Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Isvinyavam se sa latinicata, no v momenta imam problem s kompa. Tova e turski komiksgeroi Karaoglan, na kogoto nasheto momche mnogo prilicha.
Иха, наистина прилича!Готино!
 Hug
dettodorowa, Hug. Още един сериал с негово участие, за който сега разбирам!

п.п. Берен хич не ми се връзва с този, но любовта вярно няма граници.

# 91
  • Стара Загора
di...va  Hug и аз да те поздравя за съня!Ама толкова хубаво и точно си ни нагласила всички.....аз лично мн.се зарадвах,че съм към групата до Енгин Heart Eyesпък дори и на сън.
Тази вечер сте много забавни  и ви се радвам от сърце.гледам обсъждате брата на Енгин,да си кажа честно и на мен не ми харесва и аз имам очи само за нашия чаровник.
  Дано сънувам и аз нещо скоро Embarassed!

# 92
  • Разград
Fatmagül & Kerim Gitsen'De (Aytekin Ataş)

# 93
  • Разград
Kenan Doğulu ve Beren Saat ilk kez el ele görüntülendi

# 94
  • Пловдив
Нашето момиче извади бедър в стил Анжелина Жоли на Оскарите.

Марианка, не рабрах какво те е разтревожило толкова, че не искаш да го напишеш... newsm78

Мога. Винаги си избира грозни мъже. За това казах, че любовта /дори след притчите които четохме днес/ няма обяснения. Такова момиче....а до нея такива мъже... А този Кенан е един плейбой...все по първите страници...бохем си пада човека. Все си представям до нея някой като нашето момче. Не искам да кажа, че двамата с Енгин трябва да имат нещо. Ама тоя - оф яяяяя, не я давам....

# 95
Зорничке, моят топ 5 в момента изглежда така:

Скрит текст:
1. Енгин Акюрек
2. Енгин Акюрек
3. Енгин Акюрек
4. Енгин Акюрек
5. Енгин Акюрек

Wink Hug

Марианка, може пък да е много интересна личност, знае ли човек. И на мен не ми харесва на пръв поглед, ама и тя много не се задържа на едно място.

# 96
  • В Града на липите
Цитат

Скрит текст:
1. Енгин Акюрек
2. Енгин Акюрек
3. Енгин Акюрек
4. Енгин Акюрек
5. Енгин Акюрек

Wink Hug

И моя  newsm10

Между другото, всеки ден се ровя из старите теми за да наваксам и така ме е яд, че ви открих толкова късно. Та днес четох едно интервю там с Берен и много ми хареса. Сега я виждам по съвсем различен начин. Възгледите й са много прогресивни за жена живееща в Турция. Страхотна е.

# 97

Скрит текст:
1. Енгин Акюрек
2. Енгин Акюрек
3. Енгин Акюрек
4. Енгин Акюрек
5. Енгин Акюрек

Wink Hug

Марианка, може пък да е много интересна личност, знае ли човек. И на мен не ми харесва на пръв поглед, ама и тя много не се задържа на едно място.

Знаех си ! И все пак в мен гореше надеждата,че ще имаш поне още един любимец  Hug

Хриси , разбихте ме, няма да задам подобен въпрос отново !  Joy

# 98
  • София
....................може пък момчето да има други достойнства Joy Joy Joy Joy Joy

# 99
Добър вечер, гюзели Simple Smile
Ето една снимка на Енгин и братята му Joy  Joy
Ако сте я поствали и коментирали преди - извинете ме!

# 100
  • В Града на липите

Енгин няма ли само един брат  newsm78 Сякаш така бях чела. Този в средата нещо не ми се вписва да е от родата  Grinning

# 101

http://www.beyazgazete.com/haber/2012/3/10/kenan-ve-beren-yilin- … kler-1085367.html

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И на мен не ми харесва този, ама кой ме пита...

# 102
  • Пловдив
Добър вечер, гюзели Simple Smile
Ето една снимка на Енгин и братята му Joy  Joy
Ако сте я поствали и коментирали преди - извинете ме!

Този в средата не му е брат. Беше някакъв артист.

# 103
  • Стара Загора
Кенан и на мен не ми допада много за Берен,но тя си знае жената...А май и по-нисичък от нея идва,но може да има други хубави качества човека.И все пак се чудя-това да работиш толкова часове с един мъж като Енгин Акюрек,макар и пред камери и доста голям екип,това погледи,докосвания ,целувки,вярно пресъздават героите си и това им е работата( в която са мн.добри),но как издържа тая жена на чара му бе?!!!Аз да се бях влюбила хиляда пъти!

# 104
Имам, Зорничке,
Скрит текст:
Брад Пит например
, ама откакто гледам филма, друг не виждат очите ми.

Хриси, и аз много съжалявах, че ги открих момичетата чак за втория сезон, ама... По-добре късно, отколкото по-късно, нали?

Общи условия

Активация на акаунт