Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Разград
Engin Akyurek -Cakmak (Zeljezo)

# 436
Нов туийт на Фърат:

На снимачната площадка е кално, дъждовно и страховито.

Еееее не, ние чакаме романтика, то май пак ще е шок и ужас smile3515
Както не го харесвам, с тези коментари от "мястото на събитието" направо ми иде fight

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 01:11 от nikname

# 437
  • Разград

Good evening dear Beren Saat lovers ^^ As you know, yesterday evening, Beren Saat DAZZLED the public by her fabulous red dress with the sexy slit! The dress is designed by Beren's freind and fashion designer: Özgür Masur. So I tried to bring you some ideas about Beren's style, and how to get that same look!

•• RED COLOR •• Probably, the choice of Beren Saat of the red color wasn't arbitrary! The red dress is actually a big back this year Wink especially in 2012 Oscar by several stars! (Pic n°6)

•• DRESS •• I chose for you the closest dress to Beren's style: The red dress of Diane Kruger in the oscars, with the charming décolleté and the tranparency.. The dress is designed by Kalvin Klein. (Pic n°3)

Another red dress for 2012 by Mango, which is somehow close to Beren's dress, with a long and sexy slit (Pic n°5)

•• SHOES •• Beren Saat shoes were black pointy-toed shoes, famous for never been old-fashionned for evening wear!
I chose for you similar shoes of Berens, by Christian Louboutin - 2012 (Pic n°11)

•• BAG •• And finally, Beren was having a black clutch bag, I chose a black clutch bag from Chanel - 2012 (Pic n°8)

I hope this little note about fashion pleased you, and don't forget to wear it like Beren Saat Simple Smile

# 438
# 439
  • Разград

GelGit ve Eabs Ortak yayını olan

DOĞAN GÜNEŞ DERGİSİ
6. Sayısı
Engin Akyürek Karakterlerinde Cinsellik
Konuğumuz "Hollywood'un Dahi Çocuğu" S.Spielberg
Fal Köşesi
Ayın Bulmacası
Konularıyla Yine Dopdolu

# 440
  • В Града на липите

Ваня, извини ме, че все забравям да ти благодаря за клипчетата и вицовете   bouquet

Това последното някакъв фен-вестник/списание ли е, или просто мърдащ колаж?

# 441
  • Разград

Ваня, извини ме, че все забравям да ти благодаря за клипчетата и вицовете   bouquet

Това последното някакъв фен-вестник/списание ли е, или просто мърдащ колаж

Гугъл ми превежда:
Официален вестник от Слънцето
6. брой

# 442
Привет  Hug ! Честит рожден ден на Mamaris , много здраве, любов и успехи във всяко начинание !  bdbaloni
Търпеливо и аз чакам трейлър, днес нямаше, но утре ще има ! Искам и аз чок романтик, чооок.  newsm76 След тези две серии ни се полага малко романтика.
Куркума  Hug браво че постна "бунта на буболечките" !   Joy
Нелка, все се каня да те попитам, дали си чела романа на Решат Нури "От устните към сърцето", по който е сериала "Мелодията на сърцето". Питам защото виждам,че ти е любим. Аз съм го чела и горещо го препоръчвам.
Злати  Kissing Heart

Зори , само Чучулигата имам... Но съм чела , че е различна от филма , като и Листопада...

