Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Ехааа, момичета, вие сте се развихрили тая вечер Laughing

А това за брата? За първи път го чувам, как изглежда тоя брат? По-голям или по-малък? Брей, стана ми интересно! Казвате не бил толкоз хубав - че то кой е, питам аз?

# 61
  • В Града на липите

Ей този до него е

# 62
eeee Cry
Не става Embarassed

# 63
  • Разград

Скрит текст:

Госпожа-другарката дала за домашно на учениците си да измислят три изречения с много чуство. В къщи Иванчо попитал майка си:
- Мамо, кажи ми три изречения с много чувство! - а тя се троснала:
- Не стига, че ти пера мръсните гащи, ами ме караш да ти измислям изречения!
Иванчо го запомнил. Питал малкото си братче:
- Ей, братле, к`о гледаш? - а то казало:
... - Тарзан по бели гащи.
Накрая той питал баща си, а той отвърнал:
- Винчета, болчета, гайки.
На другия ден Иванчо отишъл на училище. Госпожата го вдигнала да си прочете изреченията, а Иванчо казал:
- Не стига, че ти пера мръсните гащи, ами ме караш да ти измислям изречения!
Госпожата го завела при директора. Той го питал:
- А бе, Иванчо, какво има в твоя мозък? - а той отвърнал:
- Винчета, болчета, гайки.
Директора се възмутил:
- Ей, момченце, знаеш ли кой съм аз?
Иванчо го погледнал невинно и отвърнал:
- Тарзан по бели гащи.

# 64
  • Пловдив
Хриси, изобщо не е синеок и не е по потник  Crossing Arms  smile3534

Айде, полюбувайте му се малко и вие, аз не съм скрънза  newsm48

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП какви да ги върша бе Зори, аз искам да ловя риба, те ме пратиха да събирам кашони  Joy Joy Joy

# 65
  • Разград

Скрит текст:

# 66
Много е хубав Фърат Челик. Ние със Злати ще го причакаме в някой друг сериал  smile3508

newsm03

П.п Злати, в моя сън ще си ама точно до Фърат, ще ловите риба и той ще те разходи из Босфора.  Sunglasses
Само да не те види Доктора,че страшно става, ще настъпи Фърат като мина... немой да избухне  Joy
Хриси, само за Злати си е, аз само потвърждавам вкуса й. Аз си имам друга вечна изгора  Blush

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:27 от Zorni44ka

# 67
  • В Града на липите
Че е хубав, хубав е Зорничка. И най-важното, целия е ваш, само на теб и Злати  Grinning

Намерих го брат му, по-добре се вижда тук сякаш. Има прилика, но много далечна, май само в носа.

# 68
  • София

И аз тъй викам-не става,малко прилича на  тия от факултету..... hahaha

# 69
  • Разград

# 70
  • София

Скрит текст:

Опс сори, Енгин мина и ми се разтрепераха рацете, та нещо ми се размърда камерата
Joy Joy Joy Ох.. hahaha

Хриси, Gabie , благодаря за отговорите. Hug Аз видях снимка с  надпис кара олан, после вече го срещнах и като коментари, че така му казвали.
Но сега като казахте се сетих, че наистина в затвора така му казваха  newsm10.

п.п. Лелееее,брат му мноу зле  Tired Embarassed.

# 71
# 72
  • Пловдив

Тук е с баща си...

# 73
Е, ама той пък въобще не бива!! На първата снимка малко по-читав ми се видя, на Реймънд ми заприлича даже (от сериала "Всички обичат Реймънд"), ама на втората хич не ми се хареса.
Ама и ние сме си поразглезени от нашия де...

# 74
  • AMS
Laughing Не беше зле наистина да се пращат и снимки и видеоматериал от мястото на събитието, особено от тези на първа линия до Енгин  с раните и ...целувките. Поне това за нас, другите...Или поне до другия сън в който и някои други може да се вредят Joy Joy Joy.
di...va, не знам това наистина ли е сън, обаче имаш уникална дарба да пишеш и анализираш. Което те прави достойна в следващия сън поне да си сред сценаристите  Laughing!
Миличка,  ти не се ли видя в облаците??? И подписът ти е такъв.
Не ме издигай толкова!!! Какви сценаристи, какви пет лева? Така съм се изложила, че сега търся помощ. Но първо да си  призная какви ги надробих.  doh
На 8–ми, чакайки новия епизод и на чужд комп., гледам в темата, с едни едри букви, интервю с двамата Енгиновци, от Облака. Ама хем с големи букви, хем за Облака. Изобщо не го прочетох, а веднага ѝ писах на лични на dani_ka  да го сложи в спойлер. Не получих отговор. После гледам, че много ѝ благодарите!? И аз ѝ благодарих на лични, макар още да не го бях прочела.  Голяма наглост, от моя страна - нали!?  Много ме е срам!!! Наистина!!!
Но преди малко се върнах и прочетох интервюто. Страхотно е!!! Много интересно!!!
Марианка,  моля те, да изтриеш  срама от челото ми и да сложиш следващия път,
36-ти пост на dani_ka от 86-та тема, на първа страница в интервютата.
Извинете ме!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
Милички, сънувам бързо, но пиша бавно с едното копито!!!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:59 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт