Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 222
  • 741
  •   1
Отговори
# 195

Ето го и превода на google

На музикант Bora Uzer, живо изпълнение на хотел 'B-IN-THE-HOUSE'  вечерта преди празника на представените музиканти. W Hotel Lounge проведе специален звук и светлинни системи, нощта беше гост на известни имена от един на друг. Вокали в шоу на живо етап от песни, изпълнени от Uzer сред публиката;Fırat Çelik, Yasemin Yürük, Cemre Kemer, Zeynep Tunuslu, Neslihan Yargıcı, Ümit Karan gibi tanınmış isimler yer aldı.

Колкото можа да преведе Google!!!Това е!  Hug

# 196
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

AnaSt, добре дошла. Ах, как те разбирам, дори си нямаш представа колко. Поста ти все едно аз съм го писала. Всъщност, сигурно съм написала нещо подобно, но преди два месеца, когато открих сериала.
А, тази реплика си я бях забравила  Joy
Мерси за клипчето.

п.п. Круела, пиши къде да ти пратя ония шест лева?

# 197
Добро утро и от мен!(старша вещица с компютър)
Умирам си от смях с вас! Като си включа комп-а сутрин и първо съм при вас! А и днес хем пиша,хем готвя,хем обръщам и внимание на мъжо! Ами разтроявам се,ама поне с цел-да съм повече време сред вас,че сте ми много забавни! Целувки на всички и ви  пожелавам днес да имаме трейлър с повечко гушкане и целувки!
Усмихнат и ведър ден от мен! Heart Eyes  bouquet

# 198
Бях на гости при рускините-бяха постнали страницата на Фърат Челик в туитър,където е писал след последната серия-Краят на пътя.....От неговата подсказка ми стана ясно,че вероятно в най-скоро време ще го заловят и хвърлят в затвора.....Поне това бяхме чели като слухчета newsm78 .Нямам представа кой ги пуска,но засега излизат верни Whistling Това значи,че в даден момент ще ни засипят с романтика и после ще ни полеят с ледена вода,като вкарат Керим в затвора ooooh! Това е типичен прийом на Едже и Мелек ooooh!Дано подсказката е вярна и е само за две серии,а аз все още твърдя,че след няколко серии ще е сватбата. Hug

# 199
AnaSt здравей и добре дошла! Усещам много добронамереност в поста ти и приемам топлите ти думи лично, защото и аз съм една от тези, които намират тук разбиране, хумор и приятна компания за разтоварване от проблемите, а и много повече от това.
Все повече оценявам професията счетоводител. Тук във форума, има нейни ярки представители. Поздрав за всички тях:
Скрит текст:

# 200

Добре дошла AnaSt!!!    bouquet

# 201
  • Временно
Благодаря ви за приятните емоции,с които ме зареждате!!!Темичката е прекрасна както винаги!!  bouquet

# 202
  • Разград
TUT YÜREĞİMDEN USTAM

# 203
Ана,добре дошла! Hug Твоята лудост ни е добре позната.Мен ме държи повече от година и странно-вместо да избледнее,все повече ме обзема  Laughing Оттогава нямам никаква вътрешна необходимост да пускам дори ТВ,всичко правя набързо и го претупвам,сякаш някой ме гони hahaha Не знам за вас,но това определено ми пречи на работата(добре че в момента не съм),иначе както казва Хриси-иде ми сама да се уволня Joy Joy Joy    

# 204
  • В Града на липите
Неделен поздрав, с един от любимите ми моменти и с пожелание в 66-ти епизод да ги видим такива - влюбени и усмихнати. /естествено без Муки наоколо, че е царица в убиването на романтиката/

# 205
18+ Няма друга такава реклама! Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 12:25 от mal4eva1984

# 206
Привет на всички вещици, включително и новодошлите! Joy Joy Joy

Di..va, много се смях на съня ти! hahaha

Няколко ентусиастки, в едно сепаре, изтриват с фина тел за чинии усмивката на Мюнюр. Появява се Перихан и им дава от по-едрата шкурка.