# 443
Намирам за голяма глупост това, че ме критикуват за физиката ми”

Есра Денманджиоолу, снахата Мукадес в сериала Каква е вината на Фатмагюл: „На 36 години реших да стана актриса. Всички около мен казваха:”Полудяла е вероятно” но аз не се смутих”

Тя, близо две години  не слиза от първите места в рейтинговите листи, почти след всеки епизод се изписва името й, в  телевизионните програми, в които темата е сериала „Каква е вината на Фатмагюл?” тя е сред популярните актьори. Често взема участия и в магазинни предавания, защото в същия сериал играе и една от най-харесваните жени в Турция, Берен Саат, с която са близки приятелки.
Разговарям с Есра Дерманджиоолу, снахата на Фатмагюл Мукадес. Дерманджиоолу не обича да дава интервюта. Затова тя поиска да намерим място, на което да се чувства спокойна и отидохме в един от офисите в кв.Левент на Gaye Sökmen Ajans. „Не ги разбирам тези актьори, които дават много интервюта. Наистина ли това им носи нещо? Че защо хората ще се интересуват от мен?" пита тя, но след това се поуспокоява. Първо си изпихме кафетата, и след малко започнахме разговора.

Започвате да се занимавате с актьорство на доста късна възраст. Да оставиш всичко, и да започнеш нова кариера, е доста смело начинание.

На 36 започнах, сега съм на 40. Според мен ако го бях  направила на 25-26 годишна възраст, резултатът би бил по-различен. Не мисля, че съм  възрастна за тази работа. Актьорството черпи теми от живота, работата на актьора е за „заеме мястото” на хората в една история (разказ). За това  има истории и за хора над 40 години, които трябва да бъдат разказани. Решението ми просто си дойде. Не го намирам за много смело. Беше нещо, което много исках, и направих каквото беше нужно. Въпреки че никой около мен не ми вярваше, аз продължих

Въпреки че не са ви вярвали, упорито сте се трудили за да станете актриса.

Виждах съмнение по лицата и на най-близките ми хора дори. „Може ли да стане това на тази възраст? казваха. В Университета учих история на изкуството. По настояване на майка ми. И тя е завършила същият отдел (факултет), властна жена е, обича да ме направлява. Заобичах история на искуството. След като се дипломирах работих в тази сфера. Но в главата ми все актьорството беше. Работих с Дериа Алабора и Ласин Джейлян. Отидох  в ателието на Шахика Теканд и си подготвих видео портфолио (видео демонстрация), което е визуално СВ. На избраните места от даден проект, поставяте отделни части. Понеже не съм играла в тези проекти, сама си пишех сцените, създавах образи и снимах и така се получава видео СВ. „Полудяла е вероятно” – така казваха разбира се

Накъде четох, че бившият ви съпруг не ви е разрешавал да станете актриса.

Напротив, омъжвайки се, отидох в Шахика Теканд. Само майка ми твърде не искаше. В Турция е трудно да бъдеш актьор. Трябва да имаш връзки със списанията, да си сред важните новини, и чак след това. Но кой да чуе.

Първият ви екранен опит е в „Avrupa Yakası” с малка роля.

То не беше роля, бях статист. Една минута се показвам, но да, екранното ми приключение започна с това. Екипа също ме обнадежди. Казваха ми, „Колко сладка актриса си” . След тази роля дойде и Фатмагюл.

„Каква е вината на Фатмагюл?” за вас е повратна точка. Седем пъти са ви пробвали за ролята на Мукаддес. Това е доста вълнуващо вероятно. Как го изживяхте.

Всеки път все повече и повече се вълнуваш. Кандидатите намаляват, и вие все повече и повече се приближавате. Започнеш ли пробни снимки, вече е повод за щастие. В Турция някакси тази система не е много предпочитана. А в света  и най-великите актьори дори, правят пробни снимки.

От тук нататък плановете ви какви са? Мечтаете ли за главни роли?

Искам една хубава история за миналото на тази земя, достатъчни са добър режисьор и сценарий. Предпочитам актьорите с характер. Това е важно, разказа се държи на това.

В списанията много често срещам новини за вас. Свикнахте ли с извесността?

Да си известен за мен не означава нищо. В живота ми нищо не се е променило. Новините в списанията и пресата не са важни за мен,  напротив, някои от тях ги намирам за много тъпи. Изобщо не се съобразявам (не се ограничавам в поведението си), че имало камери наоколо, спокойна съм. „Пак пуши (пие),  пак е разпиляна” какви ли не новини излизат и без това.

