Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 592
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Say My Name благодаря ти много, че сподели

А за фотоепилацията и аз съм се чудила дълго време, но така и не съм се решила, все още. Какво ще кажете вие? Наистина ли е трайно?  Заслужава ли си да си взема ваучер? Confused
С един ваучер едва ли ще видиш резултат
Да, знам че с веднъж няма да видя кой знае какъв резултат, но поне да видя дали ще е подходящо за мен и дали си заслужава да направя още 5-6 процедури.  Simple Smile

# 466
# 467
На мен ли ми се струва или в последно време няма интересни оферти Confused

# 468
  • София
На мен ли ми се струва или в последно време няма интересни оферти Confused
И аз това се питам, преди съм ползвала страшно много ваучери в Пловдив. А тук някак си няма свястни оферти, мислех, че е заради сезона, но не е така явно. Едни и същи салони за красота, за хапване почти нищо......
Защо според вас е така? Толкова ли клиентела имат салоните, че не са опрели до ваучери...

# 469
аз не мисля, че хората имат много работа,а че взеха да си ценят труда. Имам много познати, които държат квартални салончета. Пуснаха по 1- 2 пъти оферти и резултат никакъв - освен, че работиха на загуба и накрая от 200ваучера, 2ма нови клиенти! Хората, които си ходят по ваучери, си търсят само ваучери обикновено. А и София и Пловдив има прекалено  много от всичко, там ако не пускаш оферти едва ли някой ще влезе при теб. Фотоепилация на зона за 3лв. - миналия месец беше фул! Ако ми кажете за какво работят  newsm78 , след като сайтовете им вземат 30%?
Например едната ми приятелка е в Лазур до Руската, пусна за почистване на лице с хубава козметика, на загуба естествено и накрая по сайтовете я сравняваха със салони работещи със козметика от кварталната парфюмерия. Няма как да пуснеш оферта, която да се пребори със смешните цени от 12лв. за почистване, ако работиш със скъпа козметика, където ти излизат 20 консумативите. За жалост малко хора го схващат  Thinking

# 470
20 лв. само консумативите hahaha Явно твоята козметичка ти е промила мозъка, наред с почистването на лице.
Межуд другото, от много години ходя на почистване, никога досега не ми се е случвало да ме третират с козметика "от кварталната парфюмерия"

# 471
  • о`майна лунна нощ е
Позволявам си да ви дам линк към оферта на ресторант, в който винаги ходя, когато съм в Бургас.
http://grabo.bg/burgas/plato-svinski-ili-pileshki-delikatesi-pli … ki-na-tigan-0znvm
Точно това не съм опитвала и за съжаление не мога да дам конкретен отзив за него, защото наблягам предимно на рибното меню. Самото място е много приятно и се надявам да ви допадне и на вас.

ПП - а и е много близо до Морската градина, която ми е слабост. Благородно ви завиждам за нея.
/от Пловдив съм, но Бургас и градината са ми в сърцето/

# 472
Ловис - ами ще ти дам само пример, защото не е моята козметичка, а приятелка работеща като козметичка и ми се оплака. На Decleor терапиите за почистване на лице са от 13лв. до 16.80лв. консумативи само кремчета. От там сложи еднократните чаршафи, тампончета, памучета, дезинфектанти, вода, кърпи и т.н. и амортизацията на машината /нейния е робот много в едно/ и какво се получава от 16 до 20лв. ти идва почистване от страна на консумативи. А що се отнася козметика от "кварталната парфюмерия" и маникюристки и козметици вече съм виждала да го правят. Това че шишето е едно не значи, че вътре е този лак или крем  Wink не може една и съща козметика да мирише различно или един и същ лак да се нанася различно. Както и да е, просто е жалко.

# 473
Записвам се в темата- докато не я отворих си мислех, че е за общи поръчки от чужди сайтове - дрехи и т.н.  ooooh! Още нищо не съм "грабвала", офертите до този момент не са ме заинтригували, но следя. Лошото е, доколкото разбирам от прочетеното в темата, че доста често се случва да се изгаврят с коса/ нокти и после сума ти време да поправяш щетите Thinking

# 474
Отзиви за този салон има ли?
http://www.ozo.bg/offer_3746

# 475
Gianna - това е квартално салонче в блока ми. Има го откакто се нанесох преди 2 години. Не съм влизала, но гледам че има хора.Съседката ми и тя ходи там на маникюр и е доволна. До толкова мога да кажа.

# 476
Благодаря ти

# 477
Gianna - това е квартално салонче в блока ми. Има го откакто се нанесох преди 2 години. Не съм влизала, но гледам че има хора.Съседката ми и тя ходи там на маникюр и е доволна. До толкова мога да кажа.

Старата маникюристка беше страхотна, за новата нямам отзиви.

# 478
Gianna - съжелявам ако съм те подвела. Мислех че е това под нас, но вчера излязах на разходка и не е нито едно от двете в блока  newsm78, ното го видях наоколо. А на картата както е отбелязано е точно под нас на ъгъла на двете улици. Още вчера щях да пиша, но заради дъжда интернета ми го нямаше никакъв!

# 479
Не си ме подвела,  аз не се реших да закупя тази оферта. Wink
За тази пицария е имало само добри отзиви, нали?
http://grabo.bg/burgas/malki-ili-2-golemi-pitzi-po-izbor-02wgw8

Общи условия

Активация на акаунт