Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 219
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Варна
Цитат
здравейте,аз не съм активна тук но с интерес ви чета и искам да попитам дали има 65 серия преведена защото немога да я намеря?
Гери,ще я преведат,споко и когато това стане ще го видиш тук в темата,написано с огромни букви Peace

# 182
много много благодаря,ще следя и чакам с интерес много благодаря още веднъж!

# 183
Здравейте  wavey Two Hearts txtloves
 Не е лошо темата ни да е свърталище на магьосници, защото ще сме в компанията на
Хари Потър  Heart Eyes Joy
укротителя на гърмящи змии Heart Eyes Joy

Изобщо не ме притеснява ,че някоЯ си ни бърка с вещици  Whistling - просто е държала бинокъла си наопаки Crossing Arms Mr. Green  Joy Joy Joy

Имам си една мечта- ДНЕС ДА НИ ЗАРАДВАТ С ТРЕЙЛЪР Hug

Хубав неделен ден    bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:
За Берен   newsm78  тя е обичала вече  Thinking  любимият и е мъртъв,но съм сигурна ,че  в сърцето й е единствен Embarassed  а всички други....животът продължава... този изобщо не ми харесва,ама кой ли ме пита Whistling

# 184
Добро утро,момичета!  bouquet

Мариана,благодаря за темата!  bouquet

И аз се надявам на трейлър днес.

# 185
  • Разград
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ! УСПЕШЕН ЗАВЪРШЕК НА  СЕДМИЦА!

Станахте ли вече? Хайде на кафенце ! Как са мили Дами днес?
Усмивката е причината да сте щастливи! Хармоничен ден! Да се усмихнем на прекрасния неделен ден! Очакват ни куп приятни емоции през Уикенда! Хайде да се поглезим заслужаваме го! Приготвилини са ни и чаша горещо кафе за тонус, голяма доза усмивки и много Пролетно настроение!

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 09:44 от vania_e

# 186

Добро утро и от мен!!!   bouquet

# 187
Добро утро,сладурки!
Нека е усмихнат деня ви въпреки намусеното време Hug
Аз да ви предложа закусчица

# 188
Да започнем деня с настроение-много ме кефят бабушките Laughing

">#![/video]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WKNRGc71hjc#!

# 189
di...va, ти си истинска Дива!  smile3501 Това е за теб от мен!
За това, че си ме сложила до Фатмагюл – Аферим!  smile3501
Какъв Йомер, какви шест лева на цяло?!

За коментарите за гаджетата на Берен си помислих друго. Смесваме филма с живота. Искаме я до Енгин, както в една друга тема я искат до КТ. Апропо в същата тази тема затова и немогат да възприемат КТ с новите му партньорки. Представям си как в следващия проект на Енгин ще мърморят, как по-добре би било да играе пак с Берен. Защото звездата е Берен Саат! И следващият който застане до нея ще блесне сигурна съм.

Приятен ден на всички! Дано излезе трейлър, но не разчитайте на Cruela. Днес имам много приятни занимания. Нали се разбрахме, че има живот и извън Интернет?! Срещу шест лева на цяло давам линк.

# 190
# 191
Добро утро  Hug

# 192
  • София
Нямам нищо против турските сериали, напротив и аз съм една от Вас, но до сега не съм се включвала във форума.Чета всичките Ви коментари, преводи, вицове и много,много Ви се възхищавам.Смея се, плача, говоря си сама и на сериала и на Вашите постове.Аз съм счетоводител и съм в годишно приключване и текуща работа, но не изпускам нищо, въпреки че работата малко изостава, но нощите са мои.Най-много съм се смяла, може би защото ме засяга на поста "Не знам физика ли е или химия, но не е счетоводство"
Аз съм може би от най-възрастните почитателки на Керим и Фатмагюл,но толкова много ги харесвам и като визия и като игра, че съм си ги сложила на декстопа и като включа компютъра, ПЪРВО ВИЖДАМ ТЯХ. Пускам Ви това клипче за разтоварване и в очакване на трейлър за 66 епизод.Между другото всичките серии съм ги изгледала поне по 4 пъти и не ми омръзва, напротив - виждам все нови неща, които ме вълнуват и разтоварват от напрегнатия ми ден. Обичам Ви всички и Ви целувам / без блак стар, даемон и т.н./, чета ги и ги намразвам. А сега изгледайте клипчето и се посмейте за разтоварване.
http://vbox7.com/play:e006998b11   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 11:19 от AnaSt

# 193
Няма ли да има вече трейлър?

ЯДОСВАМ СЕ!

smile3511 smile3515 newsm61

# 194

Общи условия

Активация на акаунт