Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Едже и Мелек пак са взели косата....

# 541
  • София
има ли преведена вече 65 нЕмам търпение вече  Party

# 542
  • На изток от рая...
Eххх, че хубав слух за Мустафа... дано излезе верен. Но и с подсказките от Фърат, като че ли натам отиват нещата. Той толкова изперка вече, че май е по-благородно от страна на сценаристките да го уморят, отколкото да го тикнат в затвора.

За Облака:

Признавам си, сърби ме клавиатурата да включа новата серия на момента в офиса, но ще си разваля удоволствието - няма смисъл.
Явно е родила Нарин, но и на мен ми е странно още от предходната серия, как не се усещат. На първия преглед лекарката й каза, че е в 14 седмица, а тя излъга, че е в 6-та. Ами това си е кажи речи месец и половина повече. И с това преждевременно раждане newsm78? То излиза, че в 5-6ти месец е родила???

Оххх, не съм гледала напред, но за мен това че излъга си беше поредната й грешка, която прави уж "за добро". Все си мисля, че ако беше честна с Мустафа от самото начало, по-лесно щеше да намери начин да го контролира. То е ясно, че той ще разбере, но какви ще ги свърши като разбере, че са го лъгали  - не ми се мисли.

# 543
Още не знаем каква е вината на Фатмагюл, но сме напълно наясно кои са виновните за всичко това - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу. Като няма трейлър да си припомним малко инфо за тях:

Любопитни факти за известните сценаристки Едже Йоренч и Мелек Генчоулу-Ece Yörenç&Melek Gençoğlu’.

Най-известните им творби са -"Мелодия на сърцето"("Dudaktan Kalbe"), ,"Забраненият плод"(Ask-I Memnu)","Двама завинаги "Menekşe ile Halil", "Каква е вината на Фатмагюл?"("Fatma Gül'ün Suçu Ne" )"Листопад" ’(Yaprak Dökümü"), и още непознати на бг зрителя сериали.По случай партито за финала на "Ask-ı Memnu" са раздавани покани на стойност 500 турски лири,приходите от които са отишли в кампанията "Тате изпрати ме на училище"На финала именно те двете са проляли най-много сълзи.
Известни са като "председатели на рейтинга"."Ask-ı Memnu" влезна в историята като втори сериал с най-висок рейтинг.Всеки 73-ти от 100 човека е гледал сцената със самоубийството на Бихтер.Сценаристките са се срещнали случайно преди 18г. в офиса на Kandemir Konduk,който по това време е бил сценарист на нашумелия тогава сериал "Mahallenin Muhtarları"(Председателите на квартала")Харесал историите на Генчоулу,Кандемир я кани да участва в проекта му.
Мелек Генчоулу е започнала да учи социална антропология,но след като се омъжила не е завършила образованието си.Известно време е била секретарка на известния милионер Вехби Коч.След като на 29 г. става вдовица работи в сектора на застраховките.
Едже и Мелек започват съвместна работа по сценария на "Mahallenin Muhtarları" и от 1992 г са неразделни.
ECE YÖRENÇ-Родена в Истанбул през 1962 г.
MELEK GENÇOĞLU-Родена в Истанбул през 1959 г.

Източник: еmely

# 544
                  Gphilipova, виртуална приятелко, присъединявам се към пожеланията на останалите момичета, и ги умножавам стократно. Бъди винаги усмихната, лъчезарна и много щастлива, радвай се на живота и греби от красотата му с пълни шепи!

# 545

ГФИЛИПОВА, ЧРД! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Възхищавам ти се!

# 546
Ако сме злоради, аз съм най-злорадата, защото не искам неуловимия да умре! Откъде накъде, бе! Не трябва ли да страда заслужено в затвора (до живот, Лилимсче), не трябва ли да се гърчи от яд и злоба като знае как щастливо живеят Фатмагюл и Керим? Не, смъртта си е чисто избавление за тоя. Ще им простя на сценаристите, само ако заменят присъствието му с романтични моменти между нашите влюбени. Тогава ще го преживея.  Wink Като споменах романтик, романтик - тази врата вълшебна ще се окаже.  Grinning  Praynig

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 15:01 от kurkuma

# 547
kurkuma , нали ги виждаш по горе? Всички въпроси, претенции, недоволства, домати - към тях!

# 548
Gphilipova, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава, щастлива, много обичана и ценена! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас! Весел празник ти желая!

