Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 207
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хриси, Коркума - бях сигурна, че съвсем добронамерено го наричате глезльо и то още по-сладко "наш глезльо", ама той просто искаше Фг да е близо до него, както го искаше още в самото начало, когато се отказа да замине за Белгия. Неговата любов е толкова силна, че понасяше обиди, грубо отношение, пренебрежение и т.н. само и само да я вижда близо до себе си и болницата му дойде дюшеш, както и той сам си го каза не така, но в този смисъл.Не мислите ли,че и той много страда /последната му среща при психиатърката/.
Той не може да си прости "че им я даде".Тази рана е огромна, и раната на Фг е огромна и двамата трябва да говорят, а къде е мястото ако не в леглото, ми то навсякъде е Мукадес, друг избор нямат, ама както казвате Вие - това е работа на сценаристките.Дано ни чуят.
Дано от 66 епизод започне романтиката, че кога ще шием рокля? то време не остана.
Ами това влизане в затвора? дано не е вярно.Дано не е вярно и слухчето за смъртта на Хаджер.Въпреки всичко за мен тя е положителен герой.Ще ми бъде мъчно за детенцето, което носи,но искам тя да остане жива и да се обърне към Сами - мисля че той я обича.

# 286
  • на морето
Детелинка - от мене +1 глас ! Цък! Давайте и останалите -за сега държим "палмичката " !
Ани , постът ти е чудесен , продължавай все така , хич не се притеснявай , че е дълъг....Карай все така ...

Момичета , при мене в момента не вървят клипове , но я вижте , да не би това да е нещо от бъдещата серия -66
http://www.dizibizi.com/dizi/fatmagulun-sucu-ne-66-bolum-fragman … 15-mart-2012.html

# 287
 asha     ,това е резюме  на 65 ...и аз днес цял ден хвърлям по едно око на турската телевизия, ама нейсе...

# 288
  • на морето
Сори , полъгах се по надписа .... Praynig Rolling Eyes

# 289
  • Разград

Скрит текст:
Новата реклама в която участва Рахми.

Garanti Bankası - İhtiyaç Kredisi Reklam Filmi

# 290
И аз гласувах, ама Мурат диша във врата на нашето момче. Гласувайте, момичета!

Ана, ние с Хриси сме от отявлените Енгиноманки и не само знаем, че много страда и той (да не забравяме, че жертвата си е Фатмагюл, разбира се), ами и сме готови да го утешаваме колкото време е нужно и със всякакви средства, даже и непозволени. Wink

# 291

Ана, ние с Хриси сме от отявлените Енгиноманки и не само знаем, че много страда и той (да не забравяме, че жертвата си е Фатмагюл, разбира се), ами и сме готови да го утешаваме колкото време е нужно и със всякакви средства, даже и непозволени. Wink

Да не ви гази бяла мечка-накъде без мене
Wink Laughing

# 292
  • на морето

Да не ви гази бяла мечка-накъде без мене
Wink Laughing
Опасявам се , че останалите  от стадото още не са се разписали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Хайде пак да ви видя усмивките ... Laughing

Скрит текст:
Един DJ уловил случайно Златната рибка .Поогледал я -една такава малка , лъскава ....И я хверлил обратно .
Златната рибка се врътнала , показала се над водата :
-Ами 3-те желания ?
DJ въздъхнал :
- Уффф и ти ли ? Казвай кои песни да ти пусна ?
----------------------
Един си купил от Зоомагазин Златна рибка  и след седмица идва обратно в магазина да я връща .
Продавачът :
- Ама защо? Ето Вие сте се справили , рибката е жива , здрава е , яде си ...
Купувачът :
- Да ама не изпълнява желания ! От една седмица я мъча и не ще !
Продавачът :
- Е , господине , ама те, Златните рибки само в приказките изпълняват желания ...
Глас от буркана :
- И аз се опитвам тава да му обясня от една седмица ...ама ...

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 19:53 от asha

# 293
Erdoğan Amerikan flimlerinde izlediklerini polis e uygulamaya mı kalkıyor nedir?Mustafa için son başlıyor artık ..Der Mechul
Mechul ün notu:''Takdir etmesini öğrenin ..Başarıyı takdir edin ki sizin de başarınız takdir edilsin...Başkalarının başarılarını kendilerine mal etmeye çalışanları hiç kimse önemsemez''..

newsm78 newsm78 newsm78

# 294
  • София
Ама сега като ме посрещнахте толкова мило, сигурно ще взема да Ви омръзна, за което се извинявам. Току що гледах отново сцената с вълшебната целувка на 14.02. и пак ми се наби в очите, но Вие не сте коментирали това, което мен ме впечатли много. След целувката Фг остана със затворени очи няколко секунди, след това тръгна, но се спря отнова за около 15 секунди.Мисля че тя очакваше прегръдка, което щеше да е много естествена реакция, но нашия "глезльо" май не се усети, ами се възнесе в облаците.
Греша ли или е така, как мислите?

# 295
  • Стара Загора
Айде и аз гласувах.Нашето момче води класацията Laughing,ама за какво е тази класация да каже някой.
А Куркума,Хриси,Детелинка и мен ме бройте бе и аз идвам да ви помагам  newsm53!

# 296
Детелинкааа, ще ме скъсаш! Бяла мечка!  Joy Joy Joy

Аз казах "от...", а не "единствените". Накъде без вас, и Аша, и Боровинка, и... !  Hug

# 297
И аз пуснах глас за нашият човек.Направих си труд да видя кой е този Мурат.Емии не  е лош ,но аз откакто гледам Фатма сякаш съм облъчена ли болна ли от Керим -Енгин.Днес моите мъже ме оставиха да си почивам в къщи и ооо небесаанаправих един тур да гледам от 50-до 53.това ми е второто гледене подробно и си мислех ,че така ще намелее тази страст по филма,но уви сякаш още по настървено искам да гледам да гледам.
Споделям това с Вас,защото ще ме разберете.Толкоова съм щастлива че Ви открих .Благодаря Ви Laughing

# 298
  • София
Хриси и Коркумка, разрешавам Ви до го глезите по всякакъв начин - позволен или непозволен - той си заслужава най-нежните ласки, които може да му дадете. Но на мен той може да ми бъде син и затова аз ще го поглезя с курабийки и чайче.

# 299
  • Разград
Fatmagül & Kerim | Mutlu Olmak İstiyorsan..

Общи условия

Активация на акаунт