Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 390

frikadeli, сега ми стана ясно, от класацията, защо не те видях, там където те търсех

Дива, Муратко ми е наборче, а наборите трябва да се поддържат   newsm53
Иначе и двамата са много талантливи и не мога да опредля кой  е номер едно .... та и аз като жабата...
Скрит текст:
да се разчекна ли?
newsm62

П.П Момичета, незнам как ги правите тези подписи с кадри от филма, но ме ошашавихте  ooooh!
...всички са толкова хубави, че станах  #Crazy

# 391
Злате,не се коси,джанъм LaughingВиж какво ти подарявам за сладки сънища Heart Eyes

Скрит текст:

# 392
Задържането на Мустафа!!!!
Моля обърнете внимание на погледа!!!

# 393
  • София
Честит рожден ден mamaris

Да си жива и здрава и много обичана  Hug Това е само за теб  Wink

Скрит текст:

оффффф слава Бого , че си ми го скрила , че тук като гледам к'ви хиенки има да са ми го взели , но сега е скрит и никои да не гледа !!!
Мацки ясно го е написала zlatinag
Да си жива и здрава и много обичана  ( тук можеше да добавиш и от Керимчо  Hug ) Това е само за теб  Wink ... аз да си го подчертая  Grinning

# 394
mamaris, бъди здрава и щастлива! newsm51

# 395
  • София
mamaris Честит рожден ден! newsm59 Да си жива и здрава, много щастлива!

Специално за теб!

това ще си го сложа в рамка ( малко е тъжен , но аз от Фатмато не ревнувам )

# 396
  • Разград

Скрит текст:

# 397
  • София
Това е сватбата на Бурга Гюлсой/Вурал/с  известна турска артистка........на празника е и Берен Саат и много други от любими турски сериали!!!

# 398
  • София

Хубаво клипче, с много страстни моменти.
Като го гледам ми хрумват разни неща.Иска ми се да има вече повече страстни моменти, в които Керим да бъде нападателен и активен /точно както, когато й налетя в стаята, но тогава беше пил/.Много ми липсва това, че не усещам физическото привличане между тях.Като че ли, когато не си бяха признали чувсвата то повече се усещаше.

# 399
Привет  Hug ! Честит рожден ден на Mamaris , много здраве, любов и успехи във всяко начинание !  bdbaloni
Търпеливо и аз чакам трейлър, днес нямаше, но утре ще има ! Искам и аз чок романтик, чооок.  newsm76 След тези две серии ни се полага малко романтика.
Куркума  Hug браво че постна "бунта на буболечките" !   Joy
Нелка, все се каня да те попитам, дали си чела романа на Решат Нури "От устните към сърцето", по който е сериала "Мелодията на сърцето". Питам защото виждам,че ти е любим. Аз съм го чела и горещо го препоръчвам.
Злати  Kissing Heart

# 400
  • Разград
kerim fatmagül (nergis)

# 401
  • София
Нелка, все се каня да те попитам, дали си чела романа на Решат Нури "От устните към сърцето", по който е сериала "Мелодията на сърцето". Питам защото виждам,че ти е любим. Аз съм го чела и горещо го препоръчвам.
И аз се канех да го препоръчам.
Наистина, страхотен роман, мисля че ще хареса на всички, не само на феновете на Мелодията. А и честно казано, романът е в пъти над сериала /въпреки че и сериалът беше прекрасен/.