Това си го представих нагледно... Mr. Green

Хайде, яхам си метлата и отлитам по задачи, а вие внимавайте какви магии ще забъркате. Laughing Laughing Laughing

# 207
  • Разград
Ömrümün Geri Kalanı

# 208
След дълго отсъствие се завръщам при вас Party.Може ли накратко някой да каже какво стана в серията четвъртък

# 209
  • В Града на липите
 cveteto_123, копнах ти този преразказ на 65-ти епизод от фейсбук страницата, но не е много кратък:

Скрит текст:
Преразказ на 65-ти епизод:
Фахретин рани Мустафа. Мустафа рани Керим и Фахретин леко. Мустафа избяга. Селим се кара на Ердоан, че заради него сега трябва да се занимават и с Нил, защото Нил отворила в нета блог за подкрепа на ФГ. Селим казва по тел на баща си, че журналистката Синем е навързала в нета историята за отвличането на ФГ и Мустафа с Яшаранови и че на другия ден ще са на първа страница на вестниците. Мерием каза по тел на Рахми какво се е случило. Фахретин е видял, когато Керим слезна от полицейската кола и се досетил, че Керим пак ще прави нещо на своя глава. Затова го проследил, защото иначе Керим щял да се ядоса, ако го види. Керим благодари на баща си, че им спаси живота с ФГ. Селим иска да избягат, защото усеща, че вече са загазили. Мюнир казва на Селим, че ако избягат, все едно признават, че са виновни и ще отидат на вятъра усилията им до моента. Доносникът на Яшаранови им докладва, че ФГ е намерена, а Мустафа е избягъл. Дали са успокоителни на ФГ. Ще им вземат показания полицаите.
  Сами каза, че вече няма да остави Асу сама, няма да я закара на хотел, а у него ще отседне. Асу се страхува да не се появи Мустафа, а Сами я успокоява, че след като е ранен Мустафа, няма да може да избяга надалеч и скоро ще бъде заловен. Фахретин, ФГ и Керим са в добро здравословно състояние според лекарите. Полицаите разбраха откъде е избягъл Мустафа по следите от кръв на входа на шахтата. Също разбраха и накъде е тръгнал след това. Рахми каза на ФГ, че когато е видял дрехите и обувките на ФГ, си помислил, че е умряла и че повече няма да я види. Мукадес пита Фахретин откъде имал оръжие, той й каза, че има разрешително за пистолета. Мукадес го попита дали е скрил от полицаите, че е стрелял по Мустафа, той каза, че е казал всичко в показанията си пред полицаите. ФГ иска да махне тези дрехи от себе си, а Мукадес я пита дали Мустафа й ги е облякъл.
 ФГ разказва на Мерием, че не можела да стори нищо, освен да вика, но че и гласът и виковете й нямало кой да чуе. Мерием й казва да не мисли повече за това. Керим чу на вратата, когато Фг каза на Мерием, че толкова се страхувала Мустафа да не я насили, ч е искала да умре. Керим остави съобщение на Асу по тел и я пита дали знае къде може да се крие Мустафа. Йомер казал, че и Асу е изчезнала със Сами. Фахретин каза, че лесно ще намерят Сами чрез колегите му таксиметрови шофьори. Фг е много изморена, но не може да заспи. Фг каза на Керим: "Ами ако баща ти не бе дошъл...". Керим я успокоява, че всичко е минало и вече са си вкъщи, че кошмарът свършил и ще заловят Мустафа. Селим отново увещава Ердоан да бягат. Ердоан се дърпа, но Селим го убеждава, като му напомня за това, когато бяха в затвора преди. Плануват да наемат кола, за да излезнат от града, а след това да наемат и корабче/лодка. Искат да се измъкнат тайно от къщата. Две момчета скитници намериха Мустафа и помислиха, че е умрял, щяха да го оберат, но той им размаха пистолета, после им каза, че ще им даде много пари, но да му помогнат.
 Мустафа иска тези момчета да му купят един вестник, за да види какво пише за него. Появи се някакъв познат на тези 2 момчета. Той погледна раната на Мустафа, каза, че е изгубил много кръв, инфектирала се раната, каза, че първо ще похапне, а после ще се опита да помогне на Мустафа за раната. ФГ не могла да заспи цялата нощ, едва на сутринта успяла да заспи. Фахретин не иска да казва на Дениз, че е ранен, но Керим му каза, че и без това ще прочете в интернет и вестниците. Полицаят доведе в къщата охранителя на ФГ - Мирзат. Решат се притеснява, че вече е свършено с тях, а Перихан иронично му каза, че нищо няма да им се случи, защото както и преди ще измислят нещо с Мюнир. Ердоан се кара на Селим, че бягат, а той си е взел и тел и така могат да ги проследят къде са, после взе и изхвърли телефона му.
