Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
По-добре да го разкарат сега Мф ,че да не сътвори някоя глупост на сватбата.А така  Фатмагюл и Керим ще отдъхнат поне за него няма да се тревожат,че доста напрежение създава в отношенията им.

# 526
Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    Hug gphilipova  Hug

ஐ.♥.ஐЧестит да бъде твоят ден Рожден!~
ღНека светлината е в душата ти,
усмивката да огрява лицето ти,
а мечтите ти да те водят напред
към безкрайни хоризонти така,
че твоите близки да
бъдат благословени с това,
че имат в живота си човек като теб!
Щастие,Здраве и много Късмет!
Весел Празник!
Наздраве за твое здраве! ஐ.♥.ஐ

# 527
  • В Града на липите
Круела, Злати е тотално понесена/отнесена из "Облаците" и аз за това съм спокойна, че няма да я загубим.
Пък и къде ще намери толкова забавна "лудница"  Grinning

# 528
  • Пловдив
А информация къде ще се появи Фърат има ли? Опции бол! Великолепният век, Кузей,Гюней, и т.н. Питам заради zlatinaq.  Peace Ще я изтървем значи.  

Надявай се Сега съм разкрачена в 3 теми, ще крачна в още една . Той само да започне друг сериал  Praynig

Апропо, на теб толумби не ти ли се ядат  newsm78

Хриси ,за Облаците си много права,особено на русият Облак така съм се метнала

# 529
За Мустафа предпочитам смъртта пред затвор Naughty
защо newsm78 не ,и аз не съм кръвожадна,но това недоразумение не се помири със себе си- как да се помири със света Shocked
ще излежи 5-6 годинки и като излезе - ще хване първия самолет за Австралия- да мъсти  естествено...
...ако  Хаджер и бебето останат живи/искрено се моля за това/ и техният живот ще превърне в кошмар....не, тази гнида  Twisted Evil трябва да се смачка още сега... #2gunfire

за "Облака"...

Скрит текст:
не мога да се позная  #Crazy този Мустафа тотално ме обсеби ooooh!
по принцип натурата ми е такава,че би следвало да съчувствам на доктора и да държа на закона,
ама това човече ме побърка от смях с този багер- у н и к а л е н ееее,сладур голям...
мммдааа и който не му изнася- да ходи да се оплаче на Обама rotfImao rotfImao rotfImao

не съм гледала втора част още

# 530
Честит рожден ден на Gphilipova Това е за теб с огромни благодарности,че правиш гледането  на любимия ни сериал възможно !

Скрит текст:

И букет

и без торта не може
    hug

Нели , направи си един подарък, много ще ти хареса сигурна съм. Постъпките на Хюсеин Кенан се разбират кристално в книгата !   bouquet

Мустафа наистина е време да си ходи, колкото и да ми харесва как играе Фърат. Стига толкоз тормоз от негова страна.

# 531
  • Тук някъде.....

За теб, Гери - с много обич!

# 532
Апропо, на теб толумби не ти ли се ядат  newsm78

Цъ! Не ми се ядат тулумби.

Пожелавам успех!

# 533
 smile3525  gphilipova, Честит Рожден Ден! Бъди много усмихната, здрава и щастлива!   newsm51 bdbaloni

Мюсти да го затриват, но поне да си спомни как Фатма щеше да го застреля, за да спаси любовта си, и как нито веднъж не каза, че не обича Керим, как дори в тази ситуация каза " Той не е един от тях!" Да си спомни добре как плачеше за мъжа си и го молеше да я пусне, за да се върне на мястото си.  Щях да забравя - в лицето му каза " Не те обичам! " Обаче според мен няма да ни спасят от присъствието му в тази серия, още малко ще погледаме падението.

п.п. Ако наистина умре, ще съм много по - спокойна за сладурите ни  newsm10

# 534
  • София
gphilipova  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Желая ти един Керим които да ти освежи деня с усмивка Simple Smile

Скрит текст:
( ще ти го пратя  Peace вчера аз имах рожден ден и "той бе при мен  Joy" , надявам се да не е изморен  Mr. Green)  ... и тъй като не знам как да сложа снимка ,ще го крадна от друг пост , но си е за теб ... само за днес обаче , че утре може друга рожденничка да си го пожелае

# 535
Злати е тотално понесена/отнесена из "Облаците" и аз за това съм спокойна, че няма да я загубим.
Пък и къде ще намери толкова забавна "лудница"  Grinning

Дали е "лудница" или "свърталище на вещици" не знам?! Дано остане за по-дълго, че те облаците ще се разпръснат след 6 епизода. (Амин и за тях)  Praynig  Wink

# 536
 Привет, успешна седмица момичета от мен, нека дните се нижат неусетно до четвъртък вечер когато ще е новата среща с любимите герой, а петък да е пълен с емоции, че да не ни стигнат събота и неделя да ги изкажем във форума  Praynig   love001

# 537
  • София
За Облака:
Ей много съм доволна, бебе Атеш е кръстено на тате  Laughing / на огнения тате/!
Отново прекрасна серия!!!Моментите с багера, Мустафа и онези двамата ме развеселиха много. В тези несериозните моменти Мустафа ми прилича на малко момче, сладурчо Hug!
п.п.Абе, де факто в кой месец роди Нарин, не разбрах newsm78? Не че издребнявам, но гледано отстрани хората си мислят, че е в едни месеци, ако махнем и преждевременното раждане то не останаха месеци?Тия хора не се ли усещат  newsm78???

# 538
За облака - много ми изкефи Мустафа като вика на Асие да не му се пречка"...ще те пенсионирам..."

# 539
  • В Града на липите

Вчера, някой даде линк за гласуване. Ако му е под ръка, може ли да го постне за да не ровя.

Общи условия

Активация на акаунт