# 402
  • София

mamaris, Честит рожден ден и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet - от мен. И от Енгин:
Скрит текст:

Енгин пристига , желая ви приятна вечер отивам да го посрещна , ааа вие си вижте мажете тази вечер еее и за тях внимание трябва ..., моя заспа на дивана така че терена е свободен  Mr. Green а па и рожден ден ми е - простено е нещо по така  Mr. Green целувки

п.п. момичета БЛАГОДАРЯ ВИ  за всички хубави пожелания  ... за всички Керимовци и цветя - бъдете и вие щастливи

п.п.п. утре коя има рожден ден да се обади да и пратА Керим ако още има сили де  ppp

# 403
  • В Града на липите
Леле, човек да не го нападнат гости. Нямате изчитане, и тоя път заслугата не е моя  Joy

Тази вечер, за лека нощ съм ви приготвила нещо сериозно /как тъй newsm78 направо не знам/.
Докато правех резюметата си бях нахвърляла любими реплики. Днес ми попаднаха и като ги прочетох, видях по тях колко дълъг път наистина е извървяла Фатмагюл. И колко много болка са понесли и двамата.
Реших да ги споделя с вас  Hug

Скрит текст:
Реплики на Фатмагюл към и за Керим:

„Нямам нужда от твоята помощ. Ти си един от четиримата ми кръвни врагове. И така ще бъде докато съм жива” еп.5

„Отивай си. Защо стоиш? Остави ме на мира. Противно ми е да те гледам и да  дишам твоя въздух”

„Зная, че Мустафа е по петите ти. Той ще те намери и ще те убие. Ще стане убиец. Ще го пратят в затвора. Върви си за Бога. Унищожи моя живот. Не проваляй и неговия! Нека не си цапа ръцете с мръсната ти кръв! Не искам живота му да премине в затвора”. еп. 8

„И аз съм омъжена за долна отрепка. Но никой не се намеси” еп.9

„Никой не знае как се чувствам. Твоят син взе всичко, което имах. Взе всичко за което ме беше грижа в този живот. Взе ми дъха... Няма да позволя да отнеме и бъдещето на Мустафа. Разбирам те, но трябва да знаеш... твоят син е мой враг.”
”Моят живот се разби на парчета, опетнен е, хвърлен в калта... Отне ми мечтите, уби чувствата ми, почерни ми живота... Вътре в мен сега е тъмно! Открадна ми цветовете... Всичко ми взе... Отне всичко красиво, което имаше вътре в мен и остави само омраза. Ти си най-големият ми враг”. Еп.10

„Ти си лъжец. Защо ме разиграваш? Защо не замина? Защо се върна? ...Млъквай! Нищо не казвай. Що за игра е това? Какво ще излезе от нея?... Не съм ти чела писмото. Скъсах го и го изхвърлих. Нищо не искам от теб в живота си, дори и великодушието ти. Всичко свързано с теб е лъжа... Ще се разведа с теб. Искам да се отърва от теб. Искам да се събудя от този кошмар. Искам всичко да свърши...” еп.14

„Ти не знаеш нищо за мен. Никога няма да ме разбереш. Аз винаги съм била сама, но не съм го осъзнавала. Разбрах го тази сутрин. Болката, която нося си е само моя. Моята душа и моите чувства са си само мои. Въпреки, че ти оцвети живота ми с мръсни сенки, това си е моя живот. Ще вземам решенията си сама. Без никой да се меси, особено ти. Не можеш да върнеш времето назад, както пишеш в писмото. Никога няма да видиш раните ми зарастнали. Ти ме осъди на този разбит живот... Твоето наказание за това ще бъде да се самосъжаляваш до края на живота си. Да, има голяма омраза вътре в мен. Но ти ще трябва да живееш във вечно разкаяние и съжаление. Сега кажи, кой ще бъде по-зле?” – еп.16

„Знаеш, че не се върнах тук заради теб, нали? Върнах се заради брат ми. Ти си никой за мен! Не ме интересува дали си наоколо или не. Вече не те виждам. Не съществуваш за мен! Носейки ми лекарства, купувайки ми десерти... отнасяйки се мило с мен, или гледайки ме със съжаление... няма да ме накараш да ти простя! И писмо да ми напишеш, няма да ти простя. Ти също няма да си простиш така лесно”.

„Не ме е страх. Какво можеш да ми направиш съвсем САМ?” – еп.18

„Предпазих това момиче да не съсипе живота си. Защо да си погубва живота с една лъжа? Достатъчно голям товар нося. Не мога да нося и нейния. Поне ни й се налага да живее с мижитурка” – еп.19

„Вече няма нужда да се притесняваш и от Мустафа. Приел си сделката с Яшаран за да ме защитиш. Чух те, когато говореше с кака Мерием. Също не мога да разбера, защо използваш майка си като оправдание. Нямаш ли срам?"

„Не исках да кажа нищо лошо за майка ти. И моята майка е починала. Не исках да те наранявам с починал човек. Много съм ти ядосана... Повече от ядосана... знаеш. Но въпреки това не бих те наранила използвайки майка ти или баща ти” – еп.20

„Вярвах ти. Но ти не хвана ръката ми. Остави ме насред пламъците. Изгори нашата къща. Изгори надеждите ми. Изгори мен Мустафа! Изгори ме! Когато ти ми обърна гръб, той ме подкрепи. Колкото и да е долен, пое отговорност за постъпката си. Не избяга като теб! Беше достатъчно смел, за да приме реалноста”.

„КЕРИМ. Остави го.”

„Не си прави планове за бъдещето. Не прави планове свързани с мен. Където и да отидем да живеем, нашия живот няма да бъде свързан. Мисли каквото искаш за живота си напред, но мен не ме включвай. Когато се отнасям добре с теб, аз все едно предавам себе си” – 21еп.

„Какви глупости говориш ти? Няма да сложа неговия пръстен. С пръстен ли ще намеря спокойствие? Стига, оставете ме, не ме притискайте повече.”

„Ти не знаеш през какви проблеми съм минала. Ти нищо не знаеш. ... Да, кърпата беше на Мустафа. Дори аз му я бях дала. Но онази нощ беше на врата ми. За да не се чуват виковете ми. Не ми напомняше вече на Мустафа, а онази ужасна нощ. Затова я хвърлих, но знам, че дори и аз да се хвърля пак няма да мине” – еп.22

„Ти си полудял. С какво право ми го казваш, с каква смелост? ... Какво се опитваш да направиш? Не стига, че ми съсипа живота, сега ще ме насилиш и да те обичам. Така ли ще ме измъчваш? Ако знаеш наистина какво изпитвам към теб, нямаше да имаш смелост да кажеш тези думи. Млъкни и повече не казвай тези думи.” - еп.26

„И аз искам да забравя. Искам да не остава в съзнанието ми нито минута от онази вечер. Всяка вечер когато затварям очи искам сутринта да е по-различно. Но още в момента в който ги затварям всичко е пред очите ми. Не ме забравя. Напомня ми и за цената, която платих, и не мога да забравя. Онази вечер, която ти не можеш точно да си спомниш... аз като разпъната на кръст преживях всяка минута. Дори да мисля за това, че ти не си ме наранявал физически, от онази вечер аз не мога да те приема различно. Опитвам се, но не мога. Не става. Заклевам се, и аз искам да забравя. Искам да обичам отново. Зеклевам се. Аз искам вече да бъда нормален човек. Вече искам да се оправя. Искам да се възстановя. Искам отново да вярвам на някого. Не искам той да пуска ръката ми. Каквото и да стане. При всякакви условия, искам той да бъде с мен. ” – еп.27

„Разкажи ми каква работа имаше с онези мръсници.... Вече не ми прави номера. Видях те, като говореше с едно от тези животни. Още сте заедно. Що за двуличник си като се опитваш да ме лъжеш. Искаш да повярвам на лъжите ти... Какво искаш от мен? Не ви ли стига това което ми причинихте? Какво целите? Защо искаш да ти вярвам? Защо ме лъжеш? Защо? Всичко случило се номер ли беше? Дойдоха тук, биха те... Всичко част от мръсния ви план ли беше?... Не можеш да се откъснеш от тях, защото ти все още си един от тях. Най-безсрамно искаш да ти вярвам, най-безочливо очакваш да те заобичам. За да ме убедиш, ми каза, че ме обичаш. Само за да си простиш. Толкова си низък. Но аз няма да ти простя. Изчезни. Махни се от живота ми./хвърля пръстена в краката му/ - еп.28

