Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
За Флюбените в Енгин - изоставате!
Съседките от форума на Еркан вече са разшифровали характера му по почерка на автографа.
Трябва много да внимавате - конкуренцията е жестока   ooooh!

Скрит текст:

1. If the capital letter is close in height to the next letter, it signifies humility - that he does not think he's important.
2. If the dot is to the right to the i stem, it means that he is eager to act without delay - wants things sped up. If it is precisely over the i stem, it means he is careful about details.
3. Little variation in slant of letters: means he is stable and consistent
4. Straight downward final letter (n): means he is emphatic - brings matters to a strongly marked conclusion - doesn't vacillate
5. Figure 8 'g'...means fluidity: smooth transition from one word, thought, or action to another
6. Break in connection between letters: means he is intuitive - insightful
7. Letter printed in middle of word: creative, artistic
8. Plain printed capital letters: appreciates creative artistry and structure
9. Short capital letter - humility- does not think he is important
10. Single downstroke for lower loop (y): isolation - wants to be detached from relationship and activities which directly influences others
11. wide letter spacing: readily shows feelings
12. Round n: slowly accumulates info and arranges info logically...step by step sequences
13. Straight lower downstroke (y): determination - completes jobs
14. Long lower downstroke: change, restless to shift or get out of specific real situations
15. Printed letter in middle of word: creative and artistic
16. Plain printed letters: aesthetic tastes: appreciates creative artistry

# 301
Кики, на правилното място си, дружке!  Hug

Бунко, това и аз си го помислих като видях авторграфа му вчера, че може да бъде анализиран от графолог и хоп, речено-сторено. Ама съм вещица, а!  Hug

# 302
Поздрав с една балада,изпълнена от един симпатичен сладур

http://www.youtube.com/watch?v=z6_90ymht9I&feature=related

# 303
  • София
Хриси, тясно му било леглото ли? Аз не мисля така.Като я гушне, ще остане място и за Мукадес Joy Joy

# 304
Хриси, тясно му било леглото ли? Аз не мисля така.Като я гушне, ще остане място и за Мукадес Joy Joy

Аааааа,хич не е тясно-след сватбата ще спят в него Laughing Клипчето от промото на втори сезон го разпъртушинихме отвсякъде hahaha

# 305
Ааааааааа,нееее,не е същото легло след сватбата. no.Погледни го- двойно е luvbed

# 306
  • Разград

Скрит текст:
BEREN SAAT-ÖZGÜR MASUR

Beren Saat; dün akşam Cem Yılmaz'ın düğününde Özgür Masur imzalı kırmızı bir gece elbisesi giydi ve muhteşem görünüyordu. Daha öncede Özgür Masur'un tasarımları ile görmüştük onu. Aşk-ı Memnu'da da birçok kez giymişti. Ben diyorum ki Özgür Masur ne tasarlasa güzel olur, Beren Saat'te ne giyse yakışır. Bu birliktelik devam etsin ve hep Özgür Masur tasarımları içinde görelim onu.

http://sezinerbil.blogspot.com/2012/03/beren-saat-ozgur-masur.html?spref=tw

# 307
  • Пловдив
Ей много сте бързи. Пак само запис. Кой ми е виновен, че влизам само по веднъж на ден. Mr. Green
И да питам нещо - защо не са активни линковете към 65 серия???? Айде 66-та би трябвало да е само трейлър. но 65 според моите прости сметки трябва да е излязла, но линка на мен не ми работи - при вас така ли е?????