Какви са реакциите на улицата? Четох че в първия момент заради ролята на Мукаддес, искали да ви зашлевят.

Да, имаше такива в началото, които искаха да ме зашлевят. Сега са по умерени, защото Мукаддес се промени. На улицата всички реакции са малко странни, и под някаква форма са свързани с килограмите ми. „Колко сте слаба” ми казват. Сектора на сериалите в Турция, е нещо много сериозно.. Три годишни деца дори ме познават, защото и те гледат. Това е доста тревожно. И за сериалите според мен грябва да има възрастова граница.

Много коментирана е вашата физика. Това наранява ли ви? Обижда ли ви?

Преди време в едно магазинно предаване един мъж застанал пред моя снимка и си говори  защо не съм си оскубала веждите, една жена  до него казва „ Че  това е мъж”. И какво да направя сега? Да ги съдя ли, какво ще стане? Глупости. Веждите ми, килограмите ми, толкова се говори, че го намирам  вече за излишно. Има едно стериотипно схващане на красотата. Всички жени искат да са като струговани (минали през струг), да си приличат една на друга. Аз не мога да се съглася със този стериотип, а и не страдам

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 01:52 от dani_ka

# 444
  • В Града на липите
dani_ka, много ти благодаря.  newsm51 newsm51   newsm51

Тази Есра е голяма сладурана, така ме разсмя. Особено с това:

Цитат
Преди време в едно магазинно предаване един мъж застанал пред моя снимка и си говори  защо не съм си оскубала веждите, една жена  до него казва „ Че  това е мъж”. И какво да направя сега? Да ги съдя ли, какво ще стане? Глупости.

# 445

Хриска , благодаря за репликите - култови са .., а това е изисквало и ти е отнело много време...!? Hug

Дани , благодаря за интервюто .., Есра си е сладурана отвсякъде..!? Hug

# 446
newsm51  love001 smile3501Интервюто и на Есра, и на двамата Енгиновци са Супер! Дани, благодаря ти за преводите, иначе нищо нямаше да разбера -уаууу.
Хриси, както винаги си на ниво. Поклон пред положения от теб труд. Все пак, за да проследиш и запишеш хронологията на репликите и чувствата на Фатмагюл, си е равно на къртовски труд, който полагат и момичетата при преводите и качването на субтитрите. Heart Eyes Peace  bouquet
Благодаря и на момичетата, отзовали се на молбата ми! Стра`Отни сте!  newsm51  love001 newsm03 newsm10

# 447
Лека нощ и приятни сънища, мили виртуални приятелки. Вече е понеделник - тежък ден след неделята. Чао до утре, т.е. - днес по някое време. smile3524

# 448
Пууу, най-сетне децата са в хоризонтално положение и родителите пред компютрите.  Laughing

Никнейм, аферим! И аз съм от онези, които смятат, че Енгин Акюрек е звезда, която не свети с отразена светлина.  Hug Очаквам с нетърпение всеки следващ негов проект.

Дани, благодаря ти за интервюто с Есра - голяма сладурана! Добре, че се е вслушала в интуицията си, че иначе много щяхме да изгубим.  Hug   bouquet

Такааа, сега да си заредя 32-ра, че вчера ги оставих ръка за ръка нашите, а с тая рана колко може да ме чака Керим! В тази сцена беше същински Индже Войвода.  Heart Eyes

# 449
  • AMS
nikname, Благодаря ти за поздрава!
Аз съм от тези, дето нямат телевизор. Всичко е в компютъра.
Хриси, малко е да ти кажа, Благодаря за последното ти творение!!! Ти много ни глезиш!!! Това е такова удоволствие да го чета, че се разтопих!!!
dani_ka, Благодаря за превода на интервюто с Есра!

Общи условия

Активация на акаунт