”Керим, спри! Той ще те убие! Керим, не! Те точно това искаха, да ти дадат пистолета. Няма да дръпнеш спусъка, ако наистина ме обичаш” еп.31

„Ти не ме проследи, защото беше притеснен за мен. Изглежда не съм само аз тази, която има проблем с доверието. И ти не ми вярваш. ... Всъщност извървях дълъг път. Намирам се в положение, в което никога не съм мислела, че ще бъда. За мен ти беше един от най-големите ми врагове, а виж сега... Когато ти казах, че искам да се излекувам... ти казах, че искам отново да се доверя на някого. Сега се чувствам много по-защитена”.

„...Страх ме беше, че Мустафа може да те хване в капана си. Иска да те предизвика. Беше ме страх да не те нарани. Това иска той. Иска да ни раздели... Той ще те убие... Обещай ми да не се срещаш с него отново” – 37еп.

„ Проблемът не е в теб... в мен е. Мислиш си: „Така и така сме женени... тя дори и ръката ми държа. Докосна ме. Една булчинска рокля има повече стойност за мен, отколкото за другите момичета. Ти постави целият ми живот пред мен. Всичко, което исках да забравя. Бялото... Бялото ми напомня, колко съм омърсена... Де да можеше всичко да бъде загърбено. Искам го... Много го искам.”

„Керим. Благодаря. Подготвяше го от сутринта/рождения ден/. Беше изморително, но си заслужаваше. Всичко беше чудесно. ... Мустафа е никой за мен, дори и да ми сваля звезди от небето. Мислиш ли, че може да ме впечатли, като се фука с парите на Яшаран? Той е бездушен. Няма смисъл да ревнуваш от него. Не се страхувай/няма да ме загубиш/ - еп.38

„Керим, това не може да продължава така. Не можем да се справим с тях. Ако продължим с това, ще изгубим себе си. Ти вече се превръщаш в друг човек... Ще се променяш, дори повече... Докато протакат, това ще опъне нервите ни дори повече. Керим, това няма да свърши добре.... Ще ни оставят ли да дишаме сега?..."

„Керим не го е убил. Не, той не би го направил. КЕРИМ! Не го е убил. КЕРИМ! КЕРИМ! – еп.39.

„Писмото й: Направих тази дантелка с много търпение. Ти я откри, пази я. Тя също е символ и на твоето търпение. Пак ще е при теб и ще ти дава сили да бъдеш търпелив. Отгледах и това цвете. Сама го посадих и поливах. Взех пръст от градината ни в Гюксу. Имаше малки растения, едва подаващи се под камъка, търсещи слънчевите лъчи. Тяхната надежда пусна корен. И това цвете е да напомня за онези дни. – еп.41

„Това съм, което виждаш Керим” – еп.44

„Не ми харесва да споменаваш Мустафа отново и отново. Вече нищо не изпитвам към него. От доста време. Защо не ми вярваш поне малко. Аз се уча да ти вярвам, Керим, Опитвам се да започна нов живот с теб. Запомних всяка дума, която ми написа... Помниш ли деня в който ти казах, че искам да се оправя? От него ден се старая да го постигна, знаеш. Преди дори не можех да произнеса името ти. Когато ти произнасяше моето, беше, кото проклятие за мен. Мразех дори лицето ти. Сега дори ти пиша писма. Виж, държа ръката ти... И аз искам да имам семейство... Аз не искам да се разделяме. Не искам. По това време миналата година исках да умра. А сега имам причина да живея. Направих тази торта за нас. Женени сме от година... Каза, че заедно ще имаме хубави спомени. Щастливи. И аз това искам. Нека този, да бъде първия. Да не се разделяме, Керим. Да не се разделяме”.