  Селим оставил бележка на родителите му, че бягат с Ердоан, да не се притесняват къде са  Ердоан обяснява на Селим да изтеглят достатъчно пари от кредитните си карти сега, за да не ги използват по-късно, та да не ги проследят по този начин къде са. Също така синковците са изпразнили семейните сейфове с пари  Охранителят на ФГ ще я придружава навсякъде, когато излиза извън дома си. Всички ще са по-спокойно, след като Фг има бодигард. Бездомниците прочетоха във вестника за Мустафа, чудят се дали полицията ще им даде пари, ако го предадат, но пък се опасяват, че ще ги обвинят в съучастничество, защото са го укривали. Мустафа им каза да не го предават на полицията и че ще им даде много пари, но за целта трябва да му осигурят мобилен телефон. Те му казват, че трябва да иде на лекар. Мустафа иска помощ по тел от Яшаранови да го укрият. Мюнир му отказа. Полицаите подслушаха разговора им. Перихан си помисли, че Мустафа е сторил нещо на Селим и Ердоан.
 Ердоан и Селим похапват сладки неща, Ердоан казва, че били като деца, отиващи на пикник  Ендер и Мелтем имат проблеми с бизнеспартньорите си, след като последните научили от вестниците за Мустафа и Яшаранови. Фахретин обяснява по тел. на Дениз, че нещата с ФГ не са такива, както са описани в пресата, че всички са добре, че ще остане още, за да помогне на Керим да започне нова работа (излъга я). Сами каза на Фахретин да не докарва повече проблеми на Асу, да не я натъжава. Фахретин му каза, че няма да й навреди. Асу изчезнала от дома на Сами с двама младежи. Фахретин си помисли, че са били хора на Мюнир. Йомер искаше да не бъде освободен Яшар, но полицаите му казаха да не им се бърка в работата. Кадир каза на Йомер, че има добри новини.
  ФГ се притесни, че Керим е излязъл. Рахми се чудеше защо и Керим няма охранител. ФГ се притеснява, че Керим пак ще върши нещо на своя глава. Керим ги излъга, че отива в полицейския участък за новини около Мустафа. Мустафа има много висока температура, положението му е сериозно. Мустафа иска помощ от знахарката, тя пита какво ще получи в замяна, той й даде ключа от колата си, да я закарат, да я продадат и да вземат парите от продажбата. Перихан се обади на Ядигер, че е дошло време да изпълни дадените й преди време заръки от нея самата. Ердоан се обади на последната си любов и й каза, че по-късно ще поиска помощ от нея. Той не се притеснява да й звъни, защото никой не би се досетил да подслушва нейния тел в офиса.
 ФГ се притеснява, че Керим още не се е прибрал. Мерием я успокоява, че всичко е наред. Фахретин каза, че имат хубави новини за ФГ. Селим недоволства, че Ердоан е намерил евтин хотел без топла вода и удобно легло. Ердоан му каза, че вече ще живеят като бегълци, без удобства. Знахарката е успяла да свали температурата на Мустафа, обещава му, че до 1 седмица ще го вдигне на крака. Тя го пита от кой бяга, той казва-от враговете си. Тя го пита да не би той да е врагът, Мустафа казва, че заедно ще разберат дали той е врагът или не. Решат и Мюнир казват на Керим да се маха от дома им,че иначе ще извикат полоцията. Керим каза да се обадят на полицията, тъкмо ще разберат за Яшаранови и Мустафа. Мюнир викна по тел Яшар. Керим им каза, че е дошло време на разплата. Керим им каза, че са дали оръжие на Мустафа да го убие, за да може ФГ да остане сама и така да й запушат устата. Керим им каза, че полицията има доказателства с/у тях. Каза на Перихан: "Не е ли така?". Някой звънна на вратата. Керим:"Да видим да не би да са дошли Селим и Ердоан."  Полицаите задържат Решат и Мюнир. Преди това Кадир е разубедил Керим да не ходи на своя глава у Яшаранови, защото полицията е намерила доказателства за задържането им. Ето това е грижовна съпруга - Перихан предварително бе приготвила багажа на Решат за в затвора - Браво на нея!  Kerim:"ФГ, това еначалото, тепърва започваме." КРАЙ.

Общи условия

Активация на акаунт