Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 225
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград

Скрит текст:
I Don't Wanna Miss a Thing ► ANADOLU KARTALLARI ●

# 211
  • София
Благодаря за топлото посрещане - Хриси, Валентина, Стефи, деттодорова.
Обичам Ви, въпреки че не се познаваме!

# 212
  • Разград

# 213
# 214
# 215

Добър ден момичета ! Благодарности на Мариянка за новата тема - да си я изпишем с добри чувства и прекрасно настроение !

Нямаше ме два дена на линия - вие сте изписали старата и вече преполовявате новата тема / до сега четох всичко /. Създали сте чудесно настроение - изключвам някои постове от края на предната тема, въпреки, че ги прочетох - аз чета всичко, друг е въпроса - дали съм съгласна или пък въобще имам някакво отношение към написаното / пак им отделих достатъчно мисъл и реч - което им е много /. Всички отдавна сме на ясно с отношението си към развитието на отделните персонажи в сериала и сме го обсъждали  многократно. Игнорирам провокативните постове на тези особи.

Старта на  новата тема - една творчески вдъхновена Ди...ва ! Четох "Сънят" ти на яве и съм изумена от умението ти четейки в темата - да наблюдаваш и да анализираш. Мисля, че всяка една от нас е поставена точно на мястото на което трябва да бъде - имаше малка суматоха на "самодивите" около Керим/Енгин - но момичетата пак разрешиха и това с правилното броене едно-три. Друго си е да имаш икономическо образование - един въпрос към съответните дами - някакви кратки курсове не предлагате ли ?! Защото аз с моята квалификация и при болен "глезан" не можах да се  вредя - но за сметка на това във "Вещерската група" съм на първа линия / от въпросния ден имам изтрити явно "обидни" постове - въпреки, че за мен бяха градивно критични - ама решение ... /
Дива Роза- специално за теб - ти си знаеш
Скрит текст:
Искам да благодаря на всички на позитивното настроение още веднъж ! Момичета страхотни сте!

Хриси - за превода! В тази серия двойката Ердоан и Селим бяха, както казват рускините "Пътуващ цирк".

AnaSt - - добре дошла при запленените от любимия сериал - пиши по-често и споделяй ! Аз обичам повече да чета ! Страхотен клип си сложила - срам, не срам признавам си и аз откакто гледам "КВФ" и най-вече откакто пък пиша в темата - преоткрих " Готвенето набързо - вкусно и здравословно"

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 14:06 от Марта_49

# 216
# 217
# 218
Здравейте сладки
nelka123 балгодаря песента....  bouquet
Хриси - за превода   bouquet  bouquet  bouquet
AnaSt   добре дошла тук има наистина уникално сладки вещици.

# 219
  • Разград
Kerim & Fatmagül "Sil Baştan"

# 220
  • Хасково

# 221
  • Разград

Скрит текст:
Син на арабски шейх пише на баща си:
"Тате тук в Лондон е страхотно. Много ми харесва златното Ферари 599 GTB което ми подари, но всичките ми съученици идват с влак до университета."
Бащата отговаря:
"Сине, преведох ти 20 милиона британски лири в банковата сметка. Купи си и ти един влак и не ме занимавай с глупости ! "

# 222
  • Пловдив
Здрасти компанията  Hug Чакате трейлърчето, ама да видим кога ще се натуткат бързаците от канал Д  ooooh!
Добре дошла AnaSt , при нас  всеки ден си е шоу, кога весело,кога натопорчено, ама поне никога не е скучно  Wink

Ванче,
Скрит текст:
и ти май нямаш търпение за Орлите  Wink, мислех че съм само аз  Laughing Между другото на тр. го изгледах, ама какво схванах Blush Обаче оплакнах оченце  Wink

ПП Умрях от смях с превода на Гугъл на името на Фърат Челик- Ефрат Стомана  Joy Joy Joy Разбрахте ли сега защо няма трепане Мустафата 

# 223
Гледам 10 еп. на Облака, Асие говори с майка си, че трябва да намерят някой да се ожени за Нарин
"Да не е кьорав и сакат, да има някаква работа, това е достатъчно." А майката отговаря: "Ако намеря такъв, аз ще се омъжа за него!"
Развеселиха ме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 224
  • В Града на липите
Гледам 10 еп. на Облака, Асие говори с майка си, че трябва да намерят някой да се ожени за Нарин
"Да не е кьорав и сакат, да има някаква работа, това е достатъчно." А майката отговаря: "Ако намеря такъв, аз ще се омъжа за него!"
Развеселиха ме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Вале, ако щеш вярвай, преди малко точно това гледах. Тия двете направо са... нямам думи. Един дол дренки са трите със Сафие.  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт