начин, ами и правите антиреклама в този случай ooooh! Не само въпросните оферти, ами и цялото ви Грабо ще бойкотирам вече Tired Че и диалози си заформяте - б@си сценариите ooooh!

# 446
Eееее, писна ми от плоските ви реклами - не ви ли стана ясно, че не вървите много??? Не само че няма да успеете по този начин, ами и правите антиреклама в този случай ooooh! Не само въпросните оферти, ами и цялото ви Грабо ще бойкотирам вече Tired Че и диалози си заформяте - б@си сценариите ooooh!
Извинявам се  ако е прозвучало като реклама ,но  съм болна на тема оферти за ресторанти и просто исках да споделя с вас . Възползвам се от всяка оферта от всеки сайт (какво да направя ,че грабо пускат най много в този критерий)..Мислех си ,че тези теми са точно затова за да отсеем  добрите от не толкова удачните оферти,но явно греша и винаги има някой който ще изкара положителното мнение реклама. Чета редовно ,но повече никога няма да си позволя да пиша .

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 18:26 от gravityburgas

# 447
На всички ни стана ясно, спокойно Peace

# 448
Верно ли е най-добрият?Simple SmileПриятели си мислят много за комбинация там и хвърляне на "гюлета" на Атлантис тъй като и двете са за Сарафово.
Мария, те само вечерта ли са планирали? може и целия ден да изкарат там... да не пропуснат СПА-то им кажи.

# 449
  • Бургас
да не пропуснат СПА-то им кажи.
Аааа, Ками* , чудесна идея!
Пуснете  като миналогодишната си промоция за Спа Центъра с валидност на ваучерите до края на февруари и обещавам, че лично аз ще купя поне 10 броя. Дори съм намислила да организирам едно женско парти вътре. Между другото за тази Спа зона цената, която заслужава е точно колкото на ваучера!  Peace

Момичета, не се ядосвайте! Тази практика с рекламата във форума явно, че ще я има.
Ми дайте, викам аз, да използваме случая да си искаме оферти за неща, които искаме или са ни харесали, кво ся....  Party

Общи условия

Активация на акаунт