„Обичам те/Керим/” еп.48

„Първо мислех, че Керим е с мен, заради вината, която изпитва. И това ме караше да се ядосвам още повече.... За мен има двама Керим, единият е този, който стои до мен, а другият е този, който познавам от Ълдър. Омразата към онази нощ, не приема този Керим да е бил там. Или ми напомня за всичко, което се опитвам да забравя. Не знам как да го обясня... Докосвам го... Искам да го докосна... но се замислям, какво би се случило след това и се изнервям. Бракът... сватбата... роклята... За мен те са загубили истинското си значение. Но това, което ти казах е истина Керим. Не искам да се разделяме. Искам да се оправя, заради теб. Искам да имаме деца. Само търпение...” – еп.50

„Ако беше заминал него ден... нея вечер... Нищо от написаното в онова писмо, нямаше да е истина. И това щеше да увеличи омразата ми към теб. Помниш ли, какво беше написал? „Ще живея с надеждата, че един ден ще ми простиш”... Иска ми се да не бях късала писмото. Думите звучаха достоверно. Страхувах се, че тези думи ще ме смекчат. Всеки ред беше така затрогващ... че го научих наизуст преди да го скъсам. Когато каза: „Където и да отида, ще си мисля за теб” помислих, че ме напускаш завинаги. Помня, как се почувствах онази вечер. Мислех, че те мразя, но в същото време, не исках да заминаваш. Тогава се ядосах на себе си. С всички тия мисли в главата си, все едно предавах себе си. Онова писмо... Тогава за първи път наистина чух гласа ти.”

„Аз обичам Керим. Искам да бъдем нормална двойка. Не искам да мисля за нищо друго. Продължавам да си напомнам „Това е Керим”. „Човекът, когото обичаш”. Но те... Другите... са винаги в съзнанието ми, казват „тук сме и винаги ще бъдем”. В най-щастливата ми нощ... те дойдоха в съня ми, сякаш да ми кажат „не можеш да се отървеш от нас”...
...Чудя се какво е да си майка. Кекво е чувството... Сигурно ще е страхотно да си имам собствено бебе. Разбира се, искам да имам свое дете един ден.... Един ден... Бих искала Керим и аз да имаме бебе.” – еп. 54

„Керим. Благодаря. За това, че си винаги до мен. Твоята подкрепа значи много за мен. Много я ценя. Обичам те”. – еп.58

„Тук съм. Ти успя, Керим. ... Толкова се изплаших, Керим. Изплаших се, че ще те загубя. Мислех си, как бих могла да живея без теб. Почувствах се толкова слаба. Дори само мисълта, че мога да те загубя, ми донесе неописуема болка. Не спирах да се моля. Молих се да останеш при мен. Сега отново сме заедно. С теб съм. Ти си с мен”

„Без значение какво се случва, ние ще имаме много хубави дни” еп.59

„Знаеш ли какво си мисля понякога. Може би трябва да заминем, когато всичко това приключи. Може би в Австралия. ... Може би на меден месец”. – еп.60

„... аз отделих Керим от останалите. Просто нещастно стечение на обстоятелствата, че е бил там онази нощ. Точно като мен. Ето така искам да виждам нещата. – еп.61

„Купих си плат за булчинска рокля. Ще ушия сватбената си рокля. И ще я облека, веднага щом е готова. – еп.61

„Може би вече си се досетил, какво съм ти купила. Взех ти сватбен пръстен...”

„Не искам днес да свършва. Керим. Благодаря ти. Този ден... тази вечер... бяха толкова специални”/целувка/ - еп. 62

„Няма никой друг в сърцето ми, освен теб, Керим” еп. 63

Хубава вечер на всички вещици, магьосници и феи.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 00:28 от hrissi_sz

# 404
hrissi_sz, по- добре не мога да го кажа. PeaceДълъг и болезнен е пътя от "мразя те" до "обичам те"

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 00:59 от Tara41

Общи условия

Активация на акаунт