Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Разград
ENGIN AKYÜREK...Sen Allah´in bir Lütfusun...

# 706
Това е то направиха Фахретин убиец ебт...ЕДЖЕТО И МЕЛЕКА ! ОЧАКВАХ НЯКОИ УДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОВА ЧЕРНО ДЕЛО ИЛИ ЕРДОАН ИЛИ РЕШАТ НО НЕ ...........ОФ ЖАЛКО ЗА ФЪРАТ ЧАКАМ ГО ПО КАНАЛ Д ОТНОВО ! МУСТАФА ТОВА ЗАСЛУЖАВА ,А И НЕ САМО ТОЙ АМИ И ДРУГИЯТ ЗЛОДЕЙ ЕРДОАН ТОЙ Е НОВИЯТ ЗЛОДЕЙ С РЕШАТ !

#2gunfire #2gunfire КОЙ Е ДЕМИР И КОЙ ГО ИГРАЕ САМО ИНТЕРЕСНИ ПЕРСОНАЖИ СЕ ПОЯВЯВАТ ....ДАЛИ ПЪК НЯМА ДА СЕ ПОЯВИ И НОВ ЗЛОДЕЙ.

# 707
  • София

Лека нощ  smile3524!

# 708
  • Пловдив
НОВА ТЕМА 88

Новата тема е готова.
Много моля да си допишем темата и тогава да се преместим.

Скрит текст:
Нека спазваме правилата на форума.

# 709
  • Разград

Скрит текст:

# 710
  • Пловдив
Лека нощ и от мен.

Скрит текст:
yonitouo защо ни се караш?  Писането с големи букви значи това.

# 711
  • София
и аз отивам да си полегна като Фатмато
записах се и в новата тема да не О'пуста нещо
розови сънища  newsm46

# 712
  • София
 Л_Д,Марианка,Много ви благодаря ,момичета,страхотни сте,знам аз,че тук веднага ще си получа отговор на питанката,всички всички сте №1 newsm51 newsm51 newsm51

mamaris,направо паднах от коня с твоя виц,еееее ма така да отговаря на картинката,че простоооо.....смях се със сълзи rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532

За Облака:Е,нема такъв филм,честно,Тези двамата Енгиновци да ми паднат........ма толкова са готини и двамата,че човек разноглед да стане ShockedСтрахотен филм,артисти,сценарии,обстановка,всичко ме е завладяло така,че не мога да спя,а само ги мисля,а тази Асие и тя толкова противоречива.......ама то и в живота е така-никой не е идеален,понякога сме добри,понякога поносими,а понякога луди...... newsm78
 .......23 епизод също беше на ниво.....

# 713
За гледащите Облака:

На някой направи ли му впечатление, че в Гюзелюрт има християнска църква?
Да,и то голямо.Първият път когато гледах си помислих,че нещо аз не съм разбрала,не можех да допусна,че в този свят в който ме пренесе филма може да има друга религия.Този момент ме накара да търся инфо и да изчета всичко,което ми попадна за Диарбекир,за необикновения град Мардин и този край.Оказа се,че тук има съжителство на няколко религии!!!

# 714
gphilipova, честит рожден ден и от мен. Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство. Това добро дето го правиш за всички да ти се върне стократно!!

Надявам се да ти достави удоволствие една моя любима песен на Браян Адамс

п.п. изпуснах имения ти ден, ама и той да ти е честит!!!

# 715
  • Варна
За гледащите Облака:

На някой направи ли му впечатление, че в Гюзелюрт има християнска църква?
Да,и то голямо.Първият път когато гледах си помислих,че нещо аз не съм разбрала,не можех да допусна,че в този свят в който ме пренесе филма може да има друга религия.Този момент ме накара да търся инфо и да изчета всичко,което ми попадна за Диарбекир,за необикновения град Мардин и този край.Оказа се,че тук има съжителство на няколко религии!!!
newsm10 както и в цяла Турция
Ето нещо интересно:
http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/turci.htm

# 716
  • AMS

Ааауу!!!

Уаауу!!!

Ох!

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 02:52 от di...va

# 717

# 718

# 719
Cледя най - редовно всичко за филма,играта на артистите е великолепна,но се надявам и края на филма да е щастлив,защото всички филми на двете сценаристки имат лош край,Мисля ,че клипа със сватбата е подвеждащ за хубав край,може би е сън на Фатмагюл и дано не пожертват Керим на финала така както е завършил живота на майка му,След толкова болка Фатмагюл заслужава да е щастлива с Керим,

Общи условия

Активация на акаунт