# 308
.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 20:40 от bunco

# 309
Ей много сте бързи. Пак само запис. Кой ми е виновен, че влизам само по веднъж на ден. Mr. Green
И да питам нещо - защо не са активни линковете към 65 серия???? Айде 66-та би трябвало да е само трейлър. но 65 според моите прости сметки трябва да е излязла, но линка на мен не ми работи - при вас така ли е?????
На първа страница излизат само преведените епизоди.Ето ти друг линк!
http://www.youtube.com/watch?v=clm25AJyOmg&feature=g-u-u& … c54ecFUAAAAAAAAAA

# 310
  • Разград

Скрит текст:
Beren'in hacker'ına 3 yıl hapis

Ezel, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Yaprak Dökümü gibi TV dizilerinin yapımcısı Ay Prodüksiyon'un bilgisayarlarına sızan hacker, ünlü oyuncuların telefonları çaldı. "stillborn" adını kullanan 28 yaşındaki hacker Emre Ö, şirketin maliyet raporları, son bölüm özetlerini de ele geçirdi.

BEREN ÇOK KIZDI
Başta güzel oyuncu Beren Saat olmak üzere tüm oyuncuların telefonları ile senaryolar internette yayınladı. Yakalanan Emre Ö, suçlamaları reddetti. Savcılık, şüpheli hakkında "Verileri bozma, yok etme, erişilmez kılma ve sisteme veri yerleştirme" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis istedi..

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2012/03/11/berenin-hackerina-3-yil-hapis

# 311
Хайде нещо смешно и от мен!
Скрит текст:
Хванал един котарак една мишка и й казал:
- Ша та изям!!Тя го погледнала изплааашено и му рекла:
- Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш!
- Мммммм…Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала:
- Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация!
Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила:
“Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе”. И се показала…Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето:
- Един чужд език да знаеш и всички курви са твои…
БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, какво праят децата?

БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула ...още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

БАБА НЕТКА: Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард..
Съжалявам,ако ви дразня с моите съобщения! Ако не ви харесват-моля, кажете! Ще спра да пиша и ще гледам само отстрани! Лека вечер!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 20:56 от mal4eva1984

# 312
Ана, може да ти е син, но НЕ Е. Нали сме жени с очи и сърце, да не слагаме спирачки на мечтите!  Heart Eyes

# 313
  • Стара Загора
mal4eva1984  никой не дразниш ,пиши си каквото ти е на сърцето Grinning.

# 314
  • София
Привет и от мен!
От семейни задължения не мога да се добера до форумчето, Енгин и хубавата турска музика...
След като приготвя и детето за детска градина, смятам да се насладя на вечерта тук.
Много сте писали, ще имам да си чета.
Четох малко назад и да си кажа, както може би се и очаква от мен: гласувах с две ръце за Енгин.Харесвам и Мурат Йълдъръм, но не чак толкова. Изненадах се, че в класацията липсва Къванч Татлату newsm78.Доколкото схванах, това е класация за любим актьор newsm78.

Абсолютно си права, наистина е така, Звездата е тя. Три сериала с по два сезона, с много висок рейтинг, няколко филма, това не е случайно. Но и Енгин Акйюрек е изключително талантлив. (с момчешката си визия, до красивата Берен печели конкурса, значи единствено и само с талант) Талантливи и неизвестни, още колко ли такива има, защота за съжаление не винаги има съвпадение меджу можене и популярност. Още повече, че той започва с театър, работи в театъра, определя себе си като театрален актьор. Този тип актьори се отличават с една особена интелигентност в играта си.
   Признавам си, обожавам театъра, и може би съм малко пристрастна. Но аз за себе си, намирам разликата. Имам си и друг любим турски актьор, много добър, който мечтае, който сънува, че умира на сцената. Като цяло, харесам ли играта на един актьор, стане ли ми любим, после се оказва (в последствие разбирам), че той живеел заради театъра. Този тип актьори са и по-малко суетни.  И тук (в кръга на шегата) апелирам към всички Вас, моля Ви,  не  променяйте нищо в него, оставете го да си бъде такъв, какъвто си иска (стайлинг,  визия, и т.н.)
dani_ka, много ми допадна мнението ти.И за мен Енгин е отличаващо се интелигентен, а стайлингът му ми го прави по-земен и реален.Напълно нормален чаровен мъж.Не бих искала да се променя.
А кой е другият турски актьор, който казваш че харесваш?

Общи условия

Активация на акаунт