Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Че е хубав, хубав е Зорничка. И най-важното, целия е ваш, само на теб и Злати  Grinning

Намерих го брат му, по-добре се вижда тук сякаш. Има прилика, но много далечна, май само в носа.

Не ми се сърдете,но брат му ми прилича повече на това:

# 76
Брат му си прилича на мангалче/грубо звучи,ноо/Във Фатмагюл почни никой не прилича на традиционните турци.В други сериали от моите скромни наблюдения а пък и от рекламите по канал Д доста по изразени черти имат героите.Тук всичкиса със страхотен външен вид

# 77
Караолан-черна змия Peace
Кампанулка да ме поправи,ако греша. Embarassed
Струва ми се,че единия сериал на Енгин се казваше така-беше с Бюлент Инал Peace

# 78
Ето ви сладура в сериала-пак влюбен,но в християнка(и тя в него) Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=7W-0TzSZgsk&feature=related

# 79
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haber/beren-saat-ve-kenan-dogulu-el-ele-185884.html

Ако е вярен превода през гугъл - Берен и Кенан били заедно на сватба, ръка за ръка. Боже любовта наистина няма граници. Но нашето момиче.....няма да го напиша...

# 80
  • Разград
fatma♥karim _somebody loves you

# 81
  • София

Karaoğlan е турски комиксгерой, на когото нашето момче много прилича.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 07:52 от tilli

# 82
  • Пловдив
Зоринцееее, бързо отивай да сънуваш  Laughing Hug Ако се появи доктора ще му мисля тогава  Wink Между другото Е. Алтан печели тази година за най- стилен мъж, Кенан за най-харизматичен. А кажете сега дали не разбираме от мъже със Зорито  smile3521 smile3521 smile3521

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/03/10/esquire-yili … -adamlarini-secti

# 83
  • Разград

From Cem Yılmaz & Ahu Yağtu Wedding Ceremony

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:59 от vania_e

# 84
# 85

Di...va , след два прочита , защото са абсолютно необходими освен ако не четеш с бързината на костенурка ще кажа , че имаш невероятно аналитичен ум...!?  Peace Насладих се на максимално...

Нашата Берен  "праска" цепката на Анджито от Оскарите с тази разлика , че крачето и изглежда страхотно за разлика от колежката си...

# 86
Нашето момиче извади бедър в стил Анжелина Жоли на Оскарите.

Марианка, не рабрах какво те е разтревожило толкова, че не искаш да го напишеш... newsm78

Да, Нелка, американската й колежка определено има нужда от силна храна. Да пита Енгин как се прави. Laughing

# 87
  • Разград

Скрит текст:

# 88
Е това е, Злати, красотата ще спаси света  Joy

Скрит текст:
Я да направим с теб топ 5 на най-красивите за нас мъже, много ми е любопитно. Ако на някой друг му харесва идеята да напише. Енгин сигурно ще е на първо място за повечето, но и останалите места са интересни. Злати, сложи ми го в спойлер, да не хабим място.  Hug

# 89
Kараолан е черно момче. Не съм го превеждала сама, някъде го четох, ама не помня вече къде, аз от близо 5 месеца само за него чета и гледам...

Общи условия

Активация на акаунт