# 549
Изтървала съм ви спатиите от края на миналата тема и немога да ви догоня  Grinning

Гледам не сте ме взели на екскурзийката до Истанбул  Mr. Green, обаче аз като в истински сън /нищо, че не е моя - извинявай ДИВА/ проявявам нахалство в стил Мукадес и се самонстанявам някъде до Енгин!  Mr. Green

На ДАНИ - благодаря за превода на интервюто на Есра!   bouquet  bouquet  bouquet

На Хриси - благодаря за резюмираните реплики на Фатмагюл, идеята ти да направиш същото и с тези на Керим е страхотна   bouquet  bouquet  bouquet
Докато четях и в главата ми излизаха сцените ... пак се отвях, толкова силни моменти, че ми се прииска да си ги пусна, за кой ли път вече...  много незабравим момент е:
/цитирам по памет/ ...докато ти не можеш да си спомниш онази нощ, аз като разпъната на кръст преживях всяка минута ..., следващ кадър -Керим  сложи пръст на устните си /може би значи - замълчи, не мога да понеса страданието и сълзите ти, още повече , че и аз съм виновен за тях / и пълните му със сълзи очи! Невероятна сцена и диалог!

На Филипова - Честит Рожден Ден! Желая ти много щастливи моменти, но преди всичко здраве за теб и хората, които обичаш! Още веднъж Благодаря за времето и усилията които отделяш!

# 550
Чакам ги, Крюелка, чакам ги. Само да ми паднат!  smile3508 Ще ги дам на Мустафа!

# 551
  • София
Тези Едже и Мелек ще се окаже, без сама да зная, че са ми големи любимки.
"Мелодия на сърцето", "Забраненият плод" и "КВФ" са любимите ми сериали. Особено "Забраненият плод" за мен засега води в класациите. И всичко било дело на един и същи екип - който го може явно си го може!

За Облака, още нещо да кажа, но в скрит текст, защото явно повечето още не сте гледали серията:
Скрит текст:
Не беше ли моментът именно сега, когато Харун й взе детето Нарин да съобщи, че то всъщност не е негово?Как й даде сърце да не го спре, а това със сигурност щеше да го спре?!
Не искам да излиза като критика към Нарин, просто ми е чудно, как позволи майчиното й сърце?
Всъщност Нарин постепенно започва да се издига в очите ми!

# 552
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: hrissi_sz
Вмъкни Цитат

Вчера, някой даде линк за гласуване. Ако му е под ръка, може ли да го постне за да не ровя.
http://www.haberuni.com/2011/08/favori-oyuncunuz-erkek/

# 553
Мобилизация, народе! Мурат Йълдъръм е по петите на Енгин.  newsm80

P.S.
Интересното е, че се бият за рейтинг по едно и също време. Persembe - 20:00.  Thinking

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 15:21 от Cruela

# 554
  • Варна
Мисля, че днес е един прекрасен ден за нашата темичка, защото едно от най-обичаните момичета има личен празник! Hug
Без нея и труда на останалите, едва ли щеше да ни е толкова комфортно и уютно тук! Naughty
Зная, че всеки ден, всеки час дори, да и казваме Благодарим ти- пак няма да е достатъчно, но дано поне успеем днес да я зарадваме с поздравите и милите си пожелания!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!

Честит  Рожден Ден, мила Гери,
Ето поздравче от тука ти се дзвери!
Силна обич и любов за теб,
Трудности да няма занапред
И разбира се ти пожелавам здраве и късмет-
Те да бъдат спътници навред!

Приеми сърдечния ми поздрав ти-
Радост винаги в очите да блести,
А тъгата нивга да не те спохожда,
Зад гърба ти тя да се разхожда.
Нека слънце винаги за